- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
- Konu Sahibi imagemaker
-
Konuyu okurken carsafin katlanan kismi ayagima degdi aklimi yitiriyodum..
Ben de ankaradayim gayet karasal bi iklim ama uzun sure ewde bunlarla sawastim artk gece uyanip mutfaga banyoya gidemez olmustum butum sinir sistemim alt ust olurdu kasintiyla birlikte. Neyseki mutfagi banyoyu yeniledik bidaha gorunmediler cok sukur. Sehirle degil binanin/esyalarin eski olmasiyla ilgili bi durum. Ayrica belirtmeden gecemicem konuyu izmir olarak okuyunca ben de onyargiyla actim bazi sebeplerden izmirin kotulendigine sahit oldugum icin sanirim
Kara Fatma kara Fatmalütfen şu böceğe kara fatma demeyin. Peygamberimiz zamandı müslüman olmayan bir kadın Hz.Fatımayı kara çarşaflı olduğu için aşağılamak amacıyla Kara Fatma demiş.
Konunda sabahlamayı düşünüyorum. : Dİzmir ile ne alakası var diye yazanlar semtinizi değiştirin yazmış .Semt ile alakası nedir ? :)
Arkadaşlar yazmaya mecbur değilsiniz yazmayın garip sözler .
Hahahahaha ben de Simit Sarayı'nda sıkıştım çok su içerim ve maalesef sokaklarda wc aramışlığım çoktur, tesadüfen ordaydım tuvaletine girdim. Zaten dar bir kişi + klozet var o kadar dar bir alan. Kapıyı kapatmamla onunla göz göze gelmem bir oldu koskocaman bana bakıyorben de nasıl toparlanıp çıktığımı hatırlamıyorum
Bir de Antalya'da kaldığım yurtta uçan karafatmalar vardı ben yürüyenine dayanamıyorum uçuıyor bir de! Çantaların içinden filan çıkardıbak Ağustos böceğinden de korkarım kaşınma geldi bana gene
bu dediğin simit sarayı neredeki simit sarayı merak ettim. çok simit sarayı var gerçi de. böyle dar tuvaleti olan bir simit sarayı geldi de aklıma. orada böcekler mi varmış diye tırstım acayip huylanırım ya böcekten.
Bu bocegin adi hamam bocegiyken neden israrla kara fatma denir?
Boyle soylemeyin denildiginde neden boyle abuk bir tepki verilir?
Ayrica siz guzel ahlaka bu kadar sahipseniz kafada ortu ...diyerek baslayan bir ayristirici ve hakaretvari cumleyi nasil kurabiliyorsunuz,sizin kafaniz acik daha mi ahlakli ya da ustun oluyorsunuz?
Kara Fatma kara Fatma
Lütfen konuya yorum yapabilir misiniz acaba?
İçerik dini değil niye dine döndü ? Konu BDV'de neden geyik yapılıyor?
Ve ayrıca polemiğe de gerek yok.
Böyle bir konu başlığından yola çıkıp illa polemik yaratmak gereksiz değil mielifiks e katılıyorum ,ama konu sahibi konumdan çıkın demiş üstüne özelden özürlü denmiş konu sahibine oralarıda okudunuz mu peygamber efendimizin kızı hz.fatıma ya hakaret olarak kullanılıyor diye uyarmışsın konu sahibide tavrını belli etmiş sende bu derece hassassan karşındaki insana özelden hakaret yada aşşağlama içeren mesaj atmak nedir. nerede kaldı hassasiyet dinimizde özürlü insanla alay var mı buna istinaden alıntı yaptığınız arkadaşda bunu anlatmak istemiş..ben de kapalıyım ama hiç alınmadım kafada örtü denmesine..hayır yani illaki konuyu açık kapalıya getirmenin ne demek istedin neden böyle dedin demek biraz bana tuhaf geliyor kasti geliyor.. not : sende diye bahsettiğim yerler uyaran arkadaşı kastetmektir.
Çok ayıp inanin bu siteye sizlerin sayesinde girmek istemiyorum biraz saygılı olun size yakışanı değil olmasi gerekeni yapın yeterli
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İzmirde kara fatma ve hamamböceği böcekleri ayrıdır. Israrla kimse kara fatma demiyor yani, birini suçlamadan önce elinizin altındaki internetle bir tıkla arasındaki ayrıma varabilirsiniz.Bu bocegin adi hamam bocegiyken neden israrla kara fatma denir?
Boyle soylemeyin denildiginde neden boyle abuk bir tepki verilir?
Ayrica siz guzel ahlaka bu kadar sahipseniz kafada ortu ...diyerek baslayan bir ayristirici ve hakaretvari cumleyi nasil kurabiliyorsunuz,sizin kafaniz acik daha mi ahlakli ya da ustun oluyorsunuz?
ayy aynı sorun bende yaşadım kendim koyden gelmeme ragmen orda asla öyle şeyler yokİzmir'e yerleşeli 7 ay olmak üzere.Doğma büyüme İstanbul'luyum .İzmir her şeyi ile güzel bir şehir ama böcekleri olmasaydı keşke .Yeni evimin tadilatını yaptırdım .Pis bir kadın da değilim .Bulaşık bırakmam ortada yemek bırakmam ama bu böcekler bir şekilde geliyor .Normal böcek de değil .Karafatma .Çok da korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum .İlaçlama filan da para etmiyor burada .Balkonlardan camlardan giriyorlar .Malum duvarda yürüyebildikleri için pis hayvanlar.
İstanbul Vatan Cad. AÖF kayıtları için gitmiştim yani epeyyy eski zaman önce :) belki şimdi büyütülmüştür işallah yani ben yandın başkası yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?