Canım hoşgeldin öncelikle. kış başlamadan ilaçlama sezonu açılır. Oranın yerlisi alışkın olduğundan (en azından benim eski komşular pek alışkındı) biraz zora koşabilir önce ama aparman olarak ilaçlatın. Bu arada ilaçlama yapmadan önce evi dip köşe bucak temizle çünkü o sıktıkları ilacı bir süre silmemen lazımmış.
İlaçlamadan 1 ay sonra sen kendin için bir şirket çağır. gazlı ve jelli ilaçlama firmaları var. Daha etkili. wc falan yapıyorlar ama kapı kirişi, pencere pervazı falan sallıyorlar, aklında olsun.
max 15 gün evden ölü böcek toplarsın. Biter sıkma canını
KSK ya geldiğimden beri
ilaçlamanın fenomeni oldum beaaaa.
Bir ihtimal daha var o da g.tepeye taşın, nisbeten daha az
belediye ilaçlama yapıyor. Ama sokaktaki logarlara, yağmur suyu mazgallarına falan. KSK belediyesini arayıp temizlik işlerine ulaşın. 1-2 defa üstüste arayınca biraz da baskı yaparsanız 1 güne çözülür. apartmancak teker teker arayın. :) bezsinler gelsinler. Ben mazgalın önünde bekliyorum falan diyordum.
Karşıyakanın böceğine (hele ki merkezde falansa,) sheltox raid ne yapsın para kaybı.
wıiiiş pire için yorgan yakmış yahu :)
İzmir' den başka bir ilde eşimle birlikte süper işler de bulsak, gitmemek için elimden geleni yapan, biri olarak.
Bir İzmir aşığı olarak diyorum ki Karşıyaka' nın merkezinde Reşadiye, Aksoy, Orman, Alaybey'in girşi çarşısı, binalar eski olduğu için;
içi böcek kaynıyor ve bitmiyor. K. Belediyesi, bile kabul ediyor durumu. Neden böyle tepki veridiniz?