- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Sivrisinekler için yapılıyor ilaçlama .Böcek için ücretli .Yapılsa bile kökleri kurumuyor ki :)belediye ilaçlama yapmıyor mu ? arayın ilaçlama yapsınlar sokaklara falan
Evim 3 .katta .Aşağıda bahçe var .Karşıyaka eski bir yerleşim merkezi binalar eski ondan da kaynaklanıyor olabilir ama huzursuzum .Bahçelik yerde mi eviniz ? Eski evimiz bahçeliydi ve rutubet de fazlaydı. Ben bu kadar karafatmayı bir arada gördüğümü bilmem ışığı açar açmaz kaçışırlardı. Böcek fobim o evden kalmadır. Ve kökünü kazımak illa mümkündür diye düşünüyorum yuvalarına ilaç koydunuz mu ? İlaçlama değil de giriş yerlerine ?
nemli memleketlerin ev sahipleri pislikle alakası yok ilaçlatacaksın başka yoluda yok balkonlara camlara tel taktıracaksın kapılara falan dikkat edeceksin..İzmir'e yerleşeli 7 ay olmak üzere.Doğma büyüme İstanbul'luyum .İzmir her şeyi ile güzel bir şehir ama böcekleri olmasaydı keşke .Yeni evimin tadilatını yaptırdım .Pis bir kadın da değilim .Bulaşık bırakmam ortada yemek bırakmam ama bu böcekler bir şekilde geliyor .Normal böcek de değil .Karafatma .Çok da korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum .İlaçlama filan da para etmiyor burada .Balkonlardan camlardan giriyorlar .Malum duvarda yürüyebildikleri için pis hayvanlar.
allah belalarını versin . Leman Sam gibi insaflı ve sevecen olamıyorum maalesef .nemli memleketlerin ev sahipleri pislikle alakası yok ilaçlatacaksın başka yoluda yok balkonlara camlara tel taktıracaksın kapılara falan dikkat edeceksin..
deme öyle yav Allahın gücüne gider vardır onlarında bi bereketi bu hayatta..tüm suç biz insanlarda hayvanlara yaşayacak alan bırakmadık ne de olsa..al besle demiyorum sanaallah belalarını versin . Leman Sam gibi insaflı ve sevecen olamıyorum maalesef .
Evim 3 .katta .Aşağıda bahçe var .Karşıyaka eski bir yerleşim merkezi binalar eski ondan da kaynaklanıyor olabilir ama huzursuzum .
İzmir'e yerleşeli 7 ay olmak üzere.Doğma büyüme İstanbul'luyum .İzmir her şeyi ile güzel bir şehir ama böcekleri olmasaydı keşke .Yeni evimin tadilatını yaptırdım .Pis bir kadın da değilim .Bulaşık bırakmam ortada yemek bırakmam ama bu böcekler bir şekilde geliyor .Normal böcek de değil .Karafatma .Çok da korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum .İlaçlama filan da para etmiyor burada .Balkonlardan camlardan giriyorlar .Malum duvarda yürüyebildikleri için pis hayvanlar.
Lütfen konuma yazmayın .Allah rızası için .lütfen şu böceğe kara fatma demeyin. Peygamberimiz zamandı müslüman olmayan bir kadın Hz.Fatımayı kara çarşaflı olduğu için aşağılamak amacıyla Kara Fatma demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?