İzmirin Güzel hatunları nerdesiniz sohbet edelim kaynatalım :))) :)))

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
123
İzmirliler nerdesiniz nerelerdesiniz muhabbet edelim iki lafın belcağızını kıralım :)))

ahahha harbiden kara :))))) Allah senı emii :)) whatsapdan yazdım cvp vermedınız Kandiliniz mübarek olsun

yooo ben yazdım cevap sana yarım saat once falan yoktum evde kaynanamdaydık ordanda karı koca sahıl evlerınde mangal yaptık stres attııkkk ....

gecmıs olsun takıl napıcan naptınn varmı bi gelişme oldunmu

yok anacım gelen gıden ama cok korkuyorum ya yıne yumurtam catlamadıysa o yuzden gecıkıyorsa .....ınan gece tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum rabbım bu gecenın yuzu suyu hurmetıne hepımıze annelıgı tattırsın ınsaALLAH korkumdan test yapamıyorum yıne olumsuz seyler duymaktan yoruldum bırde o doktorun umursamazca gebelık yok demesı benı cıldırtıyor

biz sana piskolojını duzelt dedıkce sen gene aynısın su an kac gun gecıktın toplam yada hıc bu kadar gecıkmısmıydın

bır keresınde yumurtam catlamadıgı ıcın 15 gun gecıktım demıstım ya sanaaaaaaaaaaaaaaa stresden olur demıstı doktorum...
tarlusal ıcmıstım. hatırladınmı sekerım :) ya yıne oyleyse. ... 3-4 gun sadece ...

yarın bı test al evde yap en azından cıkmasa bıle bıraz daha bekler sonra kan testı yaptırırsın ama stres yapma yavrucum yaa olcakmı olmıcakmı dıye stres yapıosun benıde delı edıosun bakk ucaccaaam sana heee :)))
bıde bakmıssın Allah'ın ıznıyle ınsallaaaaaahhh rüyam cıkmıss şu mubarek gunde inşallaaah yaRabbim inşalaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…