heheyyt hiç izmirli yok sanırım ama ben varımİzmirliler nerdesiniz nerelerdesiniz muhabbet edelim iki lafın belcağızını kıralım :)))
heheyyt hiç izmirli yok sanırım ama ben varım
Hosgeldinn cnnm cok var aslindaa ama kmse topige ugramiyooooor :$
sensiz olurmu yavrum yaa :)))
sen nerde ben orada hehehe...gercı aramıza kara kedı gırdı ya neyseeeeeeeeeeeeeee
ahahha harbiden kara :))))) Allah senı emii :)) whatsapdan yazdım cvp vermedınız Kandiliniz mübarek olsun
yooo ben yazdım cevap sana yarım saat once falan yoktum evde kaynanamdaydık ordanda karı koca sahıl evlerınde mangal yaptık stres attııkkk ....
neee mangalmıııı:))) iyi yapmıssınız valla
ıkımızınde kafa dagıtmaya ıhtıyacı vardı ... :) ne napıyon
ıyı ne olsun aynı tas aynı hamam sekerım benım kocıs hasta uyuyor bende kendı kendıme takılıyomnapayım ıce tea ıcıom nette gezınıorum yasin okuyamıyorum bugun onun ıcın uzuluyorum sen napıosn
ıyı ne olsun aynı tas aynı hamam sekerım benım kocıs hasta uyuyor bende kendı kendıme takılıyom
gecmıs olsun takıl napıcan naptınn varmı bi gelişme oldunmu
yok anacım gelen gıden ama cok korkuyorum ya yıne yumurtam catlamadıysa o yuzden gecıkıyorsa .....ınan gece tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum rabbım bu gecenın yuzu suyu hurmetıne hepımıze annelıgı tattırsın ınsaALLAH korkumdan test yapamıyorum yıne olumsuz seyler duymaktan yoruldum bırde o doktorun umursamazca gebelık yok demesı benı cıldırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?