heheeytt bende merhaba diyebilir miyim
aaa dogru ya bırde senın ruyan vardı dımeee evet haklısın ya var ya yok dıme kendımı yıpratınca sankı pozıtıf mı olacak RABBIM neyı nasıp ettıyse o olacak dıyerek yarın kan testı yaparım. saglık ocagına gıtcem salıya sonuc cıkar evdede bakarım bıldırırım elbetyarın bı test al evde yap en azından cıkmasa bıle bıraz daha bekler sonra kan testı yaptırırsın ama stres yapma yavrucum yaa olcakmı olmıcakmı dıye stres yapıosun benıde delı edıosun bakk ucaccaaam sana heee :)))
bıde bakmıssın Allah'ın ıznıyle ınsallaaaaaahhh rüyam cıkmıss şu mubarek gunde inşallaaah yaRabbim inşalaaaahhh
eheehee :)) hoşgeldinn :)))Ben de izmirliyim
aaa dogru ya bırde senın ruyan vardı dımeee evet haklısın ya var ya yok dıme kendımı yıpratınca sankı pozıtıf mı olacak RABBIM neyı nasıp ettıyse o olacak dıyerek yarın kan testı yaparım. saglık ocagına gıtcem salıya sonuc cıkar evdede bakarım bıldırırım elbet
hosgeldın arkadasım ozyel hayırlı kandıller canım
aaa dogru ya bırde senın ruyan vardı dımeee evet haklısın ya var ya yok dıme kendımı yıpratınca sankı pozıtıf mı olacak RABBIM neyı nasıp ettıyse o olacak dıyerek yarın kan testı yaparım. saglık ocagına gıtcem salıya sonuc cıkar evdede bakarım bıldırırım elbet
yarın Konak kadın doğumda karşılaşıcaz o zaman hilal ben de kan testi yaptırmaya gidicem
aaa evet just sende yarın yaptırcan dımı hadı hayırlısı ınsallaaah hemen yazıyosunuz burayaaa sonucu
hoşbuldum teşekkürler hayırlı kandiller :))
hoşbuldum teşekkürler hayırlı kandiller :))
belki hilalle el ele tutuşup kan veririzsen çiğliden miydin canım :)
sende varmı bebiş ozyel yada istiyomusnuz
hilal bucadaki hastaneye gitcek sanırım ama hadı ınsallah ıkınızdende hayırlı haberler alırızz kime sordun cnm
valla bana Konak yakın ya oraya giderim :)
buca teeee nerde
sana hepinize :)
ben Hatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?