İzmirin Güzel hatunları nerdesiniz sohbet edelim kaynatalım :))) :)))

bizim bebiş için önce bir evlenmemiz gerek :)) 4.senemizi dolduruyoruz sevdiceğimle ama biraz genç karşılaştık

anaaammm sen kucucuksun dahaaaaaaaa....yolunda basındasın . hadı garı evlenınde dugun gorelım uzun zamandır göbek atmıyorum canım cektı... :))))

inşallah kandil gecesinde dualarınız kabul olur bebek haberlerinizi alırsınız nur topu bebecikleriniz olur

anaaammm sen kucucuksun dahaaaaaaaa....yolunda basındasın . hadı garı evlenınde dugun gorelım uzun zamandır göbek atmıyorum canım cektı... :))))

evet ben biraz erken diyorum okul bitince söz nişan kına düğün ohh ohh atılacak çok göbek var

yok canım yapmadım yarın adet olmazsam gıdıp kan verıcem. sende herhangı bır belırtı var mı yada ne kadar oldu gecıkelı ?

yok canım yapmadım yarın adet olmazsam gıdıp kan verıcem. sende herhangı bır belırtı var mı yada ne kadar oldu gecıkelı ?

12 gün

senin canım?

bende baş dönmesi kusma filan var

bir de abuk subuk ağlayıp zırlıyorum kocam illallah etti kafayı yedi adamcağız

maliye bölümündeyim biz pek acele etmiyoruz sevgilim kaptan bende staj ve yüksek lisansla uğraşıcam biraz düzene sokmamız gereken şeyler var önce aileler rahat etsin sonra biz

maliye bölümündeyim biz pek acele etmiyoruz sevgilim kaptan bende staj ve yüksek lisansla uğraşıcam biraz düzene sokmamız gereken şeyler var önce aileler rahat etsin sonra biz

hehe yok evlenmek için demedim canım kendini ve tabii beni de küçük sanma diye

sen neresindensin izmirin tahminim bornova

daha once bu tarz gecıkmelerın oldu mu ılk defa mı gecıkıyorsun....kusma bulantı adet gecıkmesı muhtemel gebelıge ışaret ınsaALLAH mutlu haberler verırsın bıze canım...

daha once bu tarz gecıkmelerın oldu mu ılk defa mı gecıkıyorsun....kusma bulantı adet gecıkmesı muhtemel gebelıge ışaret ınsaALLAH mutlu haberler verırsın bıze canım...

yok valla 28 günde bir fiksti yani son 2 yıldır filan öyle oldu düzene girdi sende var mı belirti ya da kaç gün gecikti

yok valla 28 günde bir fiksti yani son 2 yıldır filan öyle oldu düzene girdi sende var mı belirti ya da kaç gün gecikti

benımde yıllardır hep aynı 29-30 gunde bır oluyorum hıc gecıkmezdı hatta bır gun erken geldıgıde olurdu ılk defa elul ayında 15gun gecıktı ıkı ay ust uste boyle oldu hıc olmayan sey yanı doktorum strese baglı dedı yumurtam catlamamıs o yuzden gecıkmıstı sonradan yıne 28-29 gun olarak normale dondu .bakalım 4 gun gecıktı yıne o yuzden emın olamıyorum kendımı bos yere umıtlendırmke de ıstemem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…