- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
bizim bebiş için önce bir evlenmemiz gerek :)) 4.senemizi dolduruyoruz sevdiceğimle ama biraz genç karşılaştık
bizim bebiş için önce bir evlenmemiz gerek :)) 4.senemizi dolduruyoruz sevdiceğimle ama biraz genç karşılaştık
Merhabalar hoşgeldiinnnn
merhaba canım .... ben sırınyerdeyım burdakı saglık ocagına gıdıcem. sende mı yoksa test yapıcaksın?
ben bozyakadayım
anaaammm sen kucucuksun dahaaaaaaaa....yolunda basındasın . hadı garı evlenınde dugun gorelım uzun zamandır göbek atmıyorum canım cektı... :))))
evet ben biraz erken diyorum okul bitince söz nişan kına düğün ohh ohh atılacak çok göbek var
21 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım :))hayırlısı olsun...kac yasındasın? lıse mı unıversıte mı?
yok canım yapmadım yarın adet olmazsam gıdıp kan verıcem. sende herhangı bır belırtı var mı yada ne kadar oldu gecıkelı ?
21 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım :))
21 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım :))
maliye bölümündeyim biz pek acele etmiyoruz sevgilim kaptan bende staj ve yüksek lisansla uğraşıcam biraz düzene sokmamız gereken şeyler var önce aileler rahat etsin sonra biz
daha once bu tarz gecıkmelerın oldu mu ılk defa mı gecıkıyorsun....kusma bulantı adet gecıkmesı muhtemel gebelıge ışaret ınsaALLAH mutlu haberler verırsın bıze canım...
hehe yok evlenmek için demedim canım kendini ve tabii beni de küçük sanma diye
sen neresindensin izmirin tahminim bornova
anladım zaten canım:))) yok pek tutmadı izmir gültepe civarındayım :)
yok valla 28 günde bir fiksti yani son 2 yıldır filan öyle oldu düzene girdi sende var mı belirti ya da kaç gün gecikti
bana yakınsın seeeeeen :) sırınyer bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?