Ozgegrgr Deisi Kayıtlı Üye 13 Kasım 2013 923 78 123 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozgegrgr #101 hilalkahraman .!.: kaynatalımda neyı kaynatıcaz bacım baksana test yapıcam yapıcam dıyen arkdaslar tenezzül edıp bır cevap bıle verme gereği duymuyorlar... Genişletmek için tıkla... sanırım o o günden beri girmiyo cunku hergun gırıp heryere yazardı o gunden berı yaptıgı bi işlem yok
hilalkahraman .!.: kaynatalımda neyı kaynatıcaz bacım baksana test yapıcam yapıcam dıyen arkdaslar tenezzül edıp bır cevap bıle verme gereği duymuyorlar... Genişletmek için tıkla... sanırım o o günden beri girmiyo cunku hergun gırıp heryere yazardı o gunden berı yaptıgı bi işlem yok
hilalkahraman ALLAH VAR....KEDER YOK Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 2.155 179 173 40 19 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozgegrgr #102 Sefimlii .!.: sanırım o o günden beri girmiyo cunku hergun gırıp heryere yazardı o gunden berı yaptıgı bi işlem yok Genişletmek için tıkla... saglık olsun yapcak bırsey yok sen nasılsın gorusmeyelı naptınız Dogum gununde
Sefimlii .!.: sanırım o o günden beri girmiyo cunku hergun gırıp heryere yazardı o gunden berı yaptıgı bi işlem yok Genişletmek için tıkla... saglık olsun yapcak bırsey yok sen nasılsın gorusmeyelı naptınız Dogum gununde
Ozgegrgr Deisi Kayıtlı Üye 13 Kasım 2013 923 78 123 19 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozgegrgr #103 hilalkahraman .!.: saglık olsun yapcak bırsey yok sen nasılsın gorusmeyelı naptınız Dogum gununde Genişletmek için tıkla... klasik ya pek bişey yapmadık eşimin ablasına gıttık orda suprız yaptılar bana bu arada geldıgınde dön bana şekerim bişey dıcemm :))))
hilalkahraman .!.: saglık olsun yapcak bırsey yok sen nasılsın gorusmeyelı naptınız Dogum gununde Genişletmek için tıkla... klasik ya pek bişey yapmadık eşimin ablasına gıttık orda suprız yaptılar bana bu arada geldıgınde dön bana şekerim bişey dıcemm :))))