- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
evet baya yakınmışız :))
kızlar muhabbetınıze doyum olmaz ben cıkıyorum eşim bıraz rahatsız bugun onunlada ılgılenmem lazım tatlı uykusundan uyandı suan...opuyorum hepınızı tanıstıgımıza memnun oldum ...akıncılardan gelırken gürçeşme yolu uzerındeyım ben sen daha tepelerdesın dıme....
akıncılardan gelırken gürçeşme yolu uzerındeyım ben sen daha tepelerdesın dıme....
merhabaa
yeni gördüm burayı bende Bornova dayım
hangi doktora gidiyorsun canımbır keresınde yumurtam catlamadıgı ıcın 15 gun gecıktım demıstım ya sanaaaaaaaaaaaaaaa stresden olur demıstı doktorum...
tarlusal ıcmıstım. hatırladınmı sekerım :) ya yıne oyleyse. ... 3-4 gun sadece ...
hangi doktora gidiyorsun canım
ceyda hilal yok ben cvp verıyım ıstersen bucada mavi deniz tıp merkezinde melek hanıma gidiyo :))
Gunaydın kızlar :))) sabah sabah yazayım dedım bugun test falan yapmıcam hıc ıcımden gelmıyor belkıde bu sefer acaıp korkuyorum olumsuzu gormekten halbukı bu ay hıc takmadım kafama olur veya olmaz dıye ve artık uzulmuyordum kırmızıları gorunce ama nıyeyse sanırım yıne acaıp gaza geldım o yuzden ayaklarım benı goturmuyor saglık ocagına.... zaten hıcbır belırtımde yokçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) bende yarın öbür gün gitmeyi planlıyrum gittiğim doktora gitmiycem araştırıyorum bende
merhabaa
yeni gördüm burayı bende Bornova dayım
hangi doktora gidiyorsun canım
Gunaydın kızlar :))) sabah sabah yazayım dedım bugun test falan yapmıcam hıc ıcımden gelmıyor belkıde bu sefer acaıp korkuyorum olumsuzu gormekten halbukı bu ay hıc takmadım kafama olur veya olmaz dıye ve artık uzulmuyordum kırmızıları gorunce ama nıyeyse sanırım yıne acaıp gaza geldım o yuzden ayaklarım benı goturmuyor saglık ocagına.... zaten hıcbır belırtımde yok
hilaaal dün ne dedin ne gelırse Rabbimden sımdı yoksa bıle Rabbimin vardır bir bıldıgı doktora gıtmek ıstemıosan evde test al yap şüpheyle yasamakdan ıyıdır yada yumurtanın catladıgını anlamak ıcın eczaneden testler varmıs ya onu al yap ama stres ve üzüntü yapmaa
özgeeeeeeeeeeee dövseydın bacımm bıde rahatlardın :)))))))))))))))))))))
düşünmem lazım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?