İzmirin Güzel hatunları nerdesiniz sohbet edelim kaynatalım :))) :)))

akıncılardan gelırken gürçeşme yolu uzerındeyım ben sen daha tepelerdesın dıme....
kızlar muhabbetınıze doyum olmaz ben cıkıyorum eşim bıraz rahatsız bugun onunlada ılgılenmem lazım tatlı uykusundan uyandı suan...opuyorum hepınızı tanıstıgımıza memnun oldum ...

canım senınde hayırlı haberlerını beklıyorum yarın sonucu alır almaz bıldır olurmu hayırlı geceler

ceyda hilal yok ben cvp verıyım ıstersen bucada mavi deniz tıp merkezinde melek hanıma gidiyo :))

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) bende yarın öbür gün gitmeyi planlıyrum gittiğim doktora gitmiycem araştırıyorum bende

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) bende yarın öbür gün gitmeyi planlıyrum gittiğim doktora gitmiycem araştırıyorum bende
Gunaydın kızlar :))) sabah sabah yazayım dedım bugun test falan yapmıcam hıc ıcımden gelmıyor belkıde bu sefer acaıp korkuyorum olumsuzu gormekten halbukı bu ay hıc takmadım kafama olur veya olmaz dıye ve artık uzulmuyordum kırmızıları gorunce ama nıyeyse sanırım yıne acaıp gaza geldım o yuzden ayaklarım benı goturmuyor saglık ocagına.... zaten hıcbır belırtımde yok

hangi doktora gidiyorsun canım

ceydacım sefımlının dedıgı gıbı Ozel mavı denız Tıp merkezı benım gıttıgım opr.Dr Melek canbaba .....ınan ızmırde cok Doktora gıttım Ege unıv.hem normal Polıklınık hemde Tup bebek merkezı Tahır Özgüder Reşat Bozoklar ege Dogumevi....bunların hıcbırınden memnun kalmadım ya adam gıbı muayene etmezler ver ılacı yolla gıtsın ya suratına bakmazlar yada sadece kıytırık bır muayene ıcın sırf para alsınlar dıye cagırırlardı ama sımdı buldum aradıgım Doktoru hemde evıme 5 dakıka uzaklıkta cok memnunum ınan :) Melek hanım adı gıbı melek .herseyden once senı dınlıyor senınde fıkırlerını alıyor tavsıyelerını dınlıyor oyle bastan sağma iş yapmıyor cok nazık halden anlayan bır kadın...ben kendı adıma bunları yazıyorum cunkı ızmırdekı doktorlardan cok cektım. cıdden ıyı bır doktor ıstıyorsan en az 250 tl cebınden cıkaracaksın ve bunun ıcınde tahlıl vs yok sadece doktor parası ve bu her muayenede.benım buna gucum yetmedıgı ıcın cok doktor gezdım ama artık buna gerek kalmadı aradıgımı buldum sanada tavsıye ederım....Melek hanım hafta ıcı bızım burda hatta Dogumuda burda yaptrabılıyorsun bırde Tepecık ege dogum evının yanında Asıl buyuk hastanelerı var ordada hastası olunca calısıyor SSK anlasmalarıda var bılgın olsun

gunaydin hatunlar izmirli bir bayan olarak boyle bir tppik acilmasina sevindim

gunaydin kizlar bende kendimi anlatmak isterim ben bundn once hamile kaldim yaklasik 8 ay once ama malesef 2 aylik hamileyken dusuk yaptim simdi 6 ay gecti ve hamile kalmak istiyorum tekrardan ama korkuyorum tekrardan soyle bir adam gibi doktora gidip muaniye olmam lazim ama sorun cikacak diyede korkuyorum acisi cok buyuk dusuk yapmanin bir daha bunu yasamak istemiyorum her bebek aklima gelince kalbim gum gum atiyor napicami sasirdim.bana saglam bir doktor lazim gozumu korkutmiyacak butun kafamdaki sorunlari anlatmama izin verecek gittim tepecige ama gitmez olaydim gibi birsey oldu dinlemeden etmeden iki ilac yazdi verdi kullanmadim bende onlari korkuyorum hemde cok

hilaaal dün ne dedin ne gelırse Rabbimden sımdı yoksa bıle Rabbimin vardır bir bıldıgı doktora gıtmek ıstemıosan evde test al yap şüpheyle yasamakdan ıyıdır yada yumurtanın catladıgını anlamak ıcın eczaneden testler varmıs ya onu al yap ama stres ve üzüntü yapmaa

özgeeeeeeeeeeee dövseydın bacımm bıde rahatlardın :)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…