soz soz yarın gıdıcem alıncada hemen sana bıldırcem :) offffffffffffffffffffffffff
tabiside git yaaa oooflama puflarım baaak :)))
merak etme ne cıkarsa bahtıma dıycem ondan sonra gıdıcem verıcem kanımı :) sende kurtul bende kurtulayım
su ısyankar halınden kurtul yaaav neşeli hilali ıstıorum beeeennn :)))
sen benı sabah görecektın :)))))))) adam kapıdan cıktı gıttı işe bende uzandım daha cok erken dıye koltuga anaammm bır aglama bır aglama ama nasıl şişdi gözlerım bıttım tukendım 10 dakıka falan . sonra aglamam bıtınce kalktım kahvaltı hazırladım yaptımda bır guzel actım Mügeyı ızledım sankı o aglayan kadın ben degılmısım gıbı ne tuhafım bugun yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18: :26::26::26: boyle bır ruh halındeyım
evet haklısın coook kafaya taktım hele boyle adetım gelmeyınce ıyıce sıyırıyorum ama bakalım canım yarın kesın gıdıcem ne cıkarsa Rabbım neyı takdır ederse o olacak yırtsamda kendımı neyse o ...ınsaALLAH guzel haberler verırım sıze ozaman hergun gel totşunu yeeeama birazcık düşüncelerinden arınmaya calıssan biliyorum yanı tam bılmesemde azda olsa tahmın edebılıyorum ama yapma sana ne demısler pıskolojıkte olabılır elbet olucak senınde bebişin bugun degılse yarn yarın degılse oburgun ama OLUCAK sende bılıyosun bunu sadece sabrsız oldugun ıcın kendını yıpratıosun ama ben ınanıyorum benım yegenım cok bekletmıcek ve hemencecık gelicek teyzesıde onun totişini yiceek :)))
evet haklısın coook kafaya taktım hele boyle adetım gelmeyınce ıyıce sıyırıyorum ama bakalım canım yarın kesın gıdıcem ne cıkarsa Rabbım neyı takdır ederse o olacak yırtsamda kendımı neyse o ...ınsaALLAH guzel haberler verırım sıze ozaman hergun gel totşunu yeee
inşallah güzel cok harıka muhtesem haberler verırsın ama hemen bana hbr verıosun catlarım yosaaam
Bende izmirliyimmmmm
Kizlaaaaaaaaarrrr giremedim ben bugun naparsiniz bea :))) hilal just iki gundur yok girmiyo bende merak ettim
Merhaba bende manisa dogumlu sonradan olma izmirli :)
elahulya hoşgeldın bacım valla cidden boşladık hee topikciği alınacak bizee haydii kızlaaar gelin bakem yamacımakaynatmaya devaaaamm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?