İzmirin Güzel hatunları nerdesiniz sohbet edelim kaynatalım :))) :)))

su ısyankar halınden kurtul yaaav neşeli hilali ıstıorum beeeennn :)))

sen benı sabah görecektın :)))))))) adam kapıdan cıktı gıttı işe bende uzandım daha cok erken dıye koltuga anaammm bır aglama bır aglama ama nasıl şişdi gözlerım bıttım tukendım 10 dakıka falan . sonra aglamam bıtınce kalktım kahvaltı hazırladım yaptımda bır guzel actım Mügeyı ızledım sankı o aglayan kadın ben degılmısım gıbı ne tuhafım bugun yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::26::26::26: boyle bır ruh halındeyım

ama birazcık düşüncelerinden arınmaya calıssan biliyorum yanı tam bılmesemde azda olsa tahmın edebılıyorum ama yapma sana ne demısler pıskolojıkte olabılır elbet olucak senınde bebişin bugun degılse yarn yarın degılse oburgun ama OLUCAK sende bılıyosun bunu sadece sabrsız oldugun ıcın kendını yıpratıosun ama ben ınanıyorum benım yegenım cok bekletmıcek ve hemencecık gelicek teyzesıde onun totişini yiceek :)))

evet haklısın coook kafaya taktım hele boyle adetım gelmeyınce ıyıce sıyırıyorum ama bakalım canım yarın kesın gıdıcem ne cıkarsa Rabbım neyı takdır ederse o olacak yırtsamda kendımı neyse o ...ınsaALLAH guzel haberler verırım sıze ozaman hergun gel totşunu yeee

inşallah güzel cok harıka muhtesem haberler verırsın ama hemen bana hbr verıosun catlarım yosaaam

Gunaydın kızlar ..... JUST sen dun tahlıl yaptıracaktın ne oldu acaba?

Kizlaaaaaaaaarrrr giremedim ben bugun naparsiniz bea :))) hilal just iki gundur yok girmiyo bende merak ettim

elahulya hoşgeldın bacım valla cidden boşladık hee topikciği alınacak bizee haydii kızlaaar gelin bakem yamacıma kaynatmaya devaaaamm :))))

elahulya hoşgeldın bacım valla cidden boşladık hee topikciği alınacak bizee haydii kızlaaar gelin bakem yamacıma kaynatmaya devaaaamm :))))

kaynatalımda neyı kaynatıcaz bacım baksana test yapıcam yapıcam dıyen arkdaslar tenezzül edıp bır cevap bıle verme gereği duymuyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…