Doğuma Hazırlık Izmirli anneler yardımm ve sohbetinize ihtiyacım var.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sabeg

Kocam Seni Çok Seviyorum
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
734
0
46
43
İzmir
selam kızlar ben evlendikten sonra istanbuldan izmire taşındım ve burda hiç birşey hiç biR yer bilmiyorum lütfen bana yardım edinnnn :(((
ne iyi bir doktor ne iyi bir hamile kıyafeti alabileceğim yer.
benimle hamilelik bilgilerinizi ve alışveriş yapabileceğim yerleri önerebilirmisiniz?

kemeraltında barış bebe, mina bebe var. altınyolda (bayraklı yolu) hello baby, şemiklerde e bebek, carreforsada mothercare var. barış bebe ve hello baby güzel tavsiye edeerim. bende izmirliyim ama eşim kütahyalı olduğu için kütahyadayım. sen şanslısın izmir gibi bi şehre gelmişsin :D

bayraklının üstündeki yüksek bloklarda oturuyorum.

evet şanslıyım izmir çok güzel bir şehir kütahyaya hiç gitmedim ama umarım güzeldir.alışmışsındr.

selam kızlar ben evlendikten sonra istanbuldan izmire taşındım ve burda hiç birşey hiç biR yer bilmiyorum lütfen bana yardım edinnnn :(((
ne iyi bir doktor ne iyi bir hamile kıyafeti alabileceğim yer.
benimle hamilelik bilgilerinizi ve alışveriş yapabileceğim yerleri önerebilirmisiniz?

Hoşgeldin İzmire sabeg,doktor olarak ben kendi doktorumu tavsiye edebilirim sana BURAK AĞCA Alsancakta muynahanesi var ayrıca Alsancak devlet hasatesinde calışıyor telefonunu istersen sana özeleden mesaj atabilirim ben kendisinde çok memnunum burada görüştüğüm 2 arkadaşımda Burak beyin hastası.
Hamile kıyafeti olarak da kemeraltında Salepcioğlu carşısı var kime sorsan gösterir orda Zuhal konfeksiyon var ben ordan aldım bütün hamile kıyafetlerimi Ebru giyimim modelerinide satıyor ve hamile iç giyiminide ordan alabilirsin.Ayrıca LCW de hamile koleksiyonu var artık orayada bakabilirsin hamile kıyafeti için.

hepinize çok teşekkürederimm.urlanın gönderdiği linke izmirlilerin sayfasını ziyaret ettim.yardımlarınız için çok teşekkürederim.artık öteki sayfadan görüşebiliriz.
halide bana özelden doktorun numarasını gönderebilirsende çok sevinirim

Hoşgeldin İzmire sabeg,doktor olarak ben kendi doktorumu tavsiye edebilirim sana BURAK AĞCA Alsancakta muynahanesi var ayrıca Alsancak devlet hasatesinde calışıyor telefonunu istersen sana özeleden mesaj atabilirim ben kendisinde çok memnunum burada görüştüğüm 2 arkadaşımda Burak beyin hastası.
Hamile kıyafeti olarak da kemeraltında Salepcioğlu carşısı var kime sorsan gösterir orda Zuhal konfeksiyon var ben ordan aldım bütün hamile kıyafetlerimi Ebru giyimim modelerinide satıyor ve hamile iç giyiminide ordan alabilirsin.Ayrıca LCW de hamile koleksiyonu var artık orayada bakabilirsin hamile kıyafeti için.

yardımına çok teşekkürederim halide özelden doktorun numarasını bekliyorum.yaaa bu site benim için muhteşem oldu.bu işin içinden asla çıkamayacakmışım gibi geliyordu:1:

Back
X