Tüp Bebek Merkezleri İzmir'li Arkadaşlar Smyrna mı? Kent Hastanesi mi?

tedaviye başlayan ve başlamak üzere olan herkesin Allah yardımcısı olsun..hepimiz çok zor günler geçiriyoruz...

bencede şimdilik ilgili gibiler..yani ben ne zaman msj atsam ve soru sorsam hemen geri dönüyorlar.. bu arada msj dediysem internet sitelerinden...hem de daha hiç gitmedim oraya...benim gelip gelmeyeceğimi bile bilmeden cevap veriyorlar...ama kesin orayı tercih edeceğim..şu adet dönemim bir bitsin de...yumurta takibi için gideceğim...

BU ARADA:yumurta takibi için adetliyken mi gitmeliyim.? BİLEN VARSA lütfen cevaplasın...

Defnecim,hayırlısı olsun tatlım,adetin 2. ya da en geç 3. günü gitmen gerekiyor...

teşekkür ederim, güzel haberlerini bekliyoruz.

canım sonucunu aldın mı?

tedaviye başladın mı? nasıl gidiyor??
smyrna tüp bebek merkezine gidiyordunuz memnunmusunuz??

merhaba histeroskopini sonucu elinde bir rapor şeklinde oluyor mu?senin nasıl gidiyor tedavi smyrana devam ediyorsun değil mi?

sonucu rapor olarak istersen veriyor benim dosyama koydular dogum kontrol hapım 14 tane kaldı adet olunca iynelere başlayacagım
sen de smyrna ya mı gidiyorsun memnunmusunuz??

Canım ben kent hastanesinde tedavi oldum.Allahın izniyle sonuç bekliyoruz...

sonucu rapor olarak istersen veriyor benim dosyama koydular dogum kontrol hapım 14 tane kaldı adet olunca iynelere başlayacagım
sen de smyrna ya mı gidiyorsun memnunmusunuz??

hayır ben şifada yaptırdım negatif,sonra dındurulmuş embriyom konuldu o da negatif,şimdi yeni bir yer araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…