smyrna da üroloji doktoru Ersin bey var çok iyi alakalı bir doktor tavsiye ederim faydalı olur umarım smyrna fiyat açısından hem uygun hem herşeyi aynı yerde yaptırıyorsun oradan oraya gitmiyorsun çok kalabalık değil ben çok memnunun
Benim 3 tane embriyo oldu.3.gün transfer edildi.Geriye kalan iki tanesi bir dahaki sefer için iyi değilmiş o nedenle dondurulmadı.Tüp bebeğe 2500 dolar verdik yumurta toplama günü alıyorlar ücreti o gün dolar kaç para ise hesaplattırıyorsun.Sormak istediğin şeyler olursa her zaman cevaplarım.
Bugün transferden sonraki 3.günüm beklemek çok zor gerçekten.Kent hastanesi, israel bey ve ekibi gerçekten çok ilgililer.Tabi çok yoğunlar israel bey her hastasının nasıl bir sorunu olduğunu çok iyi biliyor,çok düzenli bir dosya tutuluyor.Eğer ki tutmazsa yeniden orada deniyeceğim.Sonucumu yazarım.Sanada iyi tedaviler diliyorum.İnşallah hep güzel haberler alırız
canım sonucunu aldın mı?
almadım canım cuma günü yaptırıcam kan testini. Bugün daha 8.gün .idrar testi yapmaya da korkuyorumsen hangi aşamadasın?
bekliyoruz sonucunu...
Şükürler olsun rabbime hamileyimmmmmmm.
allah kucağına alnayı nasip etsin canım tebrikler çok sevindim.
bekliyoruz sonucunu...
Defnecim,hayırlısı olsun tatlım,adetin 2. ya da en geç 3. günü gitmen gerekiyor...
bencede şimdilik ilgili gibiler..yani ben ne zaman msj atsam ve soru sorsam hemen geri dönüyorlar.. bu arada msj dediysem internet sitelerinden...hem de daha hiç gitmedim oraya...benim gelip gelmeyeceğimi bile bilmeden cevap veriyorlar...ama kesin orayı tercih edeceğim..şu adet dönemim bir bitsin de...yumurta takibi için gideceğim...
BU ARADA:yumurta takibi için adetliyken mi gitmeliyim.? BİLEN VARSA lütfen cevaplasın...
merhaba histeroskopini sonucu elinde bir rapor şeklinde oluyor mu?senin nasıl gidiyor tedavi smyrana devam ediyorsun değil mi?
Defnecim,hayırlısı olsun tatlım,adetin 2. ya da en geç 3. günü gitmen gerekiyor...
sonucu rapor olarak istersen veriyor benim dosyama koydular dogum kontrol hapım 14 tane kaldı adet olunca iynelere başlayacagım
sen de smyrna ya mı gidiyorsun memnunmusunuz??
Canım ben kent hastanesinde tedavi oldum.Allahın izniyle sonuç bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?