İzmir'li Ekim Anneleri

dora uyuyo teyzesi darısı bora paşama saat 8 di yattı sabah erkenden hortlar artık :))

benimki hala bağıra bağıra konuşuyo,uyuyacak göz yok sempatiksalakcinni

ayy dorada ne bağırıyo ne bağırıyoo bu ne yaa bi ara sustururun şu çocuğu diye topiğe yazdım o derece yani :))

bencede arzucum vay halimize sabahtan akşama cığırttan bi çocukk off geçen kayınvalidem demez mi sen çok konuşuyon bu çocuk sana çekti babası bu kadar konuşmaz bana değil dedim sana çekmiş herşeyi sen yaa bi konuşmasımı bana benziyo aynı sen ciyak ciyak :roflol:

:roflol: haha iyi yapmışsın :) iyi yanları onlara kötü yanları bizemi benzeyecekmiş hiçte bilem guclubacismile

bak hic bana cekmemis diyordun ya, bak sana cekmis yanlarıda varmis, kayınvaldenin sayesinde ögrendin. Bak büyüdükce cocuk kudurdukca gittikce sana benzetmeye başlıcaklar sırnaşık şey . Cünkü 100% eminim esin dünyanın en uslu bebegi' di kaydirigubbakcemile

bu kaynana versiyonlarının hepsi böyle demekki, oğulları hep usluymuşmuş. tamam anladıkta hepsi mi bunların böyle :1closedeyes:naniknanik

selam kızlar bende ekim annesiyim bebeişim kasımda gelicek diye hep kasım annelerini takip ettim ama ekim annesi oldum.22 ekimde doğdu bebişim...

merhaba canım aramıza hoşgeldin katılmak istersen çiçeğinle aramıza çok mutlu oluruz

hoşgeldin canım seve seve katılmak istersen bekleriz. opuyorumnanaktan

sağolun kızlar
siz kabul ederseniz elbette
çok güzel dostluklar kurulmuş burda belliki
ressimlerden bakıyorumda bebişler harka görünüyolar

evet canım Allah'a şükür hepimiz anlaştık kaynaştık :)) neden olmasın canım gel tabii. buluşmaları buradan takip edebilirsin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…