İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

ay çok güldüüm:52::52:
ama annen doğru söylemiş çünkü köpekler korkanı anlar hakikaten.insanlar korkunca vücudu bir hormon salgılıyormuş koku duyuları fazla gelişmiş olduğu için köpeklerde bunu duyup daha da üstüne gidiyormuş.benim köpeğim çok sakin ama bir sucu var içeri taşıyım mı diyen ona gıcık oluyor bende gıcık oluyorum ama ben ses çıkarmıyorum sağolsun geçen gün adamın ödünü kopardı kızcaazım:34:

kız köpek kıl olmuşsa suyu içeri alayımmı demesine sinr olmuşturç maço köpekçik hahaha

koca başında yok ama kocadan beter maço arkadaşn var. valla ısırır adamı.. :60::60::60:

küçükken mahallenin kedisini alırdım çatıya çıkardım onunla.beyaz sulu boyayı suyla karıştırıp süt gibi yapardım.kediye içirmeye çalışırdım:60::60::60: kedi içmezdi ama zorlardım:1::1::1: kedide yemezdi tabi:60::60::60:

az deilsin yaw.. dur o köpekle anım bitmedi.. ben bigün bakkala gittim geldim. gözlerim yine korkudan onu arıyor şapkam yok.. ve ben panikleyip koştm eve doğru onu görünce .oda peşime vermezmi.. anne anne diye bağırıp koşuyorum.. köpekte küçük yani öle büyük değil.. sonra ben bi kaldırıma pastım kaldırım birz yüksekti bi düştüm kaldırımdan sırtüstü köpek gelmiş çember çizmiş etrafımda dönüyor ben korkudan inme inmiş gibi duruyorum ağlayarak lal olmuşum ..

sonra adam geldi tuttu köpeğini o senle oyun oynuyor diyor.tabi benle hala dilsiz korkudan . sonrasını hatırlamıyorum. :60:

ablalarım size bir sorum var:1: siz ikinizde evlisiniz..
direk konuya gireyim..doğru insan olduğunu nasıl anladınız pişman mısınız? ben nasıl anlarım

ben cvp vermiyim ben yanlış insan oldugunu düşünüyorum:1: ama yinede nasıl anlayacagın konusunda tam olarak neyi merak ettigini anlayamadım...

az deilsin yaw.. dur o köpekle anım bitmedi.. ben bigün bakkala gittim geldim. gözlerim yine korkudan onu arıyor şapkam yok.. ve ben panikleyip koştm eve doğru onu görünce .oda peşime vermezmi.. anne anne diye bağırıp koşuyorum.. köpekte küçük yani öle büyük değil.. sonra ben bi kaldırıma pastım kaldırım birz yüksekti bi düştüm kaldırımdan sırtüstü köpek gelmiş çember çizmiş etrafımda dönüyor ben korkudan inme inmiş gibi duruyorum ağlayarak lal olmuşum ..

sonra adam geldi tuttu köpeğini o senle oyun oynuyor diyor.tabi benle hala dilsiz korkudan . sonrasını hatırlamıyorum. :60:

çok güldüm sana :60::60::60::60: gözümde canlandırdımda

ya çok geniş kapsamlı bir soru ama ben şu son bir kaç gündür sadece sevmenin yetmediğini anladım malesef.. ama belkide arada olur ya insana hani ne bileyim soğukluk gibidir geçer falan.. acele ve yanlış karar vermek istemiyorum.. sonuçta evlenmek için birlikteyiz ama bilmiyorum anlatamıyorum işte yani siz işte bununla evlenirim derken neye baktınız ne olmazsa olmaz

ya çok geniş kapsamlı bir soru ama ben şu son bir kaç gündür sadece sevmenin yetmediğini anladım malesef.. ama belkide arada olur ya insana hani ne bileyim soğukluk gibidir geçer falan.. acele ve yanlış karar vermek istemiyorum.. sonuçta evlenmek için birlikteyiz ama bilmiyorum anlatamıyorum işte yani siz işte bununla evlenirim derken neye baktınız ne olmazsa olmaz

öncelikle yetişme tarzlarınız, aile kültürleriniz birbirine yakınmı,aranızda saygı var mı,görüş farklılıkları olagan tabi ama bunları iyi yönde kullanabiliyor musunuz,maddi açıdan açık ara farklarınız var mı,maneviyat durumlarınız eşit mi,aile bagları kuvvetli mi zayıf mı,seni önemsiyor mu,seni yukarı mı kaldırıyor aşagı mı çekiyor vs vs bunlar gibi soruları kendine sormalısın ikinizin karakterini degerlendirmelisin...kendine dürüst cevaplar verirsen yanlış yapma olasılıgın çok az.

oo bile bile lades diyorum ben yaa.. napcam çok zormuş yaa..çok şanslısınız izmirde olmak için nelerimi vermezdim..

oo bile bile lades diyorum ben yaa.. napcam çok zormuş yaa..çok şanslısınız izmirde olmak için nelerimi vermezdim..

bunlar baştan önemsiz görünsede mutlaka aaz bir müddet sonra karşına çıkacak.ben bu soruları kendime sordum mu evet fakat kendime dogru cevaplar vermemişim ama o dogrular gün geliyor sen görmekten kaçsan bile gözüne gözüne giriyor..hayal kırıklıgı yaşamanı istemem...sonuccu ne olacaksa olsun kendine yalan söyleme..bu yaptıgın en büyük hata olur..

haklısın canım ya kendimi kandıramıyorum zaten. peki bişe daha sorcam sana da eziyet ediyorum ama.. bir çok kişi bu sana uygun değil diyosa ama çok kişi beni en iyi tanıyan kişi çoğu da bu bi kriter olarak alınmalı mı??? yoksa onlar ne bilmiş mi demeliyim?

haklısın canım ya kendimi kandıramıyorum zaten. peki bişe daha sorcam sana da eziyet ediyorum ama.. bir çok kişi bu sana uygun değil diyosa ama çok kişi beni en iyi tanıyan kişi çoğu da bu bi kriter olarak alınmalı mı??? yoksa onlar ne bilmiş mi demeliyim?

kulak arkası etme derim beni dinle ...kendinide dinle.zaten senden böyle bir soru geldigine göre sen onların söylediklerinde doğruluk payı oldugunu biliyorsundur..kabul etme kendine bunu kabul ettirme kısmında takılmışsındır

off çok zor yaa.. haklısın..haklılar ama ben bunu kabul edemiyorum haklısın nasıl edeceğimi bulmam lazım.. sen öğretmen misin canım?

off çok zor yaa.. haklısın..haklılar ama ben bunu kabul edemiyorum haklısın nasıl edeceğimi bulmam lazım.. sen öğretmen misin canım?

yani dediğim gibi hep sonuç kısmı en zor olanıdır zaten nasıl yapacagını ne yapacagını sen daha iyi bilirsin..senden böyle bir soru gelmiş olması bile seninde şüphelrin oldugunu gösteriyor..düşün düşün tekrar tekrar hayatını emin olmadıgın kimseye altın tepside sunma.o senin.senin hayatın. hep söylerim kendime'' hayat bize ödünç verildi bağışlanmadı..''

Yea beybiler geldim :1::1:
La amma konuşmuşsunuz, kaç sayfa yazı okudum hee :1:

Tutku favorimsin, yakmışsın yine ortalığı ((:
Cerrocum, doğru insanı, doğru zaman geldiğinde anlarsın canım. Bence bu düşünerek anlaşılacak bi şey değil. İçindeki hisleri dinlemenle alakalı bi şey.. Tabii ki aileler, kültür falan da önemli ama nice insan bu özellikler yakın olmasına rağmen mutlu bi evlilik sürdüremiyor. Bu sebeple, bence sen o hissiyatın doğmasını bi bekle, sonra da tutkunun dediği gibi bakarsın uygun musunuz diye..

Bu arada ben de ilkokuldan bi saçmalığımı anlatayım size (:
Benim çok yakın bi arkadaşım vardı. Süper iyi anlaşırdık. Alt komşumuzun kızı.. Biz bununla karşı sokaktan bi kıza gıcık olurduk acayip şekilde.. Bigün bizim terasta su, makarna, bulgur, kireç, kiremit parçaları falan böyle son derece gereksiz, iğrenç şeyleri birleştirip güya bi yemek hazırladık. Maksadımızda kızı zehirlemekti. O aralar zannediyorum fazla elm sokağı izlemişiz, beynimiz pelte olmuş:1::1: Neyse biz bu karışımı yaptık. Yaz zamanıydı, bütün çocuklar dışarda.. Bu karışımı tabağıyla birlikte bi gazete kağıdına sardık, onların sokağın girişine bıraktık. Sanki kız onun için koyduğumuzu anlıcak da gelip alacak.. Neyse.. sonra koşa koşa kendi sokağımıza gittik, pusuya yattık.. Bekliyoruz, kız sürekli ip atlıyo. Bekle beke bayıldık artık. Akşam oldu. Annemler de eve çağırdı ama biz hala kesin oyundan sonra almış yemiştir diye düşünüyoruz :1::1: Ertesi gün sokakta kızı gene ip atlarken görünce şok olmuştuk.. Nasıl ölmez ya, mahallenin başına bıraktık, yemiş olması gerek falan demiştik. :1::1:
Bu da böyle anımdı, anlattım rahatladım :76::76:

Ek yapayım bi de; o günden sonra kimseye böyle bi plan uygulamadık elbette ki eheh

Son düzenleme:
çok sağol canım bu önerilerin kulağıma küpe emin ol çok sağol..düşüneceğim ve sonucu da paylaşırım..:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

anaaaa bebişim gelmiş yorumlar bile yapmışşş:1: ya hayatım nasıl anlarım dedi bende bu soruları sor dedim kendine..onlar asıl çookkkk önemli evlilik tecrübesi edinmiş olarak bunları söyledim direkt.çünkü arkadaş en başta sevmenin tek başına yeterli olmadıgını anladıgını diger nelerin düşünülmesi degerlendirilmesi gerektigini sormuş..

kızlar bende bişey anlatayım. anneannemle kardeşi(teyzem) çok yakın oturuyorlardı 1 sokak falan bende sürekli teyzemle anneannem arası mekik dokurdum:) bi gün teyzeme gittim oturuyoruz canım sağolsun çok sever beni şu bastırarak açılan amerikan aspirinlerinden vardı.teyze aç dedim yok olmaz kızım ilaç dedi. ben yalvar yakar yalvar yakar aç nolur bakcam hemen kapatcaz dedim.açtı teyzem baktırdı bu sefer elime ver elime ver falan. napsın dayanamadı verdi. o sırada telefon çaldı bende hemen hooop 5 6 tane içtim kızmasın diye de söylemedim al tamam hiç güzel değil dedim ben gidiyom kaçtım eve. böyle suçlu suçlu oturuyorum annem hemen anladı bi halt ettiğimi sordu ısrar falan.. dedim teyzem bana zorla eniştemin haplarından içirdi içmem dedim ama yine de içirdi:52: başın mı ağrıyodu dedi yook dedim illa iç iç dedi içtim hemde çok dedim annemde teyzemi aramıştı ne içirdin kaç tane içirdin diye garibim teyzem koşa koşa gelmişti ağlayarak valla ben içirmedim falan diye canım yaa üzüldüm şimdi bak:52:

Back
X