Yea beybiler geldim

La amma konuşmuşsunuz, kaç sayfa yazı okudum hee
Tutku favorimsin, yakmışsın yine ortalığı (

Cerrocum, doğru insanı, doğru zaman geldiğinde anlarsın canım. Bence bu düşünerek anlaşılacak bi şey değil. İçindeki hisleri dinlemenle alakalı bi şey.. Tabii ki aileler, kültür falan da önemli ama nice insan bu özellikler yakın olmasına rağmen mutlu bi evlilik sürdüremiyor. Bu sebeple, bence sen o hissiyatın doğmasını bi bekle, sonra da tutkunun dediği gibi bakarsın uygun musunuz diye..
Bu arada ben de ilkokuldan bi saçmalığımı anlatayım size

Benim çok yakın bi arkadaşım vardı. Süper iyi anlaşırdık. Alt komşumuzun kızı.. Biz bununla karşı sokaktan bi kıza gıcık olurduk acayip şekilde.. Bigün bizim terasta su, makarna, bulgur, kireç, kiremit parçaları falan böyle son derece gereksiz, iğrenç şeyleri birleştirip güya bi yemek hazırladık. Maksadımızda kızı zehirlemekti. O aralar zannediyorum fazla elm sokağı izlemişiz, beynimiz pelte olmuş

Neyse biz bu karışımı yaptık. Yaz zamanıydı, bütün çocuklar dışarda.. Bu karışımı tabağıyla birlikte bi gazete kağıdına sardık, onların sokağın girişine bıraktık. Sanki kız onun için koyduğumuzu anlıcak da gelip alacak.. Neyse.. sonra koşa koşa kendi sokağımıza gittik, pusuya yattık.. Bekliyoruz, kız sürekli ip atlıyo. Bekle beke bayıldık artık. Akşam oldu. Annemler de eve çağırdı ama biz hala kesin oyundan sonra almış yemiştir diye düşünüyoruz

Ertesi gün sokakta kızı gene ip atlarken görünce şok olmuştuk.. Nasıl ölmez ya, mahallenin başına bıraktık, yemiş olması gerek falan demiştik.

Bu da böyle anımdı, anlattım rahatladım :76::76:
Ek yapayım bi de; o günden sonra kimseye böyle bi plan uygulamadık elbette ki eheh