• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

kızlar bende izmirliyim bu topiği görünce hemen atladım hemşerilerimle azcık ikicik sohbet etmek içinn:16::16:

ben geldimmmmm kimse yok muuuu :60::60::60::60::60::60: hey sen yakalandın hani girmicektin:60::60::60::60::60::60::60::60: çabuk ders başına :66: hava güzel oh bende çayımı aldım biri beni kovalasın burdannnnnn:52::52::52::52::52::52:

peki :43::43: size bişey anlatcaktım anlatmıcam:63::63::63::63: gidiyom bende bidaha da gelmem cadılar :84::84::84::84::84::84::84::84: n'olcaaak :84::84::84:

Enem kıyamam :59: Ben girdim öyle açık kalmış, bakmadıydım. Mesajını falan sonradan gördüm canım, özür dilerim. :59:

Bu arada sen de zehir hafiye gibisin maşallah. Kaçmıyor hiçbi şey :1::1::1::1:

Akşama burdayım. Çok merak ediyorum ne anlatacaksın :1::1:

Son düzenleme:
Elbette ki yer var canım ((:

Hoş geldin aramızaa :emir_bebek: :1:

Tutku küstün mü gerçekten bize yaa :59:
Bak misafirlerini ben karşılıyorum burda, gelsene hoş geldin desene..:1:

kırlangıçlar konu açmış bende girdim baktım senin iştahına burdan dur diyorum yazdım buraya davet ettim yarın kalabalık olur inşallah :D

ahhahhaha ay cnm benim kulaklar cinlatilmis :)) ay alemsiniz yau..evet misafir gelince acamiomki pc yi..
hahha yorumlari okuomda resimmi koydun sen.korkma bacim kaynanin ne isi var burda..ulen sanaldada rahat yok bize yazik kiz su gelinlere :)

Elbette ki yer var canım ((:

Hoş geldin aramızaa :emir_bebek: :1:

Tutku küstün mü gerçekten bize yaa :59:
Bak misafirlerini ben karşılıyorum burda, gelsene hoş geldin desene..:1:

kıs yerim sini beeenn:1::1::1::1: küser miyim hiç:60::60::60: evde deildim yeni geldim ne kıs öyle dügün sahibi gibi karşılıyon herkesi :60::60::60: :46::46::46:

ahhahhaha ay cnm benim kulaklar cinlatilmis :)) ay alemsiniz yau..evet misafir gelince acamiomki pc yi..
hahha yorumlari okuomda resimmi koydun sen.korkma bacim kaynanin ne isi var burda..ulen sanaldada rahat yok bize yazik kiz su gelinlere :)

resmimi koydum cnm ama sen göremeden sildim hihihihih:1::1::1:

Back
X