• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

oldu oldu cnm n kadannn güsel sevimlisinn şrinsin maşallah saçların dikkatimi çekti...çok güselll kalem bu ucu kırılır tabi :1::1::1::1:kolyeni küpeni fln da çizdin mi :60:

Canım çok teşekkür ederim, o senin güzelliğin, şeperliğin :26:
Saçlarım liseden beri hep aynı model ya :60: Bi numarası yok yani :60::60:

Bu arada eğer bana sorduysan kahve işini canım, ben yapamadım. Çünkü bizde isteme töreni olmadı :D Biz nişanlımla tatile gitmiştik, benim kuzenlerimle falan. O arada evlenme teklifi geldi, takıverdik yüzükleri :1::1: Zaten ailemle tanışmıştı. Onun da ailesi yurtdışında. Gelemediler bi türlü. Biz böylece sözlenmiş olduk :D Tatilden döndükten sonra bütün aileye söyledik, öyle sonlandı yani. Seramoni olmadı :D
Ama kahve olayı aklımda, o zaman yapamadım ama evlenceğimiz gün, düğün öncesi yapabilrim :60::60:

bende duydum bugün onu hatta ablam yapcaktı ama ben oruç olarak bilmiyodum sadece tuzlu yicen diye ya annen verirse yapma bence :)

Canım çok teşekkür ederim, o senin güzelliğin, şeperliğin :26:
Saçlarım liseden beri hep aynı model ya :60: Bi numarası yok yani :60::60:

Bu arada eğer bana sorduysan kahve işini canım, ben yapamadım. Çünkü bizde isteme töreni olmadı :D Biz nişanlımla tatile gitmiştik, benim kuzenlerimle falan. O arada evlenme teklifi geldi, takıverdik yüzükleri :1::1: Zaten ailemle tanışmıştı. Onun da ailesi yurtdışında. Gelemediler bi türlü. Biz böylece sözlenmiş olduk :D Tatilden döndükten sonra bütün aileye söyledik, öyle sonlandı yani. Seramoni olmadı :D
Ama kahve olayı aklımda, o zaman yapamadım ama evlenceğimiz gün, düğün öncesi yapabilrim :60::60:

kıs noluyo bana mı benziyonnn:60::60::60::60: aman dügün sonrası yapmada:1::1::1:

kızlar ne diycem benim arkadaşımın anneannesi söylemişti bunu bize bu gece sahurda tuzlu yiyeceksin su içmeyeceksin yatacaksın gündüz oruç iftarda da tuzlu yiyip su yine yok yatıp uyuyacaksın:) sonra rüyanda kim su verirse onunla evleniyormuşsun.o rüyasında hiç görmemişken daha önce kocasını görmüş o su vermiş ona ablasına da annesi vermiş o evlenememiş kaç senedir deneyeceğim ama dayanamam ben susuzluğa diye yapmıyorum:)

Bu ramazan otuzda otuz yaparım eğer böyle bi şey göreceksem :76: :60:
Şaka bi yana, kesinlikle denicem bunu ben :1:

Ek; canım doğum günün müüüüü??? Kutlu, mutlu olsun yeni yaşın ((:

Son düzenleme:
düğün fln dedikte aslında ben düğünümde kötü şeylerde yaşadım maleseff :( ama neyseee :43::43::43: başka bi konu açtıgımda paylaşırız.birde damar topigi yapalımmm

size doyum olmuyo ama benim yatmam lazım sabah spora gidicem erken kalkcam :) çizelgemde görüldüğü üzere yağ eritmeye çalışıyorum siz devam edin yarın sabah okucam hepsini :) görüşürüzzz iyi geceler hepinize

bu arada üçkuyular tarafında iyi bi dişçi bilen varmı :) dişim ağrıyoda

Gördüm bu arada fotoğrafını :1::1:
Maşallah çok tatlı bir gelin olmuşsun. Kabarık kabarık..
İşte insan ufak tefek olunca ne giyse yakışıyo :31:

yaquri 2 sne modellik yaptım nişanlandım bırakmak durumunda kaldım evlendim ve halen aynıyım ben bir dirhem kilo almadımm evli olduguma bile kimse inanmıyorr inş sende almazsın cnm:70:

size doyum olmuyo ama benim yatmam lazım sabah spora gidicem erken kalkcam :) çizelgemde görüldüğü üzere yağ eritmeye çalışıyorum siz devam edin yarın sabah okucam hepsini :) görüşürüzzz iyi geceler hepinize

bu arada üçkuyular tarafında iyi bi dişçi bilen varmı :) dişim ağrıyoda

geçmiş olsun.orda bi yerde diş hastanesi açtılar

HAha yok bence önce yapayım, böylece tepkisini ölçmüş olurum. Eğer tutkunun eşi gibi sadece "allah belanı versin" derse ne ala! :1:
Yok, fincanı fırlatırsa bi "run away bride" da ben olurum :60::60:

bence fırlatmazzz adettendir yapmam lazımdıııı dersinnn:1:

deneyince sonucunu da paylaşırmısın canım ya olursa hakikaten seneye bende yapayım vallahi:)

Tabii ki paylaşırım tatlım (:
Ama bence sen de işi şansa bırakma, iki kara kalem çiziktiriver mermere :1:
Ardından da bi ayet-el kursi oku. Sonradan bakarsın olur mu olmaz mı..

Bi keresinde üniversite birinci sınıftaydım, sırf geyiğine brad pitt'in fotoğrafını kesip gasteden gül ağacına asmıştım. O yıl sarışın falan bi erkek arkadaşım olmuştu :1::1: TEsadüf mü? Belki de..
He bi de şu var, lise son sınıftaykene, annem telefon kutusundan 9 eylül üniversitesi yapmıştı :60::60: Mimari açıdan falsolu olsa da o yıl 9 eylülü kazandım ben :1:

yaquri 2 sne modellik yaptım nişanlandım bırakmak durumunda kaldım evlendim ve halen aynıyım ben bir dirhem kilo almadımm evli olduguma bile kimse inanmıyorr inş sende almazsın cnm:70:

Hii canım inşallah yaa :31:
Gerçi zayıf değilim ben ama daha da kilo almiyim en azından :1:

Oslewcim iyi geceler.. Yarın için allah koluna bacağına kudret versin canım :1::1:

Tabii ki paylaşırım tatlım (:
Ama bence sen de işi şansa bırakma, iki kara kalem çiziktiriver mermere :1:
Ardından da bi ayet-el kursi oku. Sonradan bakarsın olur mu olmaz mı..

Bi keresinde üniversite birinci sınıftaydım, sırf geyiğine brad pitt'in fotoğrafını kesip gasteden gül ağacına asmıştım. O yıl sarışın falan bi erkek arkadaşım olmuştu :1::1: TEsadüf mü? Belki de..
He bi de şu var, lise son sınıftaykene, annem telefon kutusundan 9 eylül üniversitesi yapmıştı :60::60: Mimari açıdan falsolu olsa da o yıl 9 eylülü kazandım ben :1:

canım ben çok inanırım ya eve çıkayım emiştim evim oldu yani dur kalkayım da yapayım en iyisi:) e yağmur silerse:)

bence fırlatmazzz adettendir yapmam lazımdıııı dersinnn:1:

Ya tutku, benim nişanlım yabancı .. Önce o adeti açıklamam lazım onun için, e adeti açıklayınca da bi anlamı kalmaz ki:59:

Ayrıca ben de merak ettim ne anlatacağını ((:

cerrodoksincim; yağmur silerse tez zamanda gerçekleşecek demektir dileğin :76: İyi düşün iyi olsun bebişim :1::1:

Back
X