- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptığın seçime bakılırsa, Van ı çok sevdin galiba......![]()
Valla canım ya..
Bi de İzmir'in o güzelim, kışın bile bahar gibi olan havasını bırakıp, Van'ın soğuna gitmek zor olmuştur herhalde..![]()
Uuu beybi
Zaten İzmirli olup da bu başlığa kayıtsız kalabilecek bi kız yoktur bu sitede bence ya![]()
van ı sevmedim desem yalan sevdim ama arkadaş ortamı falan çok kötü ilk sene kazandım olsun dedim her yer bizim vatanımız falan gittim..
zor oldu canım çok zor karla tanıştım buzda yürümeyi öğrendim düşmek kalkmak kulaklarım koptu sanmak küçük parmağımı dondu zannetmek uyuşunca soğuktan o sıcacık yataktan kalkıp buz gibi soğuğa çıkmak çok zor.. daha bir sürü şey birde bizim insanımız çok farklı yaa ben çok arıyorum gülen yüzü olaysız sakin rutin günleri.. ama deniz dedikleri koccaman bir göl var öyle ki çevresinde arabayla 4 5 saatte ancak dolaşıyorsun sahilleri falan var kampüste göl kenar iyi gibi ama ne bileyim bülbül altın kafese koymuşlar illede![]()
bence de.....
izmir li olmak demek hangi yaşta olursan ol Sevdalı olmak demek.....İzmir'e.....mesela ben gibi....Anneanne olsan bile......İzmir denildimi kendini lafın olduğu yerin ortasında bulmak gibi....![]()
ben geldimmmbi arkadaş vardı ders fln çalışcaktı bugün gördünüz mü siz
![]()
ay evet bende merak ettim hadi anlat dışarı çıkcam birazdan çıkmadan okuyim![]()
yine yoksunuz yaakızlar hep gece mi gelmem lzm
sonunda adam beni boşayacakkk ya
bugün hava değişken tavırlar içinde aynı benim gibi
sözde ben bugün doktora gitcektimm ama kaldı pzt gününe...bi evde rahat bırakmadılar beni tlfn susmadı sabahtan beri....gezmeye gidiyorum bende
ay insan bu havada ne giyceginide şaşırıyo
ya annemede hediye bakcaktım keşke dün bunuda konuşsaydık şimdi kararsız kaldımm
![]()
kız adam boşucak senii allah korusun aaa deli
nasıl bi işkencesin sen
söylediklerimize yaptıklarımıza dikkat edelim de sakata gelmeyelim![]()
aman bak şimdi nişanlıyım fln dedin ya benimde aklıma hep anılarımı getirdin evlilikle beraber 6 sene dile kolay neler var artık bende sen düşünbigün kaynanama kayınpedere çok kızdım gerçi bunu 3 4 ay önce yapmıştım ama
girdim onlarda banyoya bi sigara yaktım aglamakla aglamamak arasındayım ellerim fln titriyo sinirden bişi yapmalıydım
ay kızlar benden nefret etmiosunuz dimi
çamaşır makinası doluydu içinde kaynanamın güzel bluzleri kaynatamın kumaş pantolonları var
bende aldım domestosu deterjan gözüne boşalttım kapagını da kapattım....ben eve giderken kaynanam makinayı çalıştırmaya banyoya girdi gülmekten patladımmm
ertesi gün hihihhi çok güseldi yaaaa
![]()