izmirli kızlar neredesiniz yahuu :))

pnyze

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
342
6
318
İzmir
heyy kızlarr izmirlii bütün gençler ve kendini genç hissedenlerr tanışalım kynaşalmm yahuu

heyy kızlarr izmirlii bütün gençler ve kendini genç hissedenlerr tanışalım kynaşalmm yahuu

ben de Ankara'da yaşayan İzmirliler diye açmıştım gelen giden olmamıştı. izmirliyim çok seviyorum izmirimi ama ayrıyım çok özlüyorum herşeyini. boyozunu kumrusunu kordonunu alsancağını offff. bi de üstüne hastayım bi başımayım tam yarama bastın

KIzlar selam Ankara'dan yerleştim izmir'e kimseyi tanımıyorum... nerelerde nezaman görüşüyorsunuz... arkadaşa ihtiyacım var :) karsıyakadayım ben...

merhaba kızlarr hadi bakalım ayarlayalımda yağmur yağış başlamadan bi gün buluşalım

yaa valla izmirliler buluşma yönünden eksik hiç birlik olupta buluşamıyoruzz haftasonu ayarlayalım birgünü buluşalımm

kesinlikle katılıyorum buluşma yönünden eksik gibiyiz yağmurlar basmadan buluşma lazım izmire :)

mrb kızlar bende doğma büyüme izmirdeyim. aynı zamanda atatürk mah. karakolun orda oturuyorum.

Son düzenleme:
evet hatırladım ancak bende hatırlamıyorum belki izmir muhabbetinden eklemişimdir nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…