isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.791
28.455
798
49
Biz kadınlar için kuaförlerimizin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.Başka bir şehire,başka bir yere gittiğimizde ise yeni bir kuaför bulmak ise epeyce zaman alıyor..3 yıl önce Kocaeli de yaşamaya başladığımda bende bir kuaför arayışına girdim..Bu şehirde eşimden başka kimseyi tanımadığım için ilk kuaför tercihimi isim yapmış bir kuaförden yana kullandım.Hani isim yapmış ya markayı riske atmayacak güzel işler yapıyordur mantığı ile yaklaştım.Ama onunla ilgili yaşadığım hüsran ile ilgili açılmış bir konum mevcut..

Daha sonra yavaş yavaş çevre edinmeye başlayınca kayınvalidemin bir arkadaşı bana Kuaför Yüksel i önerdi.Kendi saçıda benim kullandığım saç rengi ile aynıydı ve oldukça güzel görünüyordu.Bende denemeye karar verdim.Öncelikle İzmit merkezde olması ulaşım açısından oldukça büyük bir avantaj..Gittim tanıştık ve istediğim saç rengini söyledim ve eski bir fotoğrafımı gösterip o rengi istediğimi belirttim.Boyama işlemi bittikten sonra o gün facebook profilimde '' ben aradığım kuaförü buldum '' diye yazdığımı hatırlıyorum.Gerçektende bulmuştum ve inanılmaz mutlu oldum.Şimdi 2,5 yıldır saçlarımı Yüksel boyuyor ve yıllarca da ( başka bir şehire taşınmazsam ) boyayacak gibi duruyor..

Evet sizde İzmit Kocaelinde iyi bir kuaför arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim..Kuaförde işini iyi yapmasının yanı sıra temizliği titizliği ve işini özenle yapmasıda önemli bir detay ve bunların karşılığını da Kuaför Yüksel de bulacağınızı garanti ederim....

Ne şanslısınız! Keşke ben de İzmir'de bulabilsem :/

Ne şanslısınız! Keşke ben de İzmir'de bulabilsem :/

Umarım bulursunuz..Çünkü alıştığımız kuaförden sonra hiç bilmediğimiz bir yerde yine yeniden iyi bir kuaför bulmak zor gerçekten..Bunun içinde en iyi yol çevrenizde boyasını beğendiğiniz birine nerde boyattığını sormanız ..İzmir de nerdesiniz ?Bir arkadaşım var ona sorabilirim

3-4 kişiyi durdurup sordum,saçlarınız çok güzel olmuş nerde boyattınız,diye.biri kuaförünün öldüğünü söylediboyasının bir iki günlük olduğu belliydi oysa.eşim bile kadının tavrına sinir oldu ki eşim çok pozitiftir.birisi de kendinin boyadiğını söyledi ki bu da yalandı.biri kuaforün adını hatırlayamadı. artık sormuyorum kimseye

Komik olmuş gerçekten..Adam boyamış ve ölmüş Neden söylemezler anlamam.Biz memnun olduğumuzu herkes bilsin fayda görsün diye böyle konular açar bangır bangır bağırırız.Millet sır gibi saklar.Oysa bizim gibi olanlar var onlara bir fayda olsun amaç ..

Ay evet yaa,ne bencil insanlar var.halbuki ben olsam ,sordukları için mutlu olur ve söylerdim gururla.insanlar enteresan.

Valla ben izmit merkezde nergis sanal saç tasarım merkezine gidiyorum arkadaşimin tavsiyesi uzerine kadin gercekten hakkini acayip veriyor isinin ehli ilk defa bayan kuaforunde bir bayanin profesyonel olarak gordum izmitte ne isimlere bunca yil para odedim boyami bile gozumun onunde hazirliyorlar her musteriye ozel ayak masaj makinasi var kullandiklari uruunlerin hepsi marka cakma hic bir urun yok ve personeli muazzam olarak kaliteli ve saygili sacim yiprabmisti bir kuafor yapti bunuda maf etmisti beni ama olapleks diye bir urunle roflemi yaptim 500 tl verdim ama gercekten kadin sacimi hic koparmadi ve islemi harika yapti servis deseniz muazzam derecede ilgili alakalilar tahmin etmiyordum ama burdan inanan tesekkur ederim insallah bu kalitede devam ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…