Doğuma Hazırlık izmitli anne adayları bilgi alışverişi yapalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

şekerler çok güzel çok hoşuma gitti. sen bayağı halletmişsin alışveriş işini ne güzel ben daha yolun başındayım 1çorap,1şapka ve örülmekte olan bir yeleğimiz var sadece. örnek alışveriş listelerine bakıyorum da bayağı bir alıncak şey var yavaş yavaş alsam mı diyorum. sen ne zaman başladın alışverişe son zamandamı yaptın hepsini.birdee civil bebe nerede hemen gidip altını üstüne getirmem lazım...

günaydın arkadaşlar sayfanızı gördüm direkt daldım aranıza bende sizlere yakın sayılırım sakaryadanım. Geçmişi okumaya daha vaktim olmadı ama kısa zamanda onu yapacağıma emin olabilirsiniz ne güzel siz aktifisniz tüm alışverişler bitmiş maşallah ve bilgi alışverişi felan sper valla pijama için dagide de güzel modeller var şık ve düğmeli almayan varsa bakabilir. Benim 34+4 haftam sonlara yaklaştım ve bi sürü eksiğim var erken yapma alışveriş dediler eee bölede sonlarda olmuyor işte zoru bana kaldı anlıyacağınız

günaydınnlarr aramıza hoşgeldin canımm... valla dışardan söylenenlere kulaklarını tıkayıp kendi için ne diyorsa o şekilde hareket edicen şimdi alışverişi erken yapma diyenler bi şeyin ucundan tutayım demezler ama.o nedenle ben ilk aydan itibaren ufak ufak çoğu şeyimi aldım. 26 haftalık hamileyim. ve yavaş yavaş zorlanmaya başladım bile gezerken

hoşbuldum canım haklısın kendi koşuşturamız bizi ilgilendiriyor. ohh ne güzel keyfini yaşıyacaksın inanol ayaklarımı uzattıp yatamıyorum bilefırsat buldukça annacığıma kaçıyorum o yakın allahtan kadın bile tutturmadı allah razı olsun temizledi pakladı evimi çantamız bile hazır ama kızımınn odası henüz hazır değil korkuyorum ya erken gelirse annesini tembel tembel yakalıyacak :S 26.haftasın demekki ne güzel sende azaltmışın hayırlısıyla rabbim kucağımızda görmeyide nasip eder inşallah

merhaba kızlarr,
dün Özdileğe gittim. oradaki alt açma takımları çok güzel...fiyatı 65tl büyüklüğü bayağı güzel böyle biryerlere gidince çocuğu içine yatırmada mümkün yarısına kadar önünde kapalı yer var içine yatar. kedicikli yastığı var en güzel taraflarından biride benim beğendiğim 50tl lik yumuşacık battaniyeler vardı takımın içinde o battaniyeden var ve bana 65e uygun geldi.birde yine özdilekte bambu bebek havlusu var başlıklı 24tl. o da çok hoşuma gitti yumuşacık çok hoş bir dokusu var bayıldım onada, aklınızda bulunsun yolunuz düşerse bir bakın derim.

çok haklısın.banada erken hemen başlama ya bişi olursa nazar değer erken falan ama benim yapamadığım işi yapacak alacak bulunduğum yerde eşimden başka hiiç kimsecik yok ne annem ne kaynanam. son zamanlara bırakmaktan korkuyorum dediğin gibi çok ağırlaşırım rahatsız olurum gezip bakamam evimde merkezde değil olan bana olur sipariş üzeride ne kadar isteğe uyarki alınan dimi...şimdi kendime liste yaptım yine burada bir formda ihtiyaç listesi diye yazılan örneklerden örnek liste oluşturdum. o listenin üzerine yazıyorum;
battaniye;özdilek kedicikli beyazlı pembeli alt açma takımının battaniyesi, özdilek şeker renk kremli hastane çıkış takımının battaniyesi, 1de peluş battaniye.
havlu; özdilek bambu pembe tavşanlı beyaz havlu.
bu şekilde listenin yanına not düşüyorum fiyatda yazıyorum unutmim diye.

tatlım civillim de fiyatlar bu bahsettiğin fiyatların yarısı kadar belki farklılıkları vardır bilemiyorum ama, bence başka yerlerede göz at derim, lohusa pijama takımları falanda varmı özdilekte

tatlım civillim de fiyatlar bu bahsettiğin fiyatların yarısı kadar belki farklılıkları vardır bilemiyorum ama, bence başka yerlerede göz at derim, lohusa pijama takımları falanda varmı özdilekte

ooo gerçekten mi? derince uzak bana ben özdileke yakınım. kompedan gibi yerlerde tek alt açmalar 45-50 civarı olunca battaniyeli takım bana 65euygun gelmişti. şimdi civil denen yeri daha çok merak ettim. bu izmit çok pahalı ya geçen istanbulda hediyelik aldım 10-15tl ye ne güzel takımlar vardı burad nerdee o fiyata...özdilekte lohusa picamaları var ama 75den aşağı pek fiyat yok. güzel önü danetelli düğmeli sabahlıklı ama bana ince gibi geldi kış annesi olacazya çoğunlukla acaba polar gibi olan diz boyundaki sabahlıklardan mı almalı acaba. ya bide adı lohusa pijama olunca adı fiyat uçuup gidiyo.

kızlar merhaba...bende mayıs ayında acıbademde doğum yaptım doktorum yıldız hn.dı fakat 1 kere semih beyede muayene oldum ayrıntılı ultrason yapıldı çokta memnun kaldım.ben yıldız hnda normal doğum yaptım nasıl istiyosun dedi normal dedim bidaha konuşmadık bile pazar gecesi 2 de benim yanımda doğumumdaydı çok çok çok memnun kaldım yıldız hn.dan semih beyle ilgili bi sorun olursa gönül rahatlıgıyla tavsiye edrim.hastaneye götürüleceklere gelince inanın kendi geceliğiniz ve iç çamasırınız dışında hiçbişeye gerek kalmıyor a dan z ye sizin ve bebek için herşeyi veriyorlar ben götürdüğüm herşeyi geri eve getirdim kullanmadan.bebk için verilen tulum ve battaniyeler hatta yastık şahane 2 ay giydirdim ben kızıma onları ayrıca bi arkadasımız ya kirlenirse demiş hastanede kaldıgı sürece onlar değiştiriyor tulumlarını sayısı farketmiyor ama siz baska bişey giydirmek istersenizde kimse karışmıyor.bebek bezi kremi şampuanı sizin beziniz göğüs kreminiz aklınıza gelicek her ayrıntıyı düşünmüşler.bebeğimin doktoruda halil beydi ben sigortam olmadıgı halde hastanedende halil beydende vazgemedim insanın verdiği paraya değiyor su an ankaraya tasındım ama hala bebeğime bişey olduğunda halil beyi arar sorarım burdaki doktor böyle dedi napıyım yapıyımmı yapmayımmı diye.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum aklınıza takılan bişey olursa seve seve yardımcı olurum

evet lohusa takımları baya bi pahaıl; istanbulla kıyaslanamaz izmit tabiykide gitme imkanın olmayınca mecbur alıyorsun herşeyi civillimin internet siteside var ama tabi görmeden dokunmadan alışveriş pek hoş gelmiyor insana, şimdiki hastanelerin hiç biri kışta olsa soğuk olmuyor, polar tarzı bişeylede terlemek var bana en mantıklısı penye geliyor yanımızda yelek falan olucak zaten

canım öncelikle geçmiş olsun.sağlıkla büyüt bebeğini.
bende acıbadem'de doğum yapacağım.bana eksiksiz tam olarak verilenleri yazabilir misin?mesela göğüs kremi lansinoh mu veriyorlar.küçük boymu büyük boymu?ona göre alışverişimi tamamlıycamda.bebek bezi hangi marka veriyorlar.baştan mı veriyorlar,yoksa bittikçemi veriyorlar?ayrıntılı yazarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler....

tşkkür ederim cnm sende sağlıcakla al bebeğini kucagına inşl.öncelikle bebek için hemen bi çanta geliyor içinde 1 takım tulum eldiveni şapkası ve battaniyesi ile beraber,prima bebek bezi ve nustela pişik kremi,temizleme suyu ve indirim kuponu.bebeği ilk onlar giydiriyor ztn üstü kirlenirse veya bebeği yıkarlarsa bnm bebeğim huysuzlanınca alıp masaj yapıyorlardı her seferinde tulumu ve badyi değiştiriyorlar.ben gece doğum yaptığım için 2 gün kaldım hastanede ilk gün altını hep onlar değiştirdi 2.gün biz değiştirdik bezleri hep onlar verdi ben götürdüklerimi geri getirdim eve.anne içinde hasta bezi lansinoh küçük boyundan krem,gögüs pedi ve süt torbası vermişlerdi.ben sadece gecelik ve iç çamaşırlarımı kullandım.birde bebek için bir yastık verdiler ilk aylar yan yatması gerekiyor ya bebeğin çok kullanışlı olmuştu bizde.ayrıca odama hergün kayısı hoşafı ve lohusa şerbeti gelmişti.doktorlar,hemşireler,bebek hemşişreleri hepsi çok ilgili ve güleryüzlüydü.

çok teşekkür ederim.çok saol cevapların içn.son bir soru sorucam.tulumu ve badyi değiştiriyorlar diyorsun ya,o zaman her defasında sıfır giydirmiyorlar diye tahmin ediyorum.başkasının giyip te yıkanmış olanlarını mı giydiriyorlar.birde renk seçimi yapabiliyor musun?bana genelde kızlara pembe ve sarı,erkeklerde mavi giydiriyorlar diye halil bey söyledi.benim ilk çocuğumun doktoruda 4.5 senedir halil bey.oda süslemeleri var mı varsa neler var.sadece kapı süsümü?birde hediye fotoğraf filan var mı?konakta 16 fotoğraf hediye ediyorlarmış.çok soru sordum ama tekrar çok teşekkür ederim.

merhaba kızlar,

bugün semih beyle randevum vardı. gördük bebeğimizi. bi gülmedir aldı bizi eşimle. eli kolu o kadar oynuoduki şaşırdık gülme aldı.semih gülme ama ölçemiorum falan dedi. neyse derken ense kalınlığı sınıra yakın dedi. bi problem yok ama sınıra yakın dedi. 2,65mm. hemen tabi yine kursağımızda kaldı sevincimiz moral sıfır. kan verdim cuma alıcam. duygu sen de naaptı semih bey. senin kaç çıkmıştı. şimdilik bişey söleyemeyiz kan sonucu da çıksın ona göre değerlendirme yaparız dedi. şimdi ben yine istanbuldaki doktora gidicem cts. günü bi de o baksın diye.

ben de mayısata yapıcam allah kısmet ederse. demek öyle. bunu duymam iyi oldu çünkü normal doğum taraftarıyım. doğurabiliceksem tabi aksilik olmazsa. yani acil sancım gelse falan semihe ulaşamazsak ta yıldızın hastası olmadığım halde o doğumuma girio mu. ben çünkü semihin geleceğinden çok ümitli değilim de. sanki sezeryan yaparım diicek.ayrıca bir soru daha. bu tulumlar,kıyafetler,kremler,sürekli değiştirip yenilemeler falan ücretsiz mi? ücretsiz derken söylenilen doğum paket fiyatına dahil mi?ekstradan bir ücret çıkarıolarsa anlamı yok çünkü biz de götürürüz. bi yerde okudum da acıbadem annenin altına serdiği bezin parasını falan da ekliomuş sonradan. bilmiorum yine burda okudum ama.aydınlatırsan sevinirim canım. teşekkür ederim cevapladığın için. allah evladını analı babalı büyütsün

benim min 1.06 , max 1.12 çıkmıştı sen gönlünü ferah tut ve hayırlısını dile.kafanı takma.doktoruna güven.
birde benim aklıma şey geldi.semih bey ilk zamanlar niye ilgilenemiyor diye düşündüm.bence bebekler çok küçük .ne kadar uzun inceleyecek ki 6 haftalık,8 haftalık bebekleri .bebek büyüdükçe inceleme süreside artıyor.benim ikili taramadan sonra muayenelerim hep uzun sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…