• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izotonik suyla burun temizligi

maliaknots

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
83
23
8
36
Merhabalar arkadaslar . Bebegim 45 gunluk ve surekli burnu tikaniyor . Burnunu izotonik suyla temizliyorum ama soyle bir sorun oluyor gunun devaminda burun akintisi oluyor bebegimin . Bu sorun tek benim bebegimde mi oluyor. . Burun akintisi disinda baska bir sorunumuz yok cok sukur . istahi iyi uykusu iyi atesi yok. Simdiden tesekkurler . Bir de izotonik su buzdolabinda mi saklanir benn buzdolabinda tutuyorum soguk oldugu icin mi olur acaba akinti ? Lutfen bilen birisi yardimci olabilir mi ?

Ben dışarda tutuyorum. Her hafta yeniliyorum. Bence dolapta çok soğuk olur.Burnunu da her gün temizliyorum hiç akıntı olmadı. Temizledikten sonra aspiratörle çekiyorum.

geçmiş olsun buzdolabında diyedir bende olmuyor akıntı. sütü sağınca dışarıdayken bile beklediğinde buz gibi oluyor, serum buzdolabında çok daha soğuyordur bence o şekilde saklamayın. bu arada tıkanıklık maalesef bende de neredeyse her gün oluyor ama hemşire bebeklerde normal her gün 1 kez temizleyin dedi.

Back
X