bikaç tane aldım gerçekten ayakta da çok güzel duruolar,bu zamana kadar bi sor yaşamadım hepsini almak istiyorum ahh ah
arkadaşlar öncelıkle merhabalar...
bende bu ayakkabıları bılıyorum ve sureklı takıp edıyorum aslında gitti gidiyor tarzı sitelerde bayağı bi fiyatları şişirerek satıyorlar normalde lovelyshoes tarzı sitelerde 15 dolara olan ürün kargo eklenınce 30 bilemediniz 40 dolar oluyor...urun fazla alınca kargo bedelı düşüyor ...aslında aramızda toplanıp bizde daha ucuza alabılırız...eğer düşünürsenız ben her türlü varım ...buarda gitti gidiyordan daha ucuz bir ayakkabı mağazası var ister sipariş oluyor ister gidip deneyıp alıosunuz adı shoetek ve herşey 50 tl ve süper ayakkabılar...
almak aslında kolay gibi banka havalesi olmuo bıldıgım kredi kartıyla netten araştırmak lazım bnde kredi kartı yok ama sipariş verildiğinde nakıt olarak hesaba aktarabılırım...bende gördüm kendi sitelerinde gerçekten çok ucuz.ama kargo parasıyla gg'den aldığımla aynı fiyata olur diye cesaret edememiştim kendi sitesinden almaya.aslında çok iyi birlikte alabiliriz.
cok beyendim qizlar ben bunlari hepisi bir birinden guzel cok shik
LadyEvil,dolgu topukluları denedin mi hiç?
Hiç topuklu giyemeyen biri olarak merak ediyorum.Temmuz'a düğün var bu sorunu çözmem lazım.
Çok hoşlar da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?