japon stil ayakkabılar!

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
gg'nin vazgeçilmesi japon stilin en beğendiğim ayakkabıları fiyatları da çok uygun hepsi çok güzell

Eklentiler

• $JAPON-2011-ABIYE-PUMP-3-RNK-35-39-KARGOSUZ__35946447_1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 155
  • $JAPON-2011-PLATFORM-2RNK-34-39no-KARGOSUZ__38960547_0.webp
    25 KB · Görüntüleme: 202
  • $JAPON-CIFT-KUL-JEAN-PUMP-2-RNK-35-39-KARGOSUZ__35601632_1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 126
  • $JAPON-3RNK-SEKER-CICEKLI-PLATFORM-34-38-KARGOSUZ__36242512_0.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 169
  • $JAPON-STYLE-BAYAN-VICTORIAN-SIFON-SUED-AYAKKABI__38237174_0.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 470
  • $JAPON-STYLE-COK-SIK-DOLGU-TOPUK-SANDALET-35-39__39188716_0.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 202
  • $JAPON-3RNK-3FARKLI-KULLANILA-PUMP-34-39-KARGOSUZ__36188429_0.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 183
  • $JAPON-STYLE-BAYAN-PUANLI-KETEN-TOPUKLU-AYAKKABI__36737968_0.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 159
  • $JAPON-STYLE-BAYAN-VICTORIA-KURDELALI-AYAKKABI__38006290_0.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 157
  • $JAPON-2011-PUMP-2-RNK-35-39no-KARGOSUZ__36170175_0.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 145
bikaç tane aldım gerçekten ayakta da çok güzel duruolar,bu zamana kadar bi sorun da yaşamadım hepsini almak istiyorum ahh ah

gittigidiyordan aldım fiyatlar genelde 75-85 tl arası hem uygun hemde bi problem yaşamadım ben alımda da kullanırken de

arkadaşlar öncelıkle merhabalar...
bende bu ayakkabıları bılıyorum ve sureklı takıp edıyorum aslında gitti gidiyor tarzı sitelerde bayağı bi fiyatları şişirerek satıyorlar normalde lovelyshoes tarzı sitelerde 15 dolara olan ürün kargo eklenınce 30 bilemediniz 40 dolar oluyor...urun fazla alınca kargo bedelı düşüyor ...aslında aramızda toplanıp bizde daha ucuza alabılırız...eğer düşünürsenız ben her türlü varım ...buarda gitti gidiyordan daha ucuz bir ayakkabı mağazası var ister sipariş oluyor ister gidip deneyıp alıosunuz adı shoetek ve herşey 50 tl ve süper ayakkabılar...

bende gördüm kendi sitelerinde gerçekten çok ucuz.ama kargo parasıyla gg'den aldığımla aynı fiyata olur diye cesaret edememiştim kendi sitesinden almaya.aslında çok iyi birlikte alabiliriz.

LadyEvil,dolgu topukluları denedin mi hiç?
Hiç topuklu giyemeyen biri olarak merak ediyorum.Temmuz'a düğün var bu sorunu çözmem lazım.
Çok hoşlar da..

çok memnunum,ama çok ayakta kalcaksan uygun değil.ben mesela alışverişe falan çıkmıorum bunlarla.(sandalet hariç)yoruo çok.ama görünüş harika tabi ortadakinin siyahını aldım

bende gördüm kendi sitelerinde gerçekten çok ucuz.ama kargo parasıyla gg'den aldığımla aynı fiyata olur diye cesaret edememiştim kendi sitesinden almaya.aslında çok iyi birlikte alabiliriz.
almak aslında kolay gibi banka havalesi olmuo bıldıgım kredi kartıyla netten araştırmak lazım bnde kredi kartı yok ama sipariş verildiğinde nakıt olarak hesaba aktarabılırım...

bu japonlar baya zevklı ayakkabı elbıse konusunda ınternette japon stılı elbıselerıne bayılıyorum ama onların bedenlerı farklı oluyomus ınternetten almayın skaın arkadaslar burdan bı arkadas almıs cok kucuk gelmıs mınyonlar ya

LadyEvil,dolgu topukluları denedin mi hiç?
Hiç topuklu giyemeyen biri olarak merak ediyorum.Temmuz'a düğün var bu sorunu çözmem lazım.
Çok hoşlar da..

dolgu topukları şiddetle tavsye ederim ama onlarında bazıları ayağı daha düz kullanmana etken olurken bazıları topuklu ayakkabıdan cok farklı deıller o nedenledolgu kısmını ıncelemek grek

japon stil kıyafetlerini de aldım ben baya,internette göğüs,bel,kalça ölçüleri yazıo kıyafetlerin ona göre aldığın zaman sorun olmuo canım.bugün bu elbiseyi aldım.7gün içinde gelcek.göğüs kısmında tereddüt ettim 75-95 cm arasında esneme payı varmış benim göğüs ölçüm 90.umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…