japonların düğün resimleri

guzelmış emegıne saglık ılgınç...bunlar japon hersey cıkar bunlardanda....kaydirigubbakcemile3

mükemmel, harika, süper.....
konseptlere bayildim...
ben de böyle şeyler istiyorum, asla klasik babannem zamanında kalma resimler istemiyorum bana ne kaydirigubbakcemile

kalplı kutu ve yuzugu tasıyan damat harıka olmuşa.s cok ama cok hosuma gıttı...kaydirigubbakcemile5
bız sandalyede oturan gelın elını tutan damada alıskınız...:roflol:
ınan cok hosuma gıttı ınsanın evlenesı gelıyorda senağlamakaydirigubbakcemile3a.s.nerdeeeeeeeeeee

bayıldım ben bunlara ya...
ama bizim fotoğrafçılar bunları yapabilir mi ki. bende isterem o zaman hehehe

Ama nedenn hepp erkeklerr kocamann kadinlarr küçüçükk tersi dee olmaliydii sanki kadinlarr erkeklerinn avcunun için de gibii olmuşş yok yookk bu kisminii beğenmedimm

Çok güzeller ama ben şahsen bir iki poz espri olsun diye bu şekilde yaptırırdım.
En çok da parmakta sallanan gelin hoşuma gitti, bir de damadın kulağına ayıp şeyler fısıldayan gelin.Yaramazın tekiyim.

ayyy çok güzellerrr
helee sondakii bii harikaa acabaa ilk baştakininn erkeğe dönen halii yokmuu yanii bizz açıpp baksakk :icecream:

güzelmiş sagol arkadasım.....
ama neden hep gelinler minik ki.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…