- 12 Temmuz 2006
- 59.327
- 226.471
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi kedimolmadanasla
-
Erkekler bazen bizim kadar ince düşünceli olamıyor, belki sorunun kendisinden kaynaklanmasına içten içe kafayı takıyordu ama belli etmemek için vurdumduymaz davranıyordu bilemiyorumeğer baba olabilseydi iyi bir baba olurdu. sorumluluğunu bilir( o kadar gömmeyelim ya) . diğer dediklerinize kesinlikle katılıyorum onun söylediklerini benim bilmemem mümkün değil tabi ki biraz boş konuşmak oldu onun ki. akıl vermek yerine istersen bir daha deneyelim diyebilirdi. ama bugüne kadar konuşmayıp biranda dahice fikirler sunmak hem üzdü hemde çok kızdırdı. kim olsa kızar herhalde
Allah bağışlasın . Ayrıca değerli yorumunuz için teşekkür ederimErkekler bazen bizim kadar ince düşünceli olamıyor, belki sorunun kendisinden kaynaklanmasına içten içe kafayı takıyordu ama belli etmemek için vurdumduymaz davranıyordu bilemiyorum
Aşılama, tüp bebek süreci psikolojik olarak çok yıpratıyor o yüzden sinirlerinizin bozulması, eşinize tahammülünüzün azalması çok normal.
Karı-koca konuşun, ikinizde gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsanız yeniden deneyin, inanın yaşınız buna engel değil, tüp bebek bölümümüzü hiç okudunuz mu konu açtınız veya yorum yazdınız mı bilmiyorum ama size bizzat yaşayan arkadaşımızın konu linkini atayım, adminimiz Kazen beyin eşi isabel 46 yaşında anne oldu, Allah hem Kazen beye hem isabel’e hem de bal dudak oğullarına sağlıklı ömürler versin, KK bebeğimiz 9. ayının içinde
Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin
Bu hayatta neyi çok istersen o senin sınavın olurmuş. Bende kendimi bildim bileli hep anne olmak istedim. Lisedeyken teyzeme evlenmeyeyim ama 5 tane çocuğum olsun dediğimi hatırlıyorum. Benim hep çok çocuklu bir aile hayalim vardı. Ve ben hayatımın sınavını bu uğurda verdim.. 40 yaşımda Bülent...www.kadinlarkulubu.com
Eğer olacağı varsa her yaşta anne baba olabiliriz, anne olmak istiyorsanız umudunuzu hiç kaybetmeyin
Haklısın valla.Merhaba hanımlar, çok sinirliyim biraz rahatlamak için buraya yazmak istedim. Bİraz uzun olabilir, sıkılırsanız okuyamayabilirsiniz. Bunu bir iç döküş olarak düşünebilirsiniz.
9 yıllık evliyim 41 yaşındayım. Eşimle uyumumuz fena değil tabi ki tartışmalarımız olur ama genelde iyiyizdir. Evlendiğim ilk 3 yıl çocuk istemedik hem maddi açılardan hem de evliliğimiz biraz otursun diye. Asla ondan çocuk konusunda bir talep gelmedi. Ben 4. yılımızda çocuk isteğimi dile getirdim o da okeyledi. Yaklaşık 7-8 ay denememizle maalesef olmadı. Tabi hemen doktora gidip gerekli testleri yaptırdık. Bende bir sorun çıkmadı onda spermlerde sıkıntı çıktı. doktor aslında çok da önemli değil kendiliğinden de olur belki ama yaşınız geçiyor aşılama deneyelim dedi. 2 aşılama yapıldı tutmadı. Tabi bu bizim için büyük hüsrandı. Hem maddi hem de psikolojik olarak toparlanalım derken araya ailelerde hastalıklar maddi sıkıntılar ve sonra pandemi girdi. Neyse geçen yaz tüp bebeğe karar verdik. Tabi bu sefer benim yaşa göre biraz hormanlar gerilemişti. Ama doktorumuz umutluydu. Sonuç değişmedi yine negatifle sonuçlandı. Negatif sonucu aldığımda eşimle paylaştım ama yanımda olmadı onun yerine annesiyle dışarı çıkmayı tercih etti. ve asla ağlamama bile izin vermedi sadece olmuyorsa olmuyordur dedi. İkinci kez deneyelim dedim o araba almayı tercih etti. Açıkcası bende bebek fikrini kafamdan tamamiyle sildim. Ama beyimiz dün akşam bana gelmiş biliyor musun instagramda bir doktordan duydum adetin 11. günü ilişki yaşamaya başlamak lazımmış ve gün aşırı devam etmeliymiş o zaman gebelik olur demez mi. Böyle bişey olabilir mi ya ben yıllarca her ay ovulasyon testleri yapmamışım sanki. Ya inanır mısınız bazı aylar on taneden fazla gebelik testi yapardım. baka baka en sonunda kafamda 2. çizgiler görmeye başlardım. tam kafamdan atmışım artık bazı şeyleri kabullenmişim gelmiş söylediğine bakın. Bugün bütün gün kendimle kavga ettim niye okkalı bir cvp veremedim diye.
keşke olsa :)Bazen stres faktorü ortadan kalktiginda, bebek kendiliginden oluyor. Bazenn dgil cogu zaman. 41 yas gec degil
Erkekler bizim kadar ince mi düşünmüyor ne desem bilemedimMerhaba hanımlar, çok sinirliyim biraz rahatlamak için buraya yazmak istedim. Bİraz uzun olabilir, sıkılırsanız okuyamayabilirsiniz. Bunu bir iç döküş olarak düşünebilirsiniz.
9 yıllık evliyim 41 yaşındayım. Eşimle uyumumuz fena değil tabi ki tartışmalarımız olur ama genelde iyiyizdir. Evlendiğim ilk 3 yıl çocuk istemedik hem maddi açılardan hem de evliliğimiz biraz otursun diye. Asla ondan çocuk konusunda bir talep gelmedi. Ben 4. yılımızda çocuk isteğimi dile getirdim o da okeyledi. Yaklaşık 7-8 ay denememizle maalesef olmadı. Tabi hemen doktora gidip gerekli testleri yaptırdık. Bende bir sorun çıkmadı onda spermlerde sıkıntı çıktı. doktor aslında çok da önemli değil kendiliğinden de olur belki ama yaşınız geçiyor aşılama deneyelim dedi. 2 aşılama yapıldı tutmadı. Tabi bu bizim için büyük hüsrandı. Hem maddi hem de psikolojik olarak toparlanalım derken araya ailelerde hastalıklar maddi sıkıntılar ve sonra pandemi girdi. Neyse geçen yaz tüp bebeğe karar verdik. Tabi bu sefer benim yaşa göre biraz hormanlar gerilemişti. Ama doktorumuz umutluydu. Sonuç değişmedi yine negatifle sonuçlandı. Negatif sonucu aldığımda eşimle paylaştım ama yanımda olmadı onun yerine annesiyle dışarı çıkmayı tercih etti. ve asla ağlamama bile izin vermedi sadece olmuyorsa olmuyordur dedi. İkinci kez deneyelim dedim o araba almayı tercih etti. Açıkcası bende bebek fikrini kafamdan tamamiyle sildim. Ama beyimiz dün akşam bana gelmiş biliyor musun instagramda bir doktordan duydum adetin 11. günü ilişki yaşamaya başlamak lazımmış ve gün aşırı devam etmeliymiş o zaman gebelik olur demez mi. Böyle bişey olabilir mi ya ben yıllarca her ay ovulasyon testleri yapmamışım sanki. Ya inanır mısınız bazı aylar on taneden fazla gebelik testi yapardım. baka baka en sonunda kafamda 2. çizgiler görmeye başlardım. tam kafamdan atmışım artık bazı şeyleri kabullenmişim gelmiş söylediğine bakın. Bugün bütün gün kendimle kavga ettim niye okkalı bir cvp veremedim diye.
Konuyu tam okumadınız sanırım. Zorlayan kısım değilim zatenNeden bu kadar zorluyorsunuz? Olmuyorsa vardir 1 hikmeti. Kocaniz da zaten pek hevesli degilmis ki fazla dusunmemis, gitmis. Bu kadar israr ne diye anlamasi guc...
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsunMerhabalar MFK (Mehmet Fatih Karslı) diye bir dktor var iyi bir doktor iyi bir peritanolog ben ilk başta inanmıyordum instagramdan ibaret zannediyordum Hataylıyım buradaki araştırma Hastahanesinde doktordu kendisi randevu almaya çalışmıştım ama çok dolu olduğu için alamamıştım . Kendince geliştirdiği yöntemler ve ilaçlar var. Benim şuan olduğıum Mart anneleri grubunda da MFK yöntemi ile hamile kalan arkadaşlar var. Umarım faydasını görürsünüz sizin için Dua edecem
Okudum. Siz telasla her ihtimali denerken kendisinin pek de umrunda olmamis gibi gozukuyor yazdiklarinizdan.Konuyu tam okumadınız sanırım. Zorlayan kısım değilim zaten
Şimdi şöyle söyliyim birlikte karar verilip denenen tedavi yöntemlerinden sonra kendisinde bir ışık göremeyip vazgeçmem ve onun tekrar gündem yapması sıkıntımız. Yoksa çocuk sahibi olabilmek telaşla tek başına denenecek bir şey değil onun gayet bilincindeyimOkudum. Siz telasla her ihtimali denerken kendisinin pek de umrunda olmamis gibi gozukuyor yazdiklarinizdan.
bence konu sahibinin kızdığı şey bu zaten. bende tüp bebek sürecinde olduğum için anlayabiliyorum eşinin söylediği şey zaten her çocuk sahibi olmak isteyen birinin ilk öğrendiği şeyJeton geç düşmemiş ama cocuk olmuyor diye her seyini bu yola dökmek maddi manevi yipranmak istememiş ki hakli.
Ama soyledigi şeyi denerseniz bir sey kaybetmez denemiş olursunuz sadece.
41 yasından sonra bela açma başına. Gözünü seveyimMerhaba hanımlar, çok sinirliyim biraz rahatlamak için buraya yazmak istedim. Bİraz uzun olabilir, sıkılırsanız okuyamayabilirsiniz. Bunu bir iç döküş olarak düşünebilirsiniz.
benim kadar üzülmemesi yada üzüntüsünü belli etmemesi benim için zerre önemli değil her birey farklı. annesiyle dışarı çıkması da problem değil ama ben iş yerinde ağlarken tamam ağlama olmuyorsa olmuyordur deyip annesi ile dışarı çıkmasına kızdım benim kadar üzülmeyebilir ama bana destek olmalıydı, teselli etmeliydi evlilik yol arkadaşlığı bunu gerektirir. O kaçmayı tercih etti. Burda bozulduğum zaten ben herşeyi okeylemişim artık kafamdan atmışım. Evliliğimize çocuksuz devam edeceğimize karar vermişiz. Benim için hassas bir konuyu tekrar gündeme getirmesi.Negatif aldığınızda sizin kadar uzulmemis olmasi suc degil, sizin kadar istemiyor olabilir. Annesoyle gitti dediğiniz nasil bir durum yasandi bilmiyorum, siz duygusal oldugunuz icin mi abarttiniz meseleyi yoksa annesiyle ilgiki bi konu olunca sizi gozu gormeyecek tipte bir ayı mı, anlattiklarinizdan tam anlasilmiyor, bisey diyemicem. Ama birkac denemeden sonra maddi olarak bosa kurek cekildigini düşünüp araba almayi tercih etmeyi haksiz bulamıyorum ben ya, cunku az bir meblag degil ve umutsuzluk faktörü devreye girince insanin eli varmıyor olabilir. Son meselede de yeni bir fikir buldugunu düşünmüş gelmjs paylasmis sizinle, neye bu kadar celallendiniz anlamadim valla. Siz duygularınizjn etkisiyle fazla tepki veriyorsunuz gibi geldi bana. Hayirlisi olur hakkinizda insallah
Olsaydı güzel olurdu. Ama açıkcası tekrar aynı yollara girmeyi düşünmüyorum. Hem tekrar negatif görmeye tahammülüm yok. Zor toparladım. Hem de oldu diyelim çocuk 20-25 yaşına geldiğinde tam aktif bi hayat yaşayacakken benimle uğraşmasını istemem. Bu konuyu ben kapatmıştım sadece tekrar önüme konulmasına kızdım. Ama sizlerle dertleşmek iyi geldi. Teşekkür ederim41 yasından sonra bela açma başına. Gözünü seveyim
umarım güzel sonuçlar alırsınız. hakkınızda hayırlısı olsunbence konu sahibinin kızdığı şey bu zaten. bende tüp bebek sürecinde olduğum için anlayabiliyorum eşinin söylediği şey zaten her çocuk sahibi olmak isteyen birinin ilk öğrendiği şeyyani konu sahibi "bana bu dediği normal mi, yıllardır denediğimiz şeyi yeni bulmuş gibi davranıyor bu kadar mı ilgisiz" diye kızıyor gibi algıladım ben.. bende yanlış anlamış olabilirim tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?