jetonu geç düşen koca

Erkekler bazen bizim kadar ince düşünceli olamıyor, belki sorunun kendisinden kaynaklanmasına içten içe kafayı takıyordu ama belli etmemek için vurdumduymaz davranıyordu bilemiyorum
Aşılama, tüp bebek süreci psikolojik olarak çok yıpratıyor o yüzden sinirlerinizin bozulması, eşinize tahammülünüzün azalması çok normal.

Karı-koca konuşun, ikinizde gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsanız yeniden deneyin, inanın yaşınız buna engel değil, tüp bebek bölümümüzü hiç okudunuz mu konu açtınız veya yorum yazdınız mı bilmiyorum ama size bizzat yaşayan arkadaşımızın konu linkini atayım, adminimiz Kazen beyin eşi isabel 46 yaşında anne oldu, Allah hem Kazen beye hem isabel’e hem de bal dudak oğullarına sağlıklı ömürler versin, KK bebeğimiz 9. ayının içinde

Eğer olacağı varsa her yaşta anne baba olabiliriz, anne olmak istiyorsanız umudunuzu hiç kaybetmeyin

Allah bağışlasın . Ayrıca değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Haklısın valla.

Hanımlar mesajlarınızı ağlayarak okudum inanın. Değerli yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Birileri tarafından anlaşılabilmek çok güzel bir duygu.

Erkekler bizim kadar ince mi düşünmüyor ne desem bilemedim
Tüp bebek ile ilgili Türkiye’de çok dile getirilmeyen birşey var: dünya çapında genelde başarı oranı 3 denemeden biriymiş zaten (ama Türkiye’de bu iş çok pahalı olduğu için doktorlar da açık açık söyleyemiyor hastasını kaybetmemek için)
Ben dördüncüde pozitif gördüm
Siz de bi eşinizle iyice düşünün taşının istiyor musunuz istemiyor musunuz ona göre yol alın bence

Merhabalar MFK (Mehmet Fatih Karslı) diye bir dktor var iyi bir doktor iyi bir peritanolog ben ilk başta inanmıyordum instagramdan ibaret zannediyordum Hataylıyım buradaki araştırma Hastahanesinde doktordu kendisi randevu almaya çalışmıştım ama çok dolu olduğu için alamamıştım . Kendince geliştirdiği yöntemler ve ilaçlar var. Benim şuan olduğıum Mart anneleri grubunda da MFK yöntemi ile hamile kalan arkadaşlar var. Umarım faydasını görürsünüz sizin için Dua edecem

Neden bu kadar zorluyorsunuz? Olmuyorsa vardir 1 hikmeti. Kocaniz da zaten pek hevesli degilmis ki fazla dusunmemis, gitmis. Bu kadar israr ne diye anlamasi guc...

değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun

Okudum. Siz telasla her ihtimali denerken kendisinin pek de umrunda olmamis gibi gozukuyor yazdiklarinizdan.
Şimdi şöyle söyliyim birlikte karar verilip denenen tedavi yöntemlerinden sonra kendisinde bir ışık göremeyip vazgeçmem ve onun tekrar gündem yapması sıkıntımız. Yoksa çocuk sahibi olabilmek telaşla tek başına denenecek bir şey değil onun gayet bilincindeyim

Jeton geç düşmemiş ama cocuk olmuyor diye her seyini bu yola dökmek maddi manevi yipranmak istememiş ki hakli.
Ama soyledigi şeyi denerseniz bir sey kaybetmez denemiş olursunuz sadece.
bence konu sahibinin kızdığı şey bu zaten. bende tüp bebek sürecinde olduğum için anlayabiliyorum eşinin söylediği şey zaten her çocuk sahibi olmak isteyen birinin ilk öğrendiği şey yani konu sahibi "bana bu dediği normal mi, yıllardır denediğimiz şeyi yeni bulmuş gibi davranıyor bu kadar mı ilgisiz" diye kızıyor gibi algıladım ben.. bende yanlış anlamış olabilirim tabii.

41 yasından sonra bela açma başına. Gözünü seveyim

Negatif aldığınızda sizin kadar uzulmemis olmasi suc degil, sizin kadar istemiyor olabilir. Annesoyle gitti dediğiniz nasil bir durum yasandi bilmiyorum, siz duygusal oldugunuz icin mi abarttiniz meseleyi yoksa annesiyle ilgiki bi konu olunca sizi gozu gormeyecek tipte bir ayı mı, anlattiklarinizdan tam anlasilmiyor, bisey diyemicem. Ama birkac denemeden sonra maddi olarak bosa kurek cekildigini düşünüp araba almayi tercih etmeyi haksiz bulamıyorum ben ya, cunku az bir meblag degil ve umutsuzluk faktörü devreye girince insanin eli varmıyor olabilir. Son meselede de yeni bir fikir buldugunu düşünmüş gelmjs paylasmis sizinle, neye bu kadar celallendiniz anlamadim valla. Siz duygularınizjn etkisiyle fazla tepki veriyorsunuz gibi geldi bana. Hayirlisi olur hakkinizda insallah

benim kadar üzülmemesi yada üzüntüsünü belli etmemesi benim için zerre önemli değil her birey farklı. annesiyle dışarı çıkması da problem değil ama ben iş yerinde ağlarken tamam ağlama olmuyorsa olmuyordur deyip annesi ile dışarı çıkmasına kızdım benim kadar üzülmeyebilir ama bana destek olmalıydı, teselli etmeliydi evlilik yol arkadaşlığı bunu gerektirir. O kaçmayı tercih etti. Burda bozulduğum zaten ben herşeyi okeylemişim artık kafamdan atmışım. Evliliğimize çocuksuz devam edeceğimize karar vermişiz. Benim için hassas bir konuyu tekrar gündeme getirmesi.

41 yasından sonra bela açma başına. Gözünü seveyim
Olsaydı güzel olurdu. Ama açıkcası tekrar aynı yollara girmeyi düşünmüyorum. Hem tekrar negatif görmeye tahammülüm yok. Zor toparladım. Hem de oldu diyelim çocuk 20-25 yaşına geldiğinde tam aktif bi hayat yaşayacakken benimle uğraşmasını istemem. Bu konuyu ben kapatmıştım sadece tekrar önüme konulmasına kızdım. Ama sizlerle dertleşmek iyi geldi. Teşekkür ederim

umarım güzel sonuçlar alırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun

Erkekler böyle.
O sizin yaşadığınız duyguları anlayamamış belli ki.
Yine olsa yine anlayamaz bence.
Kadinlar bebeği rahme düşünce anne olurlar, erkekler bebek dogunca baba olurlar derler.
Benim eşim umursamaz biri olmamasina ragmen bebeğim doğduktan sonra babalık duygusu oluşmaya başladı.
Gezin, tozun yapamadıklarınızı yapin,hayatınızı dolu dolu geçirin.
Cocuk çok güzel ama bir o kadar yorucu ve zor, bir yaştan sonra tahammül ve sabır da kalmıyor insanda. Baya özveri gerektiriyor.
Eşinizle hayatınızı yaşayın derim. Hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…