İkinci ay icin gayet iyi gorunuyor ama alttan izlerin cogu belli henuz biraz zaman alacaktir yukseklik farki fln yok galiba gayet iyi yani gecmis olsuneşim ameliyat olalı 66 gün oldu 2 kolunu aynı anda operasyon yaptırdı evet eşimden önce ameliyat olan arkadaşlar yorum bekliyorum
ilk attım resimde yükseklik farkı var bazı yerlerinde diğerlerinde hiç yok gibi birşeyİkinci ay icin gayet iyi gorunuyor ama alttan izlerin cogu belli henuz biraz zaman alacaktir yukseklik farki fln yok galiba gayet iyi yani gecmis olsun
Bende yukseklik farki ve renk sorunu malesef devam ediyor yani esininki daha basarili diyebilirimilk attım resimde yükseklik farkı var bazı yerlerinde diğerlerinde hiç yok gibi birşey
Merhaba mozzy resim atabilir misin acabaBende yukseklik farki ve renk sorunu malesef devam ediyor yani esininki daha basarili diyebilirim
Ben de ondan ürküyorumAmeliyat olan herkese geçmiş olsun öncelikle, benimde bandajlar yeni açıldı bacağımı yarın kendim açıcam ama çok korkuyorum. sizler ne yaptınız acaba pantolon vs bişe değdiğinde ağrı sızı kanama bişe oluyor mu? çünkü kolumun görüntüsü çok iyi ama bacağım biraz daha yara şeklinde. şuan sargılı olması korunuyormuş gibi geliyor ama mecbur açmam lazım artık :)
Valla ben de çok araşHerkese Merhaba,
Bende yaklaşık 10 yıl kadar önce yaptığım jilet izlerimden insanların sürekli sorması ve yanlış izlenimler oluşturması sebebiyle hem maddi hem manevi olarak en kolay biçimde nasıl kurtulabileceğimi araştırmaya başladım bir çok estetik cerrahtan fikir aldım bazıları bunlarla yaşamaya alışmam gerektiğini söylerken bazıları deri nakli gibi yöntemler önerdi fakat bu yöntem bana makul gelmedi çünkü sonuçta tek tek değil bir bütün halinde yapılıyor yine bir iz oluyor tabi ki %100 yok olmasını beklemiyorum ama dediğim gibi makul olduğunu düşünmedim ve araştırmaya devam ettim buz terapisi yöntemini denemeye karar verdim ilk olarak gittiğim merkezde izlerden bir tanesine test yapıldı 3 hafta içerisinde bölge önce kabuklandı ve kabuklar kendiliğinden döküldü tekrar gittiğimde seans ve fiyat öğrenme aşamasına gelmiştik fakat fiyat benim için oldukça fazlaydı ve toplamda 15 seans yapılacaktı bu da kabuklanma süresi ve düşmesiyle hesap edildiğinde yaz döneminde de işlem yapılmadığı için 2 sene kadar sürüyor, fakat sonuçlar olumlu olduğu için biraz daha araştırdım aynı işlemi uygulayan bir merkez daha buldum yarı fiyatına daha kısa sürede ve bir estetik cerrah kontrolünde bugün ilk seansımı yaptırdım forumda yeni olduğum için merkez ve doktor isimlerini yazmalı mıyım bilemiyorum ilgilenen herkese bilgi verebilirim
Araştırdım 6 yıl önce fraksiyonel lazer yaptırmıştım kiii 6. Seansa geldiğimde bıraktım çünkü hiç bir fark yoktu en fazla da 8 seans gidebilirlerdi.. 15 gün önce Cengiz Bey e gittim bacağımdan deri nakli yaptı hiç ağrı sızı yaşamadım. Sadece deri alınan bölge ilk günler hassastı .. Ama şimdi oda yok. Çoook memnunum. Birkaç seans buz tedavisi etkisini gösterirse devam et ama bunun yolu sanırım Cengiz Beyin uyguladığı operasyon. Ben de çok araştırdım çünkü.. Paranı bola heva eğme derim ben..Valla ben de çok araş
Ayrıca derini yakarak yapılan bir uygulama ise hiiiiiiç uğraşma hele bide izler geniş ve derinse değmez..Araştırdım 6 yıl önce fraksiyonel lazer yaptırmıştım kiii 6. Seansa geldiğimde bıraktım çünkü hiç bir fark yoktu en fazla da 8 seans gidebilirlerdi.. 15 gün önce Cengiz Bey e gittim bacağımdan deri nakli yaptı hiç ağrı sızı yaşamadım. Sadece deri alınan bölge ilk günler hassastı .. Ama şimdi oda yok. Çoook memnunum. Birkaç seans buz tedavisi etkisini gösterirse devam et ama bunun yolu sanırım Cengiz Beyin uyguladığı operasyon. Ben de çok araştırdım çünkü.. Paranı bola heva eğme derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?