Popüler Konu Jilet izi giderme

efe 2500 tl iyi fiyat biz eşiminkini 7000 tl ye ameliyat yaptırdık cengiz hocaya .eşimin izlerinin iyileşme sürecide 2 yıl sürecek ameliyattan 66 gün sonraki resimlerini 2 sayfa felan önce paylaşmıştık
Bey zam ayrıca eşinin ameliyat izleriok iyi görünüyor ben de geçen salı kolundaki zımbalardan kurtuldum çok iyi görünüyordu. Bence bizim yöntem en iyisi.. Kaç yıl bu izlerle yaşadık 2 yıl da varsın bekleyelim

Benim ameliyat 5000 tl tuttu. Eşinin izlerinden azdı tabi

hayırlı ve gecmiş olsun. resimleri asama asama paylasırsan seviniriz. cünkü cok ince cizgileri olan arkadaslar var ve senin yaptırdıgın yöntemin fiyatı uygun. deri yaması daha buyuk yuzeyi kapsıyor ve basksa bir yerden deri alınıyor.en azından ince ve tek cizgisi olan arkadaslar dusunebilir.

meraba arkadaslar bu siteyi bastan sona kadar okuyun lutfen buz terapisi yaptiran arkadaslar hic bi sonuc alamadi paralari bosa gitti.
iki yil once bende lazer yaptirdim bi ise yaramadi cok pismanim, soyleyenler oldu ise yaramz diye ama umut dunyasi iste, denize dusen yilana sarilirmis param bosa gitti, dort ay once cengiz beye gittim ameliyat oldum bekleyip sonucu gorecez
bisey yapmadan once iyice arastirin sonra cok pisman olmayalim

Sana katılıyorum
Ben de fraksiyonel lazer yaptırmıştım 6. Seansta bıraktım çünkü aynıydı. Hepsi hikaye. Gerçek ise ufak bi operasyon. Bu konuda da en iyisi Cengiz Açıkel.. Ben de bu cts. Sargılarımdan kurtulcam. Yaptığı tüm ameliyatları gördüm hepsi çok iyi sonuçlanmış. Buz tedavisi olup tam iyileşsen bir hasta görmedim nette. Ama Cengiz bey bunu göstwriyo

Bence buz tedavisine harcıycanız paraya olmadı üstüne kredi çekin ameliyat yaptırın .. Başka yolu yooook...!

bence de lazer buz terapisi hepsi hikaye uzun zamandir bu sitedeyim bitane kesin sonuc alani gormedim tek yontem cengiz acikelin yontemi

bilgisayarimda ufak bi sorun var, halledeyim en kisa zamanda resim atacam zaten aklimda
ameliyat olali tam 4 ay oldu

Yeni ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun demek istiyorum umarim istedigniz sonuclari alirsiniz. Ben bir kere buz terapisi deneme seansina gittim ve yol yakinken geri dondum yine de herkesij kndi tercihidir ama bence koskocaman bi bos ugras ince olan bir izim kalinlsti belirginlesti ben kesinlikle tavsiye etmem. Ki zaten buz terapisinden kesin kesin sonuc alan yoktur. Belki sivilce akne bilmem neye etkilidir o konuda idda etmem cunku onlar yuzeysel sorunlar ama bizim durumumuza olumlu etki etmedigini ben kendim bizzat gordum. Herseke gecmis olsun ins istediginiz sonuclari alirsiniz.

Kremi kullanmanın faydası yok sanırım.ben değişiklik göremedim.. Ya siz?

Eklentiler

• 20150321_153103.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 1.391
Realist merhaba ameliyat olalı ne kadar oldu senın.eger 1 seneyi geçtiyse yiyeni advantan pomatı önerdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…