Contractubex işe yaramaz 5 yıl olmuşoff bende aynı dertten muzdaribim ergenliğin doruklarındayken yaptığım cahillik. Sol kolumda 2si kalın 3 ü ince 5 tane var. Üzerinden 5 yıl geçti contractubex kullansam işe yararmıki yoksa bu ilaç taze yarayamı iyi geliyor
hadi ya pek umudum yoktu zaten, teşekkür ederim bilgi içinContractubex işe yaramaz 5 yıl olmuş
yükselti farkı var ve kızarıklık devam ediyorElifff senin ki nasil oldu iyilestimi bari bata belirginlik goruntu nasil durum da
selam realist bizim durumumuz aynı galiba. bende kabarıklı hala mevcut. fotoğraf yuklüyorum.
Resimler çok iyi arkadaşlar benim de bir ayı geçti geçen gitti gayet iyi dedi Cengiz bey. Yükseklik farkı yok ben de advantan a gerek tok dedi. Dermatix ve bandaja devamNişanlımın kolunda izler vardı cengiz hocaya ameliyat oldu yaklaşık 3 ay önce. Şimdilik yamanın durumu çok şükür iyi. Üst tarafta ufak bi yama yüksekliği var, cengiz beyin diktiği 4 gizli dikiş pembe ve belli duruyor ama zamanla gececek diye düşünüyoruz. İlk resim ameliyattan sonra çekilen ilk ay fotoğrafı diğerleri yeni. Gelişmeden gayet memnunuz umarım herkes bir an önce kurtulur bu sorundanEki Görüntüle 1473830 Eki Görüntüle 1473832 Eki Görüntüle 1473833
Ya arkadaşlar bizim bu konuyla ilgili umudumuz yoktu . Lazer miş buz tedavisiymiş hikaye. Cengiz bey ve yöntemi olmasa mahkumduk bu izlerle yaşamaya . Rahat olun sabredin çok yeni daha. Geçicek ve biz bu izlerin açıklamasını yapabileceğiz meraklı tiplere..Resimler çok iyi arkadaşlar benim de bir ayı geçti geçen gitti gayet iyi dedi Cengiz bey. Yükseklik farkı yok ben de advantan a gerek tok dedi. Dermatix ve bandaja devam
Bu izler kolunuzda mı bacakta mı pek anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?