Popüler Konu Jilet izi giderme

Elifff senin ki nasil oldu iyilestimi bari bata belirginlik goruntu nasil durum da

off bende aynı dertten muzdaribim ergenliğin doruklarındayken yaptığım cahillik. Sol kolumda 2si kalın 3 ü ince 5 tane var. Üzerinden 5 yıl geçti contractubex kullansam işe yararmıki yoksa bu ilaç taze yarayamı iyi geliyor

Contractubex işe yaramaz 5 yıl olmuş

Senin 1.5 sene oldu herhalde cengiz hocayla gorustun mu yukseklik farkini belki yardimci olur

Nişanlımın kolunda izler vardı cengiz hocaya ameliyat oldu yaklaşık 3 ay önce. Şimdilik yamanın durumu çok şükür iyi. Üst tarafta ufak bi yama yüksekliği var, cengiz beyin diktiği 4 gizli dikiş pembe ve belli duruyor ama zamanla gececek diye düşünüyoruz. İlk resim ameliyattan sonra çekilen ilk ay fotoğrafı diğerleri yeni. Gelişmeden gayet memnunuz umarım herkes bir an önce kurtulur bu sorundan

bence nişanlınız amaliyatı süper olmuş şu an için iyileşme süreci gayet iii 12 aya hiç bir şey kalmaz .eşimin ameliyat olalı 3 ay yeni bitti sizinki kadar iii değil gerçi 4 yama var yamalardan birinin durumu süper ne iz kaldı ne renk farkı nede yükseklik farkı var diğerleride iii sanrım seneye bu zamanana hiç bir sey kalmayacak

Bencede cok iyi durumda 3 ay olmasina ragmen dahada iyi olir insallah gecmis olsun

Resimler çok iyi arkadaşlar benim de bir ayı geçti geçen gitti gayet iyi dedi Cengiz bey. Yükseklik farkı yok ben de advantan a gerek tok dedi. Dermatix ve bandaja devam

Resimler çok iyi arkadaşlar benim de bir ayı geçti geçen gitti gayet iyi dedi Cengiz bey. Yükseklik farkı yok ben de advantan a gerek tok dedi. Dermatix ve bandaja devam
Ya arkadaşlar bizim bu konuyla ilgili umudumuz yoktu . Lazer miş buz tedavisiymiş hikaye. Cengiz bey ve yöntemi olmasa mahkumduk bu izlerle yaşamaya . Rahat olun sabredin çok yeni daha. Geçicek ve biz bu izlerin açıklamasını yapabileceğiz meraklı tiplere..

Arkadaslar hakkımızda herseyin hayırlısı olsun. Bu izlerin ismini bile degistirmek benim için önemli. Kremi kullanmaya devam ediyorum. 1 aya cengiz hocaya bi foto daha göndericem. Bakalım. Ne tavsiye edecek. Kolum biraz tüylü olsa hiçbişey belli olmaayacak ama yapacak bişey de yok.. Saç eker gibi tüy ektiremeyiz heralde.

İnşallah hepimiz kurtuluruz . Umudunuzu ve hayallerini zi asla yitirmeyinizki Azminiz körelmesin.. sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…