- 19 Nisan 2015
- 4
- 0
- 1
- 39
Harika olmus benceMerhaba herkeze iyi akşamlar. 15 ay önce cengiz Açıkel tarafından koluma deri yaması yapıldı.Şu an çok memnunum.
Yükseklik farkı yok. Rahatça kısa kollu giyebiliyorum güneşe çıkmadan koluma güneş kremi sürüyorum.Gecmis olsun sadakat sen esinle birlikte yaptirmistin herhalde yanlis hatirlamiyorsam suanda rahat rahat kisa kollu giyebiliyormusun ve kimsenin dikkatini cekiyormu birde yukseklik farki falan var mi parlama falan
teşekkürler.İnşallah herkez kurtulur bu izlerdenHarika olmus bence
Amin kullandigin kremler falan bizimkilerle aynimiydi ?? Yada sen neler uaptinteşekkürler.İnşallah herkez kurtulur bu izlerden
1 yıl boyunca contratubex kullandım.Geçen yaz güneş ışınlarından kolumu korudum.1 yıl sonra dahada izler kaybolcakAmin kullandigin kremler falan bizimkilerle aynimiydi ?? Yada sen neler uaptin
Hmm baba dermatixsi krem verdi birde advantan bende yukseklik farki var haziranda bir sene olucak hemen hemen ayni formda bir ilac zaten ay ins 5 ay sonra boyle olur benimkide1 yıl boyunca contratubex kullandım.Geçen yaz güneş ışınlarından kolumu korudum.1 yıl sonra dahada izler kaybolcak
Arkadaşım bu izlerin kremle sunla bunla gecti diyenini görmedim.. Burda herkes senin gibi çare arıyor.. Ancak çoğu kişi Istanbulda cengiz acikel.. Diye bi doktor var.. Ona gidiyor. Biraz masraflı ama tahmini 5 10 arası söyler koluna. Fotoğraf gönderirseniz fiyat verir.. Ama hamilesin.. Bunun zararı olurmu bilmem.. İnternette yaz cengiz acikel diye ordan mailini al... gonder. Kolunda yukaridaki fotolar gibi iz kalı jilet izlerin gider ama adı değişir.. Karar senin.. Allah yardım cin olsunMerhaba arkadaşlar, maalesef bende aynı sorunu yaşıyorum. Sol kolum da 3 tane derin iz var. 25 yasindayim evliyim neler çektiğimi anlatamaM. Bu izleri saklamak yaz kış uzun kollu giyiyorum üstelik mersin gibi bi şehirdeen kötüsü de 4 aylık hamileyim ve evladima böyle örnek olmak istemiyorum cok pişmanım ameliyat olan cok kisi var size resim atsam bana tahmini bi fiyat söyleyebilir misiniz. Ya da bu izler kadar derin olup iyileşen var mi merak ediyorum ?Eki Görüntüle 1525136
Arkadaşım bu izlerin kremle sunla bunla gecti diyenini görmedim.. Burda herkes senin gibi çare arıyor.. Ancak çoğu kişi Istanbulda cengiz acikel.. Diye bi doktor var.. Ona gidiyor. Biraz masraflı ama tahmini 5 10 arası söyler koluna. Fotoğraf gönderirseniz fiyat verir.. Ama hamilesin.. Bunun zararı olurmu bilmem.. İnternette yaz cengiz acikel diye ordan mailini al... gonder. Kolunda yukaridaki fotolar gibi iz kalı jilet izlerin gider ama adı değişir.. Karar senin.. Allah yardım cin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?