Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhaba herkeze iyi akşamlar. 15 ay önce cengiz Açıkel tarafından koluma deri yaması yapıldı.Şu an çok memnunum.

Eklentiler

• IMG_0570.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 1.954
  • IMG_0570.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 1.248
Gecmis olsun sadakat sen esinle birlikte yaptirmistin herhalde yanlis hatirlamiyorsam suanda rahat rahat kisa kollu giyebiliyormusun ve kimsenin dikkatini cekiyormu birde yukseklik farki falan var mi parlama falan

Gecmis olsun sadakat sen esinle birlikte yaptirmistin herhalde yanlis hatirlamiyorsam suanda rahat rahat kisa kollu giyebiliyormusun ve kimsenin dikkatini cekiyormu birde yukseklik farki falan var mi parlama falan
Yükseklik farkı yok. Rahatça kısa kollu giyebiliyorum güneşe çıkmadan koluma güneş kremi sürüyorum.

1 yıl boyunca contratubex kullandım.Geçen yaz güneş ışınlarından kolumu korudum.1 yıl sonra dahada izler kaybolcak
Hmm baba dermatixsi krem verdi birde advantan bende yukseklik farki var haziranda bir sene olucak hemen hemen ayni formda bir ilac zaten ay ins 5 ay sonra boyle olur benimkide

Slm

Eklentiler

• 20150426_112633.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 1.035
  • 20150426_112630.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 1.243
  • 20150426_112533(0).webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 988
  • 20150426_112533.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 979
realist harika olmuş bu halini kaç ayda aldı bence süper .darısı eşimin ve diğerlerinin başına

Realist git gide duzeliyor bence dahada duzelecek gecmis olsun simdiden iyi olmus zamanla birsey kalmayacagina inaniyorum

Bence duzelir memunmusun su anda rahat rahat kisa kollu goyebiliyormusun

Merhaba arkadaşlar, maalesef bende aynı sorunu yaşıyorum. Sol kolum da 3 tane derin iz var. 25 yasindayim evliyim neler çektiğimi anlatamaM. Bu izleri saklamak yaz kış uzun kollu giyiyorum üstelik mersin gibi bi şehirde en kötüsü de 4 aylık hamileyim ve evladima böyle örnek olmak istemiyorum cok pişmanım ameliyat olan cok kisi var size resim atsam bana tahmini bi fiyat söyleyebilir misiniz. Ya da bu izler kadar derin olup iyileşen var mi merak ediyorum ?

Arkadaşım bu izlerin kremle sunla bunla gecti diyenini görmedim.. Burda herkes senin gibi çare arıyor.. Ancak çoğu kişi Istanbulda cengiz acikel.. Diye bi doktor var.. Ona gidiyor. Biraz masraflı ama tahmini 5 10 arası söyler koluna. Fotoğraf gönderirseniz fiyat verir.. Ama hamilesin.. Bunun zararı olurmu bilmem.. İnternette yaz cengiz acikel diye ordan mailini al... gonder. Kolunda yukaridaki fotolar gibi iz kalı jilet izlerin gider ama adı değişir.. Karar senin.. Allah yardım cin olsun

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktor Cengiz bey ile görüştüm, kendisi doğumdan sonra operasyonu yapabileceğini söyledi. Benim gibi olan arkadaşlar varsa onlar da bilgi sahibi olsun. Hamileyken olmuyor bu ameliyat. Herkese şifa diliyorum. Yapacak bişey yok 15 sene katlandım 5 ay daha beklerim.

Angelmask arkadasimiz vardi iki kolundan da oldu onun ki gercekten super oldu insallah hepinizin ki oyle olue eger formu takip ediyorsa fotolari koyarsa gorursunuz

Cengiz bey kolumun ilk halinin fotosunu gondermis.fark varmi .yyorumlariniz nedir.

Eklentiler

• IMG_5904.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 4.566
Realist 21 cokta kotu degilmis aslinda izlerin gercekten belli belirsizmis simdi rahatladinmi peki psikolojik olarak

Suan cok belirgin mi rahat rahat kisa kollu giyiyormusun gercekten istedigin bir sonucmu cikti ortaya yoksa umdugunun altinda mi sonuc onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…