Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhaba, benimde kolumda baya derin jilet izleri var dövmeyle kapatmaya calissamda basarili olamadim. Buz tedavisini arastirdim gittim test tedavisi yaptirdim 1 hafta once sonucu icin gittim kac seansta bitecegni ve fiyati duyunca sok olmustum ben kendimi 3 4 milyara hazırlamıstım fakat tedavi icin 15.000 tl istendi. Baska bi yontem arastirmaya basladim cengiz beyin adini duyuyorum sizden yorumlari okudugum kadariyla iyi bi doktor. Benim merak ettigim bu tedaviyi yaptiranlar memnun mu ve ne kadara yaptirdilar. Bi dahaki yaza dugunum var ve kolumu saklamk istemiyorum gunluk hayatta cok zorluk cekiyorum. Yardimci olursaniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler.

malesef bendede var kışa dogru para biriktirip yaptırcam bana 5.750 dedi ilk muayene ücreti ne kadar kaç gün önceden randevu almam gerekiyo cvp verirseniz sevinirim

yükseklik farkı sıkıntısı yok ama izler kolun açısına göre belirgenlik gösteriyor sadece bazen hiç görünmüyor bazen ortaya çıkıyor

Ikra izler derken jilet izlerimi belli oluyor yoksa yeni olusan iz mi belli oluyor ve neye gore belli oluyor

Ya arkadaslar cEngiz hocanin yaptigi ilk ameliyatlar sanki daha iyi gibiydi niyeyse simdikiler biraz daha beligin ve kabarik duruyor acaba neden oyle yada banami oyle geliyor mesela dorope angelmask ve thebestin ki super hic belli bile degil

yama izinden bahsetmedim çizik izleri açıya gere belli oluyor doktor yerçekiminden dolayı belirginlik gösterebilir bazı hastalarımda bu var dedi.galiba kan basıncıyla alakalı bi durum

O zaman ameliyat olmanin bir mantigi kalmiyor ki alttan izler belli olunca bir anlami kalmiyor o zaman buda bir kurtulus degil diyebilirmiyiz zamanla gecicekmi yoksa sirekli kalici mi o izlerin gozukmesi yercekimi ile ne alkasi var ikra

Birde kac tanesi.belli oluyor aciya gore hepsimi bir kaci mi ben bir kacini gordum hepsini goremedim acikcasi

Bitde senden daja kotuleri vardi fakat onlarda yoktu bu olay kac hastasinda olmus acaba birsey soyledimi yani surekli devam edecekmi yoksa gecici bir durum mmu onemli olan o

doktorun bana tam iyileşme süresi 2 yıl ancak tamamen geçecegini söyleyemem dedi.yani şu an kısa kollu giyemiyorum fark eden bişey olmadı gibi alttaki izler tamamen görünüyor.alttaki izleri çıkarıp tekrar dikmesine ragmen genişledi eski halini aldı. alttaki izler belli olunca kolum yandı bile diyemiyorum açıkcası yine psikolojik durum devam ediyor

Alttan iz belli olunca birseyler enjekte ediyordu cengiz bey bir gorus istersen aslina bakilirsa bende pek memnun degilim yukseklik farki bu kadar uzun surmemeliydi

Mozy sende alttan izler belli degil ama yukseklik farki mi var ikinizde memmun degilsiniz o zaman ya diyorum ya oncekiler daha iyiydi simdikiler sanki cok iyi degil niyeyse yekta aslinda senden daha kotu olanlar var senin niye oyle oldu anlamadim

Ya iste boyle olunca insan gercekten cok tereddut ediyor ben 4 senedir cesaret edip olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…