Popüler Konu Jilet izi giderme

belli olan izler için vücudumdan yağ alıp enjekte etmemiz gerekebilir miş ama bu yeni bi yöntem miş bi sonuç verir mi bilmiyorum dedi doktor :))

belli olan izler için vücudumdan yağ alıp enjekte etmemiz gerekebilir miş ama bu yeni bi yöntem miş bi sonuç verir mi bilmiyorum dedi doktor :))
Ya ciddimisin sen deneme tahtasi mi bu sadece ben neden seninki oyle oldu diyorum dikislik hic bir izin yokken meden tekrar dikti senden cok ama cok kotuleri varken ve onlarib hic izi belli degilken senin neden boyle oldu bunun bir aciklamasi var mi

Ya ciddimisin sen deneme tahtasi mi bu sadece ben neden seninki oyle oldu diyorum dikislik hic bir izin yokken meden tekrar dikti senden cok ama cok kotuleri varken ve onlarib hic izi belli degilken senin neden boyle oldu bunun bir aciklamasi var mi
benim izlerin oldugu kısımın içini çıkartıp tekrar dikti ince bi şekilde daha sonra yama olan deriyi üzerine dikti genelde herkese bu şekilde yapıyor muş

benim izlerin oldugu kısımın içini çıkartıp tekrar dikti ince bi şekilde daha sonra yama olan deriyi üzerine dikti genelde herkese bu şekilde yapıyor muş
Normalde zimparalama yapip deriyi ustune yapistirmiyor mu zaten zimparlama ve ince deri yamasi diyor teknikte dikme kalin izler icindi acaba seninkiler kalin oldugu icin mi dikti

Mozy sende alttan izler belli degil ama yukseklik farki mi var ikinizde memmun degilsiniz o zaman ya diyorum ya oncekiler daha iyiydi simdikiler sanki cok iyi degil niyeyse yekta aslinda senden daha kotu olanlar var senin niye oyle oldu anlamadim
Benim alttan iz yok sadece yukseklik farkim var ve enteresan sekilde duzenli bandaj krem kullandim renk farkida pek gecmedi ama onu kyrolanla falan hallediyorum yani ikinci ayda yukseklik farki neyse hala ayni diyebilirim tek sikintim bu iz yok alttan allahtan yoksa cok uzulurdum

Mozzy bence cengiz hocayla gorus cunku kortizon ignesi vurup yuksekligi indiriyor cokmu belirgin yukseklik foto atma sansin varmi bir foto atsan sen rahatladin mi peki renk farki oda zamanla gecer bu bir sene degil 2 sene bence 2 senede cok daha farkli oluyor

Ve gercekten alttan izler belli olur korkusundan tam 4 senedr ameliyat olmuyorum cunku izlerim 5_6 tane ama bazen cok belli bazen hic belli degil o yuzden karar veremiyorum

Bimerci o kadar cok seyi merak ediyosunki. Cengiz hocanin mail adresini bilibiliyosundur.bu sorulari ona sorsanda bizleride biraz aydiaydinlatsan.hem forumada katki saglarsin. Senin bu forumla ortakliginmi var diye dusunuyoru.m.m. su kolundaki izlerin bi fotosunu koyda bizde yorum yapalim. Hem olman gerek mi yoksa degilmi yardim edelim. Karar vermende yardimci olalim

Realist ne bu sinir kardesim ne dedim ki ve ne ortakligim olsun bu forumla gercekten kirdin beni sadece karar veremiyorum ozur dilerim seni uzduysem ve kirdiysam

Arkadaşlar aylardır takip ediyorum yazilari.. bnde sizin gibi pişman olanlardanm cengiz beye mail attım 5 milyar fiyat verdi birde Dr. Arda katırcıoğlu'ya mail attım 4 milyar dedi şimdi çoğunuz cengiz bey de ameliyat olmuşsunuz arda katırcıoğlnda ameliyat olan var mi veya bilgisi olan lütfen bana yardımcı olun bi an önce ameliyat olmak istiyorum..

Merhaba arkadaşlar. Ben de aylardır takip ediyorum konuşmaları. Ben haziranda ameliyat Olmayı düşünüyorum izlerim çok derin değil ama ben rahatsız oluyorum ve onlarla yaşamak istemiyorum. Sizce değer mi bu ameliyat sürecini geçirmeye ?

Esim cengiz hoyaca ameliyat oldu kendisi yeniden dogdugunu soyluyor bes ay yeni doldu halen renk farki var ama yavas yavas iilesiyor ay ay fark var en azindan anlam degisti

Esim cengiz hoyaca ameliyat oldu kendisi yeniden dogdugunu soyluyor bes ay yeni doldu halen renk farki var ama yavas yavas iilesiyor ay ay fark var en azindan anlam degis

Geçmiş olsun fotografları görmüştüm gayet başarılıydı... Darısı bizim Başımıza

Esim cengiz hoyaca ameliyat oldu kendisi yeniden dogdugunu soyluyor bes ay yeni doldu halen renk farki var ama yavas yavas iilesiyor ay ay fark var en azindan anlam degisti
bey zam foto atmışmıydın .egr atabilirsen bakamak isteriz. benim kolumla bi karşılaştırma yapamak istiyorum

Realist ameliyattan uc ay sonraki fotolari paylasmistik.esim bu hafta cengiz hocanin yanina gidecek kontrol amacli. Gidip gelsin ozaman foto paylasiriz diyor

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ameliyat sürecini ailem tatildeyken geçirmek istiyorum . Bana bakacak biri olması lazım mı ? Yoksa tek Başıma da halledebilirmiyim

Canim ne kadar cok memnun degilim desemde bence deger onceden plajda vs kacacak yer ariyordum cocuklarima nasil aciklama yapicam diye dusunuyordum simdi yandi dovme sildirirken diyip cikiyorum isin icinden o sacma ifade olusmuyor insanlarin yuzunde gordukleri zaman kolumu ki bende fazla yoktu birde dusun yani ben daha cabuk iyilesmesini bekliyordum sabirliyim diyorsan ol kurtul illa cengiz hocayada degil imkanlarin dahilinde nasil tedavi olabiliyorsan artik

benim merak ettiğim ameliyat sonrası çok acı oluyormu kışa doğru bende olcam benimkisi 5.750 tutuyor biriktirdiğim an bende olcam benim izler hem kolumun iç tarafında hemde omuzumda çok derin olanlar var birde 2 buçuk yaşında kızım var annem çalışıyor yakınımda başka kimsede yok hastaneden çıktıktan 1 gün sonra bakacak duruma gelirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…