Ya ciddimisin sen deneme tahtasi mi bu sadece ben neden seninki oyle oldu diyorum dikislik hic bir izin yokken meden tekrar dikti senden cok ama cok kotuleri varken ve onlarib hic izi belli degilken senin neden boyle oldu bunun bir aciklamasi var mibelli olan izler için vücudumdan yağ alıp enjekte etmemiz gerekebilir miş ama bu yeni bi yöntem miş bi sonuç verir mi bilmiyorum dedi doktor :))
benim izlerin oldugu kısımın içini çıkartıp tekrar dikti ince bi şekilde daha sonra yama olan deriyi üzerine dikti genelde herkese bu şekilde yapıyor muşYa ciddimisin sen deneme tahtasi mi bu sadece ben neden seninki oyle oldu diyorum dikislik hic bir izin yokken meden tekrar dikti senden cok ama cok kotuleri varken ve onlarib hic izi belli degilken senin neden boyle oldu bunun bir aciklamasi var mi
Normalde zimparalama yapip deriyi ustune yapistirmiyor mu zaten zimparlama ve ince deri yamasi diyor teknikte dikme kalin izler icindi acaba seninkiler kalin oldugu icin mi diktibenim izlerin oldugu kısımın içini çıkartıp tekrar dikti ince bi şekilde daha sonra yama olan deriyi üzerine dikti genelde herkese bu şekilde yapıyor muş
Benim alttan iz yok sadece yukseklik farkim var ve enteresan sekilde duzenli bandaj krem kullandim renk farkida pek gecmedi ama onu kyrolanla falan hallediyorum yani ikinci ayda yukseklik farki neyse hala ayni diyebilirim tek sikintim bu iz yok alttan allahtan yoksa cok uzulurdumMozy sende alttan izler belli degil ama yukseklik farki mi var ikinizde memmun degilsiniz o zaman ya diyorum ya oncekiler daha iyiydi simdikiler sanki cok iyi degil niyeyse yekta aslinda senden daha kotu olanlar var senin niye oyle oldu anlamadim
Mozzy bence cengiz hocayla gorus cunku kortizon ignesi vurup yuksekligi indiriyor cokmu belirgin yukseklik foto atma sansin varmi bir foto atsan sen rahatladin mi peki renk farki oda zamanla gecer bu bir sene degil 2 sene bence 2 senede cok daha farkli oluyorBenim alttan iz yok sadece yukseklik farkim var ve enteresan sekilde duzenli bandaj krem kullandim renk farkida pek gecmedi ama onu kyrolanla falan hallediyorum yani ikinci ayda yukseklik farki neyse hala ayni diyebilirim tek sikintim bu iz yok alttan allahtan yoksa cok uzulurdum
Bence super kardeşim15.ay fotografı sizce nasıl ?
Esim cengiz hoyaca ameliyat oldu kendisi yeniden dogdugunu soyluyor bes ay yeni doldu halen renk farki var ama yavas yavas iilesiyor ay ay fark var en azindan anlam degis
bey zam foto atmışmıydın .egr atabilirsen bakamak isteriz. benim kolumla bi karşılaştırma yapamak istiyorumEsim cengiz hoyaca ameliyat oldu kendisi yeniden dogdugunu soyluyor bes ay yeni doldu halen renk farki var ama yavas yavas iilesiyor ay ay fark var en azindan anlam degisti
Canim ne kadar cok memnun degilim desemde bence deger onceden plajda vs kacacak yer ariyordum cocuklarima nasil aciklama yapicam diye dusunuyordum simdi yandi dovme sildirirken diyip cikiyorum isin icinden o sacma ifade olusmuyor insanlarin yuzunde gordukleri zaman kolumu ki bende fazla yoktu birde dusun yani ben daha cabuk iyilesmesini bekliyordum sabirliyim diyorsan ol kurtul illa cengiz hocayada degil imkanlarin dahilinde nasil tedavi olabiliyorsan artikMerhaba arkadaşlar. Ben de aylardır takip ediyorum konuşmaları. Ben haziranda ameliyat Olmayı düşünüyorum izlerim çok derin değil ama ben rahatsız oluyorum ve onlarla yaşamak istemiyorum. Sizce değer mi bu ameliyat sürecini geçirmeye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?