Popüler Konu Jilet izi giderme

Teşekkür ederim cevabınız için. Bende öyle düşünüyorum herşeye değer kurtulayımda

Bana bilgisini verirsen sevinirim buz terapisi diye arastirinca hep suna dinc cikiyo baska bi isim goremedim maalesef

Annenin en az bir ay yaninda kalmasi lazim bence sonucta kizin kucak ister banyo yaptirmak vs ameliyatli kolla ona bakman zor bence ama kendi kendini idare edebilirsin aciya gelince aci olmuyo lokal anesteziyle oldum ben tek hastahanede bile kalabilirdim acim olmadi ki evim dublex merdiven inip cikarken dahi zorlanmadim

Ameliyat olacaklar korkmasinlar.en fazla 1 hafta zorlugu var. Aci olmuyoolmuyor.sadece insan kendini acaba kolumdaki deri kalkarmi yoksa kotu bisey olur diye biraz geriyo.tgeriyo.tanamen kendimizden kaynakli stresler. Akliniza gelenlerin hicbiride olmuyo.be n 3 gun hasrane yakininda otelde kaldim can sikintisinsan patladim. Sonra ucaakla ggeldim.cengiz hoca bacagini 15 gun sonra ac dedi.ben dayanamadim 1 hafta 10 gun arasi actimbacaktaki iz onemli degol zatezaten.onemli olan kol

Buz teeapisi yaptiracak olanlar dikkat etsin. Daha sonra yerinde cok kotu bir iz birakiyo sansanirim.bu forumda fotograf yukleyenler oldu sanirim. Yada ben baska bir yerde gordum.

Evin istanbulda ise ameliyati ol evine git bence. Ama doktora bunu bi sor

Evin istanbulda ise ameliyati ol evine git bence. Ama doktora bunu bi sor
istanbuldayım ama çocuk sorun yaparmı diye endişeleniyorum cnm fazla aklı sarmadan yapmam lazım şimdiden soruyor noldu acıyomu diye benden kötü örnek almasını istemiyorum

annem çalışıyor izinde alamaz kaynanamda torununa bakıyor o hiç gelmez zaten uzaktalar baya
kızım kucak istemez hiç banyosunu eşim yaptırır artık birtek bez sorunu var onuda bu yaz alıştırcam kaç gün sonra yemek yapabilir duruma gelirim tek sorun o olur benim için birde normale dönmem ne kadar sürer cnm

0
cnm bacakta ağrı oluyormu otururken yatarken birde bacağın tam olarak ne tarafından oldu

Yarim alci gibi birsey takiyor cengiz bey ilk 5 gun dikisleri korumak icin sanirim o kolundayken kolunu surekli yukarida tutman gerekiyor kaba bir tahminle bir hafta sonra yemek yapmaya baslarsin yani ama kizin pesinden kosturmak seni zorlar bence ben bir hafta yattim o yuzden hic zorlandigimi hatirlsmiyorum kucuk bir cocukla bilemedim yani tabi cocugunu sen daha iyi tanirsin benimkiler o yaslarda canavar gibiyfi hic yerlerinde durmuyordu :)

benimki uslu yatarsam oda yatar yanımda artık eşim 1 hafta idare etcek gelir gider sürekli
birde ben geçen sene tca yaptım kolumu kalın birşekilde soyuldu soyuldugunda izler gitti sanmıştım 2 gün sonra aynı şekilde duruyorlardı sorun olurmu acaba cengiz beyede söylicem

Ameliyatının üzerinden uzun zaman geçmiş arkadaşlar izin durumu şu an ne durumda acaba fotograf koyabilirmisiniz?

Ameliyatının üzerinden uzun zaman geçmiş arkadaşlar izin durumu şu an ne durumda acaba fotograf koyabilirmisiniz?
bende az önce jilet izlerime % 60 tca sürdüm..umarım geçer ilerleyen seanslarda

Slm

Eklentiler

• 20150528_141523.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 1.995
  • 20150528_141513.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 3.710
  • 20150528_141508.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 828
Bence super realist eski koydugun fotolarla alakasi yok resmen leke gibi duruyor yanik bile degil alttanda izler belli degil dimi

bende az önce jilet izlerime % 60 tca sürdüm..umarım geçer ilerleyen seanslarda
cnm bende denedim ama hiçbir faydası olmadı 2 kere yaptım çok kalın tabaka soyuldu o kadar kötü olduki eczaneye gidip yanık kremleri aldım birde sürdüğüm yer renk koyuluğu oldu izlerse beyaz daha kötü etti 6 7 ay sonra renk normale döndü

Forumda biri yazmisti gecen gun.an ve an uymuyor diye.kan basinci bazen degistirebiliuor diye. Bazen bendede oluyor .bazen gayet iyi gorunuyor.bazende alttaki izler cukurlasmis gibi duruyor. Ama ameliyat olan arkadaslara tavsiyem. doktorun soyledigi kremleri ve ozeliklede tubular bandaji sakin cikarmayin. Bu fotolar bandajdan sonra cekildi.fcekildi.fark ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…