Canim ne kadar cok memnun degilim desemde bence deger onceden plajda vs kacacak yer ariyordum cocuklarima nasil aciklama yapicam diye dusunuyordum simdi yandi dovme sildirirken diyip cikiyorum isin icinden o sacma ifade olusmuyor insanlarin yuzunde gordukleri zaman kolumu ki bende fazla yoktu birde dusun yani ben daha cabuk iyilesmesini bekliyordum sabirliyim diyorsan ol kurtul illa cengiz hocayada degil imkanlarin dahilinde nasil tedavi olabiliyorsan artik
Bana bilgisini verirsen sevinirim buz terapisi diye arastirinca hep suna dinc cikiyo baska bi isim goremedim maalesefHerkese Merhaba,
Bende yaklaşık 10 yıl kadar önce yaptığım jilet izlerimden insanların sürekli sorması ve yanlış izlenimler oluşturması sebebiyle hem maddi hem manevi olarak en kolay biçimde nasıl kurtulabileceğimi araştırmaya başladım bir çok estetik cerrahtan fikir aldım bazıları bunlarla yaşamaya alışmam gerektiğini söylerken bazıları deri nakli gibi yöntemler önerdi fakat bu yöntem bana makul gelmedi çünkü sonuçta tek tek değil bir bütün halinde yapılıyor yine bir iz oluyor tabi ki %100 yok olmasını beklemiyorum ama dediğim gibi makul olduğunu düşünmedim ve araştırmaya devam ettim buz terapisi yöntemini denemeye karar verdim ilk olarak gittiğim merkezde izlerden bir tanesine test yapıldı 3 hafta içerisinde bölge önce kabuklandı ve kabuklar kendiliğinden döküldü tekrar gittiğimde seans ve fiyat öğrenme aşamasına gelmiştik fakat fiyat benim için oldukça fazlaydı ve toplamda 15 seans yapılacaktı bu da kabuklanma süresi ve düşmesiyle hesap edildiğinde yaz döneminde de işlem yapılmadığı için 2 sene kadar sürüyor, fakat sonuçlar olumlu olduğu için biraz daha araştırdım aynı işlemi uygulayan bir merkez daha buldum yarı fiyatına daha kısa sürede ve bir estetik cerrah kontrolünde bugün ilk seansımı yaptırdım forumda yeni olduğum için merkez ve doktor isimlerini yazmalı mıyım bilemiyorum ilgilenen herkese bilgi verebilirim
Annenin en az bir ay yaninda kalmasi lazim bence sonucta kizin kucak ister banyo yaptirmak vs ameliyatli kolla ona bakman zor bence ama kendi kendini idare edebilirsin aciya gelince aci olmuyo lokal anesteziyle oldum ben tek hastahanede bile kalabilirdim acim olmadi ki evim dublex merdiven inip cikarken dahi zorlanmadimbenim merak ettiğim ameliyat sonrası çok acı oluyormu kışa doğru bende olcam benimkisi 5.750 tutuyor biriktirdiğim an bende olcam benim izler hem kolumun iç tarafında hemde omuzumda çok derin olanlar var birde 2 buçuk yaşında kızım var annem çalışıyor yakınımda başka kimsede yok hastaneden çıktıktan 1 gün sonra bakacak duruma gelirmiyim
benim merak ettiğim ameliyat sonrası çok acı oluyormu kışa doğru bende olcam benimkisi 5.750 tutuyor biriktirdiğim an bende olcam benim izler hem kolumun iç tarafında hemde omuzumda çok derin olanlar var birde 2 buçuk yaşında kızım var annem çalışıyor yakınımda başka kimsede yok hastaneden çıktıktan 1 gün sonra bakacak duruma gelirmiyim
Evin istanbulda ise ameliyati ol evine git bence. Ama doktora bunu bi sorbenim merak ettiğim ameliyat sonrası çok acı oluyormu kışa doğru bende olcam benimkisi 5.750 tutuyor biriktirdiğim an bende olcam benim izler hem kolumun iç tarafında hemde omuzumda çok derin olanlar var birde 2 buçuk yaşında kızım var annem çalışıyor yakınımda başka kimsede yok hastaneden çıktıktan 1 gün sonra bakacak duruma gelirmiyim
Senin kokun cok iyiydi sadece renk farki vardi galiba. Naptin iyilesme varmi biraz dahaEvin istanbulda ise ameliyati ol evine git bence. Ama doktora bunu bi sor
istanbuldayım ama çocuk sorun yaparmı diye endişeleniyorum cnm fazla aklı sarmadan yapmam lazım şimdiden soruyor noldu acıyomu diye benden kötü örnek almasını istemiyorumEvin istanbulda ise ameliyati ol evine git bence. Ama doktora bunu bi sor
annem çalışıyor izinde alamaz kaynanamda torununa bakıyor o hiç gelmez zaten uzaktalar bayaAnnenin en az bir ay yaninda kalmasi lazim bence sonucta kizin kucak ister banyo yaptirmak vs ameliyatli kolla ona bakman zor bence ama kendi kendini idare edebilirsin aciya gelince aci olmuyo lokal anesteziyle oldum ben tek hastahanede bile kalabilirdim acim olmadi ki evim dublex merdiven inip cikarken dahi zorlanmadim
cnm bacakta ağrı oluyormu otururken yatarken birde bacağın tam olarak ne tarafından olduAmeliyat olacaklar korkmasinlar.en fazla 1 hafta zorlugu var. Aci olmuyoolmuyor.sadece insan kendini acaba kolumdaki deri kalkarmi yoksa kotu bisey olur diye biraz geriyo.tgeriyo.tanamen kendimizden kaynakli stresler. Akliniza gelenlerin hicbiride olmuyo.be n 3 gun hasrane yakininda otelde kaldim can sikintisinsan patladim. Sonra ucaakla ggeldim.cengiz hoca bacagini 15 gun sonra ac dedi.ben dayanamadim 1 hafta 10 gun arasi actimbacaktaki iz onemli degol zatezaten.onemli olan kol
Yarim alci gibi birsey takiyor cengiz bey ilk 5 gun dikisleri korumak icin sanirim o kolundayken kolunu surekli yukarida tutman gerekiyor kaba bir tahminle bir hafta sonra yemek yapmaya baslarsin yani ama kizin pesinden kosturmak seni zorlar bence ben bir hafta yattim o yuzden hic zorlandigimi hatirlsmiyorum kucuk bir cocukla bilemedim yani tabi cocugunu sen daha iyi tanirsin benimkiler o yaslarda canavar gibiyfi hic yerlerinde durmuyordu :)annem çalışıyor izinde alamaz kaynanamda torununa bakıyor o hiç gelmez zaten uzaktalar baya
kızım kucak istemez hiç banyosunu eşim yaptırır artık birtek bez sorunu var onuda bu yaz alıştırcam kaç gün sonra yemek yapabilir duruma gelirim tek sorun o olur benim için birde normale dönmem ne kadar sürer cnm
benimki uslu yatarsam oda yatar yanımda artık eşim 1 hafta idare etcek gelir gider sürekliYarim alci gibi birsey takiyor cengiz bey ilk 5 gun dikisleri korumak icin sanirim o kolundayken kolunu surekli yukarida tutman gerekiyor kaba bir tahminle bir hafta sonra yemek yapmaya baslarsin yani ama kizin pesinden kosturmak seni zorlar bence ben bir hafta yattim o yuzden hic zorlandigimi hatirlsmiyorum kucuk bir cocukla bilemedim yani tabi cocugunu sen daha iyi tanirsin benimkiler o yaslarda canavar gibiyfi hic yerlerinde durmuyordu :)
bende az önce jilet izlerime % 60 tca sürdüm..umarım geçer ilerleyen seanslardaAmeliyatının üzerinden uzun zaman geçmiş arkadaşlar izin durumu şu an ne durumda acaba fotograf koyabilirmisiniz?
Teşekkürler Realist. Izlerin anlamı değişmiş Yanık izi gibi duruyor güle güle kullan memnunmusun peki
cnm bende denedim ama hiçbir faydası olmadı 2 kere yaptım çok kalın tabaka soyuldu o kadar kötü olduki eczaneye gidip yanık kremleri aldım birde sürdüğüm yer renk koyuluğu oldu izlerse beyaz daha kötü etti 6 7 ay sonra renk normale döndübende az önce jilet izlerime % 60 tca sürdüm..umarım geçer ilerleyen seanslarda
Bencede gayet iyi beklentimiz bu kadariydi zaten ornek fotolar bu ve buna yakindi gunese dikkat et yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?