The Best fotograf paylaşabilir misin? Söylediklerin beni çok umutlandırdı umarım güzel bir sonuç alabilirim senin gibihepinize merhaba , epey bi zamandır yoktum , iyileşince kaçmış gibi oldum .öncelikle bacaktan alınan izden bahsedeyim ,hangi bacağımdan aldığını yerini bulamıyorum bacaktaki iz sıfıra indi.
kol ise harika oda sıfırlandı . yalnızca biraz sabır, bu işin iyileşme süreci 2 sene bence . aynı rejim yaparken kilo vermek gibi ,ilk ay 5 kilo verirsiniz ondan sonraki aylar 250 gr 250 gr
cengiz hocaya yatıp kalkıp dua ediyorum .hepinize geçmiş olsun.
Korkacak bişey yok yap kurtul bir sn önceArkadaşlar lütfen yardımcı olunameliyat olmaktan korkuyorum daha kotu olmasından ve ameliyat izlerinin çok belirgin olmasından başka hiç bi çözüm yok mu ya lazer yaptıran var mi azda olsa biraz hafiflesin ona bile razıyım..
Lazerle buz tedavisiymiş oyalanmayın. Lazerin hiç bir faydası yok . Denedim çünkü. Param gitti sadece.çözüm ameliyat vakit kaybetmeden yaptırın zaten 2 yılda ancak geçiyor. Cengiz beyde ameliyat oldum 4 ay oldu. Gayet iyi sabırla bekliyorum..Korkacak bişey yok yap kurtul bir sn önce
zeynep fotograf paylaşabilirmisin ne durumda ? Bende merak ediyorum ameliayttan sonra aşama aşama ne durumda olcak diye. Şuan görüntü nasıl belli oluyor mu izlerLazerle buz tedavisiymiş oyalanmayın. Lazerin hiç bir faydası yok . Denedim çünkü. Param gitti sadece.çözüm ameliyat vakit kaybetmeden yaptırın zaten 2 yılda ancak geçiyor. Cengiz beyde ameliyat oldum 4 ay oldu. Gayet iyi sabırla bekliyorum..
Merhaba , ameliyattan önce izlerin durumu nasıldı çok mu derindi?Arkadaşlar merhaba. Bende Cengiz Beye ameliyat olanlardanım. Fakat pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Çünkü yükseklik farkı geçmedi bir türlü. Advantan pomad kullanıyorum 5-6 aydır çok az birincelme var fakat rahatsız edici derecede bir yükseklik farkı var
Ben izler kaybolsunda ne olursa razıyım düşüncesindeyim ama sanırım ameliyattan sonra öyle olmuyorArkadaşlar merhaba. Bende Cengiz Beye ameliyat olanlardanım. Fakat pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Çünkü yükseklik farkı geçmedi bir türlü. Advantan pomad kullanıyorum 5-6 aydır çok az birincelme var fakat rahatsız edici derecede bir yükseklik farkı var
Canim advantan pek bir ise yaramiyor bana gore her dermatixsi krem surmeden sicak suyla yika sur ve en az yarim saat sonra bandajini tak gecede cikarma benim bir sene oldu hala farkvar maalesef tam iyilesme 2 yil daha erken beklemeyinArkadaşlar merhaba. Bende Cengiz Beye ameliyat olanlardanım. Fakat pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Çünkü yükseklik farkı geçmedi bir türlü. Advantan pomad kullanıyorum 5-6 aydır çok az birincelme var fakat rahatsız edici derecede bir yükseklik farkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?