Popüler Konu Jilet izi giderme

Hic birsey icin uzulmeyin. Bunlar hepimize birer imtihan. Bundan pismanlik duymamiz bile bizler icin birer arti.

Ama 2 ay onceki fotolara gore baya fark var bence cok ama cok iyi gecmis olsun yani seninde belli olan alttan izlerin var mi ben oyle anladim

hepinize merhaba , epey bi zamandır yoktum , iyileşince kaçmış gibi oldum .öncelikle bacaktan alınan izden bahsedeyim ,hangi bacağımdan aldığını yerini bulamıyorum bacaktaki iz sıfıra indi.
kol ise harika oda sıfırlandı . yalnızca biraz sabır, bu işin iyileşme süreci 2 sene bence . aynı rejim yaparken kilo vermek gibi ,ilk ay 5 kilo verirsiniz ondan sonraki aylar 250 gr 250 gr
cengiz hocaya yatıp kalkıp dua ediyorum .hepinize geçmiş olsun.

The Best fotograf paylaşabilir misin? Söylediklerin beni çok umutlandırdı umarım güzel bir sonuç alabilirim senin gibi

Merhaba,bugün sizi düşündüm,acaba ne yaptı son durumu nasıl tamamen iyilestimi diye kurdum kendi kafamda.? Simdi sizden boyle guzel haber alinca memnun oldum..Bende uzun zamandir giremiyorum siteye, bebeğimi büyütmekle meskulum,daha ameliyat olamadim bende maalesef,emzirme dönemini atlattik çok şükür,inşallah bu kış olurum ama cesaretin yok acikcasi...="thebest_2013, post: 41194202, member: 474382"]hepinize merhaba , epey bi zamandır yoktum , iyileşince kaçmış gibi oldum .öncelikle bacaktan alınan izden bahsedeyim ,hangi bacağımdan aldığını yerini bulamıyorum bacaktaki iz sıfıra indi.
kol ise harika oda sıfırlandı . yalnızca biraz sabır, bu işin iyileşme süreci 2 sene bence . aynı rejim yaparken kilo vermek gibi ,ilk ay 5 kilo verirsiniz ondan sonraki aylar 250 gr 250 gr
cengiz hocaya yatıp kalkıp dua ediyorum .hepinize geçmiş olsun.[/QUOTE]
Mehaba

Merhaba,bu peeling dimi? Nerden buldunuz bunu acaba? Sizin izleriniz nasildi peki?? Biraz bahsederseniz sevinirim..

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ameliyat olmaktan korkuyorum daha kotu olmasından ve ameliyat izlerinin çok belirgin olmasından başka hiç bi çözüm yok mu ya lazer yaptıran var mi azda olsa biraz hafiflesin ona bile razıyım..

Korkacak bişey yok yap kurtul bir sn önce
Lazerle buz tedavisiymiş oyalanmayın. Lazerin hiç bir faydası yok . Denedim çünkü. Param gitti sadece.çözüm ameliyat vakit kaybetmeden yaptırın zaten 2 yılda ancak geçiyor. Cengiz beyde ameliyat oldum 4 ay oldu. Gayet iyi sabırla bekliyorum..

Reactions: cry
zeynep fotograf paylaşabilirmisin ne durumda ? Bende merak ediyorum ameliayttan sonra aşama aşama ne durumda olcak diye. Şuan görüntü nasıl belli oluyor mu izler

Ameliyat olanlar lütfen bizi unutmayin :) benim en çok merak ettiğim şeylerden biri ameliyattan sonra o bölge eskisi gibi hassas oluyor mu mesela biraz güneş görsün izlerim hemen sızlıyor 6 yıl geçmesine rağmen ameliyattan sonra da aynı oluyor mu??

Arkadaşlar merhaba. Bende Cengiz Beye ameliyat olanlardanım. Fakat pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Çünkü yükseklik farkı geçmedi bir türlü. Advantan pomad kullanıyorum 5-6 aydır çok az birincelme var fakat rahatsız edici derecede bir yükseklik farkı var

Merhaba , ameliyattan önce izlerin durumu nasıldı çok mu derindi?

Ben izler kaybolsunda ne olursa razıyım düşüncesindeyim ama sanırım ameliyattan sonra öyle olmuyor

Canim advantan pek bir ise yaramiyor bana gore her dermatixsi krem surmeden sicak suyla yika sur ve en az yarim saat sonra bandajini tak gecede cikarma benim bir sene oldu hala farkvar maalesef tam iyilesme 2 yil daha erken beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…