- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.041
yarım yamalakta olsa yaptım geldim canım. hatta yarım yamalak yaptıklarım için de 4 dakika oklava çevirdim
senin ölçülerin neydi büşra? :)
kızlarrr nbr nasıl gidiyorr tabloyu henüz incelemedim belki ölçü vermeyenler olmuştur diye örneğin ben daha ölçü alamadım
akşam eve gidince 1/7 yapacam önce ölçülerimi alıp yazacam ama spordan sonraki ölçüler yanıltıcı olacaktır çünkü...
bişey sölemek istiyorum ama şimdi ben ilk başladığımda yani geçen pazartesi akşam tartıldım 58,5 dum.cuma tartıldım 57,7düm,dün gece tartıldım pazarın gafletinden azıcık yemeyi kaçırdım ve jillde dün mola günümdü sonuç 58,1 çıktım,,,,SABAH TARTILDIM 57,4 ÇIKTIM yani kilo habire oynuyor tamam aç karnına tok karnına olayı falanda anlamadığım ben gece uyurken 700 gr nereye verdim
tuannan çok yaşa sen..akşam akşam güldürdün beni güzelim....
benim tartıda benimle böyle dalga geçiyor.üstelik bende 2 adet dijital baskül var.biri başka biri başka söylüyor.2 kiloluk su bidonunu koyuyorum ikside 20 kilo diyor.ben çıkıyorum her çıkışım başka frekans.bir de tartının yerini değiştiriyorum dolap önü ayna önü kapı önü hepsi başka alem...bende basküle dokunma yasağı getirdim.hep aynı yerde aynı baskülle tartılıyorum.ve bir kere tartılıyorum..yoksa tartı bizim istediğimizi anlıyor.aksini yapıyor.fazla gösteriyor
bende tartyla aramı bozdum,yeni ilişkim mezurayla..umarım onunla daha mutlu olurum.şimdilik henüz mutlu değiliz ama bir gün oluruz.iyi ilişkiler kavgayla başlarmış,inanıyorum bir gün mezuradan istediğim rakamları alıcam...
hadi ya :/ benim level 1 da bile kalbim o kadar hızlı atıyor ki anlatamam ama bir incelme görmüyorum kendimde basenler dısında basenlerinde jillianden kaynaklı olduğunu düsünmüyorum callanetics ve kendi yaptığım basen hareketinden kaynaklı bu yüzden ramazan bitene kadar net bir ölçü veremicem çünkü gün boyunca hep şişkinim :S ölcüler aynı duruyo yani
ilk başta benim de level 1 zorluyodu, yarısından sonra alıştım. artık siyah hatuna göre yapmaya başlamıştım. ama level 2 de sarışına bile ayak uydurmakta zorlandım :) sürekli ölçüm alma canım bak ben foto çekiyorum her gün sen de öyle yap, değişimi görüceksin. tartı ve ölçüm olaylarını, level bitimlerinde yap. dediğin gibi ben de ramazan için çok umutlu değilim sadece kilo almayayım ve sıkılaşayım yeter. ama ramazan sonrası fena gaza geldim kendimi zorliycam iyice...
hemen hemen hergün 3-4 kere kendimi ölcüyorum kafayı yedim değişik bir şeyler olsun diyemezurayı bulamayacağım bir yere saklamalıyım yoksa depresyona giriyorum fotoğraf çekmek daha mantıklı ramazandan sonra benimde planlarım var yarım kalan diyetime devam edicem
yaa ben bu jillianı yapıyorum birazdan 1/8 yapıcam ama ya benimkiler erimeyip kas olursaa bian için korkmadım değil:18:
merhaba tienen senin boyun kaç cm ? kilon gayet normal görünüyorda..sevgilime o lafları yedirmem lazım benim simitlerimle dalga geçi simitlerim çıkmış basenlerim şişmiş falanbunları hatırladıkça gaza geliyorum tartı yok allahtan evde o zaman daha beter olurdum her halde her yemekten sonra kesin tartılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?