Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

yarım yamalakta olsa yaptım geldim canım. hatta yarım yamalak yaptıklarım için de 4 dakika oklava çevirdim

senin ölçülerin neydi büşra? :)

06.07.2012 tarihinde

Göğüs: 114
Bel: 99
Kalça: 112
Baldır: 65
Kol(üst): 33
Göbek: 116

22.07.2012 tarihinde

Göğüs: 108
Bel: 95
Kalça: 109
Baldır: 63
Kol(üst): 32
Göbek: 107

Bugün öğlen ölçtüğümde ölçüler aynı sadece bel 1 cm incelmiş ve 94 olmuş.Ramazanda çok dikkat edemiyorum yememe maalesef.

tuannan çok yaşa sen..akşam akşam güldürdün beni güzelim....

benim tartıda benimle böyle dalga geçiyor.üstelik bende 2 adet dijital baskül var.biri başka biri başka söylüyor.2 kiloluk su bidonunu koyuyorum ikside 20 kilo diyor.ben çıkıyorum her çıkışım başka frekans.bir de tartının yerini değiştiriyorum dolap önü ayna önü kapı önü hepsi başka alem...bende basküle dokunma yasağı getirdim.hep aynı yerde aynı baskülle tartılıyorum.ve bir kere tartılıyorum..yoksa tartı bizim istediğimizi anlıyor.aksini yapıyor.fazla gösteriyor

bende tartyla aramı bozdum,yeni ilişkim mezurayla..umarım onunla daha mutlu olurum.şimdilik henüz mutlu değiliz ama bir gün oluruz.iyi ilişkiler kavgayla başlarmış,inanıyorum bir gün mezuradan istediğim rakamları alıcam...

valla canım sorma yaa paranoya yaptık bu ölçülerle tartılarlabende normal baskülde araları anlamıyorum diye gittim dijital aldım çok şükür düşüş var kiloda amaaa cm incelme yok sanırım gerçi ölçü almadım ve bugün almicam sabah aç karnına alacam akşam yemek yedim şimdi aynı çıkar sinir olurum
jill saçımdan sürüklüyor benii hadi başla artık diyorr 1/7 beni beklerr malesefffff

2/1 yaptım bugün. Aman Allahım level 1den sonra inanılmaz zor geldi, bi ara kalpkrizi geçiriyorum sandım level 2yebaşlamayanlar için ipucu, level 1de kolarınızı kuvvetlendirmeye bakın, şınav pozisyonunda yapılan hareketler canıma okudu resmen

hadi ya :/ benim level 1 da bile kalbim o kadar hızlı atıyor ki anlatamam ama bir incelme görmüyorum kendimde basenler dısında basenlerinde jillianden kaynaklı olduğunu düsünmüyorum callanetics ve kendi yaptığım basen hareketinden kaynaklı bu yüzden ramazan bitene kadar net bir ölçü veremicem çünkü gün boyunca hep şişkinim :S ölcüler aynı duruyo yani

ilk başta benim de level 1 zorluyodu, yarısından sonra alıştım. artık siyah hatuna göre yapmaya başlamıştım. ama level 2 de sarışına bile ayak uydurmakta zorlandım :) sürekli ölçüm alma canım bak ben foto çekiyorum her gün sen de öyle yap, değişimi görüceksin. tartı ve ölçüm olaylarını, level bitimlerinde yap. dediğin gibi ben de ramazan için çok umutlu değilim sadece kilo almayayım ve sıkılaşayım yeter. ama ramazan sonrası fena gaza geldim kendimi zorliycam iyice...

ohhh bitti çok şükür 1/7 ve 8dk abs yaptım bugün çok zorlanmadım sanki hiç mola vermeden yaptım 2.videomuda ohh kurtuldum hemen duşumu alacamm daha manikür yapmam lazım sonra mışıl mışıl uykuuuu
bu arada LİON CUMM hala yazmamışsınn yaptım diyee????
yarın görüşürüz kızlarr hoççakalınn:13:

hemen hemen hergün 3-4 kere kendimi ölcüyorum kafayı yedim değişik bir şeyler olsun diye mezurayı bulamayacağım bir yere saklamalıyım yoksa depresyona giriyorum fotoğraf çekmek daha mantıklı ramazandan sonra benimde planlarım var yarım kalan diyetime devam edicem

sakla o mezurayı sakla fotoğraf en iyisi gerçekten bazen tartı insanı yanıltıyor en güzeli kendini direkt olarak görmek diyetsiz de olmaz zaten canım , benim de diyetim yarım kalmıştı, tekrar başladığımızda gör bak ne güzel sonuç alıcaz

sevgilime o lafları yedirmem lazım benim simitlerimle dalga geçi simitlerim çıkmış basenlerim şişmiş falan bunları hatırladıkça gaza geliyorum tartı yok allahtan evde o zaman daha beter olurdum her halde her yemekten sonra kesin tartılırdım

Kızlar ya gecenin bir yarısı nasıl yapıyorsunuz alttaki komşunuza yazık .Valla ben komşunuz olsam ,kesin kapıya dayanırdım

Offfff ben bugün Jillian yapmaya üşendim .Slim & Six Pack devammmmm tabii

Son düzenleme:
bugun level2de 1.günümdü. Ama hiç yapasım yoktu. Sahurum bitti, biraz erken yatayım demiştim. Bugun de tatilim olsun gibisinden kendimi de mis gibi kandırmıştım. Yatağa girerken bilgisayarla girdim ve sizin yorumlarınızı okudum. Hemen kalktım ve yaptımmmm, hiç üşenmedimmmm... Kızlar ya, valla iyki varsınız

Level2'ye dair görüşlerim şöyle ki, bence gerçekten bir kaç hareket dışında level1'den çok daha kolay,hiç sıkılmadan yaptım. Çoook eğlenceliydi. Bi kaç hareketi hiç yapamadım ama olsun. Canım sağolsun

Bu arada ben ağırlık kaldırmıyorum, bileğimden, belimden ve ayağımdan ameliyat geçirdiğim için... Zorlayınca senelik ameliyat yerlerim bile acıyo. Bi de spor geçmişim yok... Yani ağırlıkla çalışanlara ve tüm hareketleri çok mükemmel yapmaya çalışan arkadaşlara çok zor gelmiş olabilir. Ama ben kör-topal yaptığım için çok eğlendim. Kasmamama rağmen vücudumda gözle görülür değişiklikler oldu. Eğer varsa aranızda zorlananlar, yaralamayın kendinizi güzellikler, jillian abla her durumda işe yarıyo

Bi de kesinlikle yeni favorim mari abla çok terlemediğiniz için, oruçken ya da misafirinizi beklerken hemen 18 dakikada halledersiniz. Öptümmmm

Günaydın Kızlar,
beni hatırlayanınız vardır.01 temmuz da jiliana start vermiştim.15 gün yaptım ve araya başka şeyler girdi bırakmıştım bu arada 4 kg verdim 4 er cm kadar da incelmiştim en çok da gögüsten. bel oyugu oluyor sanırım ortaya çıkmıştı ama sorunlu olan göbeğim daha bir dikkat çekmeye başladı diğerleri azalınca
neise 15 gün aradan sonra bugn level 2 den yeniden başladım umarım bırakmadan sonunu görebilirim.
göbeğim hala 3-4 aylık hamile gibi doğum yapalı 8 ay oldu da geçti bile.....
mevcut kilom 58
hedefim 52
boyum 1 : 62 cm
ve tabiki göbekle vedalaşmak..

merhaba tienen senin boyun kaç cm ? kilon gayet normal görünüyorda..

kızlar level 3 ün 1 ini yaptım bugun sakın level 2 ye zor demeyin bir de 3 ü görün yetişemedim ya saçlarımdan su aktı bir iki gün önce videosuna baktım aman bunlarda bişey yok demiştim ama lafımı yedim çoooooook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…