Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugün 2. leveli bitirdim, bi de 45 dk falan bisiklet çevirdim TV'ye bakarak. Bisiklet çevirirken ya elimde kitap olacak, ya da film izleyerek falan oturacağım bisiklette, yoksa canım sıkılıyor, daha az yapıyorum. 2. leveli bitirdim yaşasın diyorum. kaldı 10 gün. ilk zamanlar bugünki yaptıklarımın tamamını yaptığımda çok yoruluyordum. Kondisyonum çok artmış olacak ki, şimdi bana mısın demiyorum. bisiklet+evin bilimum işleri+jillian+oğlum vs... Üstüne daha da başka egzersizler yapabilirim yani

Bugünü de tamamladım .
Galiba ben Jillanı tamamlamadan ,Call 'a geçiş yapacağım Çok fazla terlediğim için midir nedir ,şaçlarım dökülüyor en azından call terletmiyor bu kadar.

Arkadaşlar sizlerde de oldumu bilmiyorum ben kendimde beyaz çatlaklıklar görmeye basladım :S sizce neden fazlamı ağır spor yapıyorum ki hiç yoktu şuana kadar..

yandım anam bittim terden öldüm Allahım güç kuvvet ver. level 2/9 ve sona yaklaşmaktayım son 1...
bitti az kaldı az

aynen level 2 ye son 1 gün kaldı,kalmasınada level 3 ü şöyle bir baktım sanırım level 2 yi arıycaz...

ancak ayak bileklerimde bayağı bir ağrı oldu.hoplama zıplama level 3 te daha fazla sanırım ayak bileklerim daha çok ağrıyacak...

senin nasıl spor sonrası ağrıların hangi bölümlerinde..

Yaa benim dun 4.gunumdu ama asagidan komsu vurduuuuuuu cok ses oluyor diye bende korkup biraktimmm 10.dakika da.
Bugun kaldigim yerden tekrar baslasam birsey olur mu ?

yok yok yokkk bahane yok durmak artık tatlım aynen bende bu göbeği gördükçe olamaz bu benimle yaşayıpp benimle benden önden yürüyemezzzz
isterse beş ay sürsün napalım yılmadan devam edecezzz

ilk defa akşam yaptım bugün gündüz elektrikler kesildi tam yapıcam yazdıktan sonra.
1\8 de bitti ama cm olarak gram değişiklik yok bende maalesef

bir şey sorucam ama bu yarım saatlik egzersizle kaç kalori yaktıgımızı biliyor musunuz?
çok merak ettim de

level1-4 bitti. malesef 1 gün yapamadım.çünkü kendimi yataktan kaldıramadım kızlar çok kötüydüm.
ama bugün fazladan kol ve karın egzersizi yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…