- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.081
yandım anam bittim terden öldümAllahım güç kuvvet ver. level 2/9 ve sona yaklaşmaktayım son 1...
bitti az kaldı az
kızlar 50. sayfaya kadar geldim herkes indirmek için link istemiş forumda yazmak yasakmışbana da linki mesaj atın nolurrr
Bugünü de tamamladım .
Galiba ben Jillanı tamamlamadan ,Call 'a geçiş yapacağımÇok fazla terlediğim için midir nedir ,şaçlarım dökülüyor en azından call terletmiyor bu kadar.
Arkadaşlar sizlerde de oldumu bilmiyorum ben kendimde beyaz çatlaklıklar görmeye basladım :S sizce neden fazlamı ağır spor yapıyorum ki hiç yoktu şuana kadar..
yandım anam bittim terden öldümAllahım güç kuvvet ver. level 2/9 ve sona yaklaşmaktayım son 1...
bitti az kaldı az
Cnm dün akşam öyle gaza geldimki spor sonrası şortumu giydim ve eşime poz verip foto çektim önceki sonraki halimi göreyim diye.Sonra fotolara bakınca acı gerçeklerle yüzleştimtabi aman Allahım ne kadar salmışım kendimi öyle selülitlerim pörtlemiş popomun asaleti bozulmuş ben farkına varmadan balcon değil dublex inşa etmişim yani evet acı ama gerçekler beni çook üzdü Dedimki kendine gel sen bu değilsin olmak istediğinde bu değilsin daha iyisinide yapabilirsin sadece biraz çaba gerekiyo.Tamam kızlar hedefe tam kilitlenelim yılmak yok ara vermek de yok tembellik te yok yokta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?