Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

6w6p level 1/15 bitmiştir gece mece demiyorum yapıyorum çok pis hırs yaptım

Kayra ripped mi yapsan sen sarmadıysa 6w6p?

evet 6w6p bana shred dan sıkıcı geldi acıkcası... ama yinede zaman bulunca yapmaya calışıyorum... ama ramazan dolayısıyla zaman ayırmam zor oluyor... gündüz oruc olduğum icin yapamıyorum.. zaten vücut susuz birde fazladan terleyerek su harcatamam vücutuma ... bide su icmeden yapamıyorum ağzım kuruyor.. akşam ise 20.30 ifta,r sonra bir dinlenme cay faslı ,sonra eşim teravihe gidiyor. o geliceye kadar yapamıyorum yapsam da arada bir durmak zorunda kalıyorum... kızları uyutup ortalığı toplamam gece 24.30 u geciyor...eğer yaparsam duşla birlikte 01.30 u buluyorum... 02.00 da uykuya dalıp 03.00 de sahura kalkıyorum....

3 kez yaptım ama ard arda değil....

Kızlar ya gecenin bir yarısı nasıl yapıyorsunuz alttaki komşunuza yazık .Valla ben komşunuz olsam ,kesin kapıya dayanırdım

Offfff ben bugün Jillian yapmaya üşendim .Slim & Six Pack devammmmm tabii

ben genelde gece yapıyorum... 30 gün shred yaptım... hoplayıp zıplamaları parmak ucunda yaptım...bir kez kapıya gelmedi..dayanamadım 3 defa komşuma ben sordum duymuyorum dedi..6w6p shred gibi değil.. fazla kardiyo yok... o nedenle gürültü hic yok.. ama shred dada daha az sesle yapılabilir..

Son düzenleme:
KIZLAR valla bende akşam yapıyorum annem bile duymuyor yan odadan yuvarlak halımı alıyorum altıma,spor ayakkabılarımı giyiyorum hoplaya zıplaya yapıyorum ses seda çıkmıyor tek ses totomdan çıkan nefesin garip sesleri
ben spora başlayınca dünya yıkılsa başka bişeyle ilgilenmiyorum dilim damağım kuruyor ama suda içmiyorum zaten su içince gluk gluk ses çıkıyor zıplarken ama bitiriyorum ve o elimdeki 1litrelik şişenin 1ini bitiriyorumm
bugün 1/8 yapılacakkk 2nin nasıl olduğunu daha önceden gördüğüm için hem 1bitsin istiyorum hemde istemiyorum
bu arada ölçü ve tartılmayı olayı beni delirtecek sanırım sabah akşam ve yatmadan önce ölçülüp tartılıyorum acaba akıl sağlığımı mı yitirdim

selam dün aksam 2/4 bitti yanlız sınav pozisyonunda yapılan zıplamalı hareketleri yapamıyorum onları yaparlarken kendim farklı egzersizler yapıyorum kalcaya yönelik ayrıca üc gündür spordan sonra dusta buzlu masaj yapıyorum selülitler azalıp kaybolacak insallah

Aaaaa canım buzlu masaj nası bişi ki? yani duşta ne zaman ve nası yapılıyo? Soğuk+sıcak sürekli şok gibi mi yapıyosun? Ya benim de selülitlerim var da

level3'e başlamak için sabırsızlanıyorummmm bugunden sonra kalcak 8 gün

gelişmeleride yazalım arkadaslar kendimizde farkettiğimiz degişimler neler benim içime cektiğimde sıfır olan göbeğim tam dümdüz olmazdı simdi tam düz daha güzel oldu,popom biraz bombelesti gibi

ya ben pek kötü saldım yaaaa.. 1. gün yaptım ..3 gün yapmasım.. 1 gün yaptım dün gene yapamadım... nolcam ben yaaaa... yapmadıkcada yapmak istemiyor insan....30 day güzeldi... ben bu 6 w6p yi pek sevemedim...

1 gün dinleme arası versem hiç yapamam ben şahsen. Peşpeşe 30 gün yapmak bana daha uygun tembelim ben sonra kalkıp yapamam.

ya benimde öyle akşam yemeğinden sonra 1,5 kilooynuyor ne yiyorum arkadaş ben yahu :)

beni şınav çekerken görmeniz lazım çok gülersiniz.

ben kaçıncı günde olduğumu unuttum ama bugüne kadar hep yaptım.Akşam 23:30 da yapıyorum bende bebek kesintisiz uyumuyor eşim baklıyor arada. Dün akşam eşim gelmiş rocky müziğni çalıyor bana. Bende hiç değiişklik yok. Bişi 6w diye o ne :)

akşam görüşürüz.

Aaaaa canım buzlu masaj nası bişi ki? yani duşta ne zaman ve nası yapılıyo? Soğuk+sıcak sürekli şok gibi mi yapıyosun? Ya benim de selülitlerim var da

corba kasesi büyüklüğünde 2 tane cam kaseye su koyup donduruyorum spor bittikten sonra dusa girerken banyoda ilk olarak onları kalıptan cıkarıp daha cok üst bacak popo kısmına dizden üste dogru(asagıdan yukarı) bastırarak masaj yapar gibi sürüyorum dustan sonra tekrar soguk suyu 1-2 dakika tutuyorum

Anladım canım, hemen bugun deniycem, çok teşekkürleeer

Kızlar jillianda 12. günüm, yani level2-2 bugun... ağırlıkla çalışmıyorum, hoplama zıplama hareketlerinde de son 5.-6. zıplamalarda eşlik edemiyorum, nefesim tıkanıyo, dinlnip tekrar ayak uydurmaya çalışıyorum.

Vücudumdaki değişikliklere gelince... Göğsüm dikleşti, normalde sütyensiz halinden en az 2 cm daha yukarda duruyo artık... Göbeğimi sürekli içime çekerdim, şimdi çekmeden de içime çekmiş gibi görünüyorum. Üst bacaklarım inceldi, diz kapaklarımdan yukarı çekemediğim bir pantolonumu şu an basenlerimin üstüne kadar çekebiliyorum, bi gün düğmesini kapatabilmek hedefim

En önemlisi bence psikolojik etkileri... Daha bi kendime güvenim geldi... Ve daha da güzeli artık yemek yediğimde abartcağım zaman aklıma o kadar çabam geliyo ve anında bırakıyorum çikolataları, pastaları, baklavaları, ekmeği... Kendime sürekli soruyorum "gerçekten onu yemeyi çok istiyor musun?" diye... Eğer çok istiyorsam yiyorum, eğer öyle büyük bi tutku yoksa içimde, emeğime yazık olmasın diye hemencecik bırakıyorum...

Aaa ben bi de bol giyiniyorum ki, şimdi kimse farketmesin değiştiğimi diye... sevdiceğimin bile anlamasını istemiyorum. 30 day shred bitince çok güzel bi kıyafet alıp çıkıcam karşısına... O zaman şok olsun istiyorummm, bu da beni motive ediyooo

Cnm alemsiniz ya sizde beni güldürdünüz.Bu yazılarınızı okuyunca kendi halim aklıma geldi neler yaptım zamanında neler.Akşam yemek yemediğim zaman sabah soluğu tartıda alıyodum gr eksilmişmiyim diye sonra bağırsak çalıştırıcı çaylar içtikten sonra haah tamam kilo vermişimdir deyip lavabo sonrası tartılmalar.Spor sonrası aynanın karşısına geçip incelmişmiyim diye bi taraflarım kalkmışmı deyip aynayla olan ilişkimiz vvsssss neler neler. Bir sürü aklınıza gelebilecek herşeyi yapan biri olarak söylüyorum tecrübeyle sabittir.Kendi kafanızda karar verdiğiniz anda olay bitmiştir gerisi gelir.Okuduğum kitaplar ve tecrübelerim sayesinde nerde hata yaptığımı anladım ve ona göre hareket ederek zayıfladım ben.Tartıya fazla takılmayın herşeyi kendi haline bırakın tartıyı ulaşamayacağınız yere koyun kendi kendinize de söz verin şu tarihe kadar tartılmayacağım diye kendinize zaman tanıyın herşey bir anda olmuyo zaman ve sabır istiyo.İnanın samimi söylüyorum kafanızın içini bu takıntılardan uzaklaştırdığınızda ve akışına bıraktığınızda kendiliğinden gidiyo kilolar aksisini yapmak daha da zorlaştırıyo ve olduğunuz yerde sayıklayıp duruyosunuz.Ben bu şekilde 70 kilodan 54 kiloya düşmüştüm ve bu zaman içinde uzun süre sabit kaldığım zamanlarda oldu kilo veremedim deyip takıntı haline getirmedim sonuçta inandım.tartıyı unuttum yediklerime içtiklerime herşeye dikkat etmeye devam ettim sonra baktım elbiseler bol geliyo herkes zayıfladın diyo o zaman meraktan bir tartıldım ki şok oldum kendiliğinden gitti tartıda benimle anlaşmaya başladı sonunda pes etti tabi ben ondan daha inatçı çıkınca.

Cnm çok güzel anlatmışsın herşeyden önce hayal kurmak kendimizi nasıl görmek istiyosak onun hayalini kurup o şekilde hedefe doğru gitmek.benim sorunum üşengeçlik ve önüme engel çıkması hemen soğuyorum ondan sonra benim istediğimde taaa 1,5 sene öncesinde aldığım kotuma girmek.Sonra altına topuklu ayakkabılar üstüne güzel dekolteli bluz saçlar boyanmış ve şekillendirilmiş güzel bir makyaj aman Allahım ya ooof sporumun devamını getirsem olacakta işte

galiba çoğumuzun hayali bu daracık kotlar totolar havada göbek dümdüz beyz basic bi atlett altta topuklularr ohhhh
olacak olacakk inşş o şekilde resimlerimi koyacam burayaa bir günnn

galiba çoğumuzun hayali bu daracık kotlar totolar havada göbek dümdüz beyz basic bi atlett altta topuklularr ohhhh
olacak olacakk inşş o şekilde resimlerimi koyacam burayaa bir günnn
Cnm dün akşam öyle gaza geldimki spor sonrası şortumu giydim ve eşime poz verip foto çektim önceki sonraki halimi göreyim diye.Sonra fotolara bakınca acı gerçeklerle yüzleştim tabi aman Allahım ne kadar salmışım kendimi öyle selülitlerim pörtlemiş popomun asaleti bozulmuş ben farkına varmadan balcon değil dublex inşa etmişim yani evet acı ama gerçekler beni çook üzdü Dedimki kendine gel sen bu değilsin olmak istediğinde bu değilsin daha iyisinide yapabilirsin sadece biraz çaba gerekiyo.Tamam kızlar hedefe tam kilitlenelim yılmak yok ara vermek de yok tembellik te yok yokta yok

Canım yaa ben senelerdir fit olmak isterim, hep başlarım, üşenip bırakırım. Aynen benim de kaç sene önce, içine bi gün sığabilme ümidiyle aldığım 36 beden cicilerim var... ama olmadı... Senelerimiz böyle pişmanlıklarla geçiceğine, hazır bulmuşuz burda bizi sürekli motive eden insanlari, kurtulalım gitsin şu fazlalıklarımızdan, di mi ya?

Bende işe yarayan bişe daha var, belki senin de yarar... mesela kendime diyorum ki "bu 30 gün bitsin, söz bi daha seni yormicam". Tabi ki biliyorum 30 gün sonra da devam etmeliyim, hatta fit olsam bile korumak için devam etmem gerekcek. Ama vücudum geri saymaya başladığı için zor gelmiyo. Ölene kadar devam etcek desem biliyorum bugün vazgeçer vücudum. O yüzden hedef koyuyorum, yani kandırıyorum kendimi artık. Hadi bu hafta tam yapmak olsun hedefimiz, sadece bu haftacık... Hem dün sen tuannan'a söz vermiştin. Hadi yine söz ver, yine yapalım hep birlikteeee... yarım saatcik...

İşte aradığım forum

bende duydum jilian ı ama deneyemedim bi türlü videolarını indirmeye çalışıyorum ama hep eksik, tamamını indirebileceğim biyer var mı beslenme programı da karışık geldi çözücem inşallah

Kızlar beni en çok gaza getiren cümle,level 2'de jilinin kıvırcık saçlı kızı göstererek o yapabiliyorsa sende yapabilirsin demesi:)Doğru söylüyor o kızlarda analarından böyle dümdüz karın,kalkık popo,sıkı bir vücutla doğmadılar.Neden bizimde öyle vücutlarımız olmasınki?
Azmimizle,kararlılığımızla ve çalışkanlığımızla olacak inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…