Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

yeni başlayan arkadaşlar diyet yapmadan kilo vermeyi beklemeyin... ancak sıkılaşırsınız.... mesela 30 günü bitirdiğinizde diyet yapmadan 5 kilo vermiş gibi görünürsünüz diyet yapar 5 kilo verirseniz 10 kilo vermiş gibi görünürsünüz

offf 1/8 bitti çoook susamıştım 1lt su içtim üzerine bekleden mekik videomu yaptımm amaaa şu an midem çok bulanıyor yaa,,nasıl düşünemedimm bunu dolu mideye mekik çek:44::44:akıl akıl gel tuana takıl töbe yaaa
valla duş bile alamıcam ben ii geceler kızlarr yarın görüşürüzzz

buyrun linkler...............................

tesekkurler :) ben ayni zamanda diyetede basladim.

2/2 yi yaptım kızlar . Ama siz nasıl diyet yapıyorsunuz ben hiç kilo vermedim ama bugün ölçtu arkadaşlar bacaktan biraz gitmiş benim. Kızlar akıl verin nasıl diyet yapayım ramazan şimdi de

Bugünü de tamamladım .
Galiba ben Jillanı tamamlamadan ,Call 'a geçiş yapacağım Çok fazla terlediğim için midir nedir ,şaçlarım dökülüyor en azından call terletmiyor bu kadar.

Tatlım terlemekten inan ben de nefret ediyorum yaaa hatta terlememek için hareket etmeyen bi insanım, öyle söyliyim... ama terlemek o kadar faydalı ki... Benim cildimin tazelendiğini hissediyorum jilliana başladığımdan beri. Bak burda bi alıntı yapıyorum:

"Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekrem Aktaş, yaz aylarında sıcakla birlikte terlemenin arttığına dikkat çekerek, insan sağlığı açısından terlemenin engellenmemesi gerektiğini belirtti. İnsan derisinde bulunan ter bezlerinin sıvı yayması sonucu ortaya çıkan terlemenin insan vücudu için iki ana faydası bulunduğunu kaydeden Aktaş, "Birincisi terleme ve sonrasında terin buharlaşmasıyla vücudun ısı dengesi sağlanır. Ter bezlerinin yaydığı sıvı, vücuttan atıldıktan sonra buharlaşır ve böylece vücudun ısı dengesi korunur. İkinci faydası ise, insan vücudundaki üre, ürik asit, tuz ve diğer zararlı maddeler terleme yoluyla dışarı atılır. Böylece ter bezleri adeta birer böbrek gibi çalışarak kanın temizlenmesine yardımcı olurlar" dedi." APA formatında alıntı yapmak isterdim ama başka net adresi vermek sakıncalı olabilir, röportaj alıntısı bu...

Kendime de yazıyorum bunu, çünkü aynen, jillian da yorulmaktan değil terlemekten nefret ediyorum. Ama vücudumuz nefes alıyo... Gün boyu yediğimiz şeyler ne kadar sağlıklı olursa olsun katkı maddeleri vücudumuzu ne hale getiriyo, terlemek en güzel toksin atma yöntemi... O yüzden sabredelim kızlar, nolur. Ben sizinle gaza geldim, öyle kimsecikler bırakamaz 30 gün bitsin, mis olcaaazzz, misss

2/2 yi yaptım kızlar . Ama siz nasıl diyet yapıyorsunuz ben hiç kilo vermedim ama bugün ölçtu arkadaşlar bacaktan biraz gitmiş benim. Kızlar akıl verin nasıl diyet yapayım ramazan şimdi de

Canım daha önce diyetlerden çok canı yanmış birisi olarak, bulduğum en güzel yöntemi söyleyeyim, yani bende en çok işe yarayanı: doymak algımı değiştirdim. Daha doğrusu, kendi çapımda doymak duygusunu ikiye ayırdım:

a) PİS doymak
b) TEMİZ doymak

Pis doyduğun zaman, yemekten kalkınca kendinden tiksinir ve pişmanlık duyarsın. Abartmışsındır ve zayıflamayı yine ertelemişsindir.
Temiz doyduğun zaman, kendini hafif, mutlu ve doymuş hissedersin. O anda yemeyi bırak. Temizce doydun.

Temiz doyunca 2 saat sonra hafif bi açlık hissedersin ve bişi atıştırma hakkın olur. Pis doyunca soda üstüne soda içersin, karnını tutarsın, midenden yukarı ve aşağı bi baskı olur, 2 saat sonra daha yeni miden nefes alabilmiştir.

Temiz doyarak, kilo veriyorum ben... Hem de ideal kilo aralığımda olmama rağmen... Bi de yenmezler listesi yok... Belki sende de işe yarar... Ramazanda iftarda çorba içiyorum mesela, temiz doyuyorum. Ya da hafif bi haşlama et belki çorbadan sonra...2 saat sonra hafif bi güllaç yiyorum. 1 saat sonra komposto içiyorum ya da yoğurt yiyorum. Sahurdan sonra hemen uyumuyorum... Yani acıktıkça atıyorum ağzıma bişiler... Gece uzun...

Dün akşam ilk defa enerji içeceği içtim şişenin yarısını içtim merak ettim etkisi oluyomu diye ay yerimde duramadım ayol reglm olmasa spordan sonra başka şeylerede ......... saldırabilirdim ama neyse (anladınız heralde)Sonra bi hız Jillian Killer yaptım tabi tekrar level 1 den başladım pazartesi günü spora alışmak için bisiklet çevirmiştim.Jillian daha çok terletiyo sonra duş tabi su kuşu olacam bu gidişle her spor sonrası ter ve duş napalım katlanacaz artık.Level 1 /1.gün tamamlamış oldum spor yapana kadar eziyet gibi geliyo insana ama yapıncada sorumluluğunu ve görevini yerine getirmenin mutluluğunu :116:yaşıyorsun.Bilgisayarımda masaüstüne avatarımdaki ve profilimdeki kadının resmini koydum bir taraftanda Jillianı yaptım bi taraftanda hayallere daldım bende o kadın gibi olsam neler yapardım neler giyerdim diye.:97:

selamlaar..linki bende rica edebilirmiyim :18:

bende link alabilirmiyim

Linkler bunlar kızlar. ben you tube dan indirdim sayfa189 da başka linkler de var.kolay gelsin..
Bunlar da youtube da jillian 30 day shred videoları

1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube

3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

4- Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube üçü birarada

Kızlar sizinde saçınız dökülüyor mu benim çok dökülmeye başladı acaba bi alakası var mı?:44::44::44:

benim dökülmüyor :)

yaa kızlar bugün korse giymeden çıktım evden bu sıcakta öldürüyor beni zatenAMAAAA sanki bi değişim var yaaa:44::44:
1/9 yapacam bugün yediklerime dikkat ediyorum gün içinde dediğim gibi yoğurt ve aktivia akşamda az yemek ve bol salata çorba,,,işe yarayacak sanırım bu seferrr
ki ben 2nin sonuna kadar bi değişiklik beklemiyorum çünkü hayal kırıklığı oluyor ama kendimi ii hissediyorum ve göbüşten kurtulacağıma inandım bugün iice,,8gündede 1kilo verdim

Tebrikler canım 8 günde 1 kilo çok iyi.İnşallah devamı gelir:)

son sorum olucakti simdi yeni basliyanlar 30 gun boyunca level 1imi uygulucaklar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…