- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.101
bende link alabilirmiyim
buyrun linkler...............................
yeni başlayan arkadaşlar diyet yapmadan kilo vermeyi beklemeyin... ancak sıkılaşırsınız.... mesela 30 günü bitirdiğinizde diyet yapmadan 5 kilo vermiş gibi görünürsünüz diyet yapar 5 kilo verirseniz 10 kilo vermiş gibi görünürsünüz
Bugünü de tamamladım .
Galiba ben Jillanı tamamlamadan ,Call 'a geçiş yapacağımÇok fazla terlediğim için midir nedir ,şaçlarım dökülüyor en azından call terletmiyor bu kadar.
2/2 yi yaptım kızlar . Ama siz nasıl diyet yapıyorsunuz ben hiç kilo vermedim ama bugün ölçtu arkadaşlar bacaktan biraz gitmiş benim. Kızlar akıl verin nasıl diyet yapayım ramazan şimdi de
selamlaar..linki bende rica edebilirmiyim :18:
bende link alabilirmiyim
Kızlar sizinde saçınız dökülüyor mu benim çok dökülmeye başladı acaba bi alakası var mı?:44::44::44:
canım linklerin hepsi 189. Sayfada var.ordan istediğin linkten indirebilirsin.veya youtubetan indirebilirsin,video yükleme programın varsa.
yaa kızlar bugün korse giymeden çıktım evden bu sıcakta öldürüyor beni zatenAMAAAA sanki bi değişim var yaaa:44::44:
1/9 yapacam bugün yediklerime dikkat ediyorum gün içinde dediğim gibi yoğurt ve aktivia akşamda az yemek ve bol salata çorba,,,işe yarayacak sanırım bu seferrr
ki ben 2nin sonuna kadar bi değişiklik beklemiyorum çünkü hayal kırıklığı oluyor ama kendimi ii hissediyorum ve göbüşten kurtulacağıma inandım bugün iice,,8gündede 1kilo verdim
Kızlar sizinde saçınız dökülüyor mu benim çok dökülmeye başladı acaba bi alakası var mı?:44::44::44:
Tebrikler canım 8 günde 1 kilo çok iyi.İnşallah devamı gelir:)
Normal dökülmesi gereken kadar dökülüyor,beni rahatsız edecek derecede dökülmüyor.
benim çok dökülmeye başladı ya alakası var mı ki:44:
son sorum olucakti simdi yeni basliyanlar 30 gun boyunca level 1imi uygulucaklar :18:Linkler bunlar kızlar. ben you tube dan indirdim sayfa189 da başka linkler de var.kolay gelsin..
Bunlar da youtube da jillian 30 day shred videoları
1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube
3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube
4- Jillian Michaels 30 Day Shred - [url]www.DietingHub.com.avi - YouTube[/url] üçü birarada
benim dökülmüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?