Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Belki konumuzla ilgisi yok ama en azından spor yaparken işkence çeken bizlere biraz motivasyon olur.Bize verdiği mesaj vazgeçme şimdi zorlanıcaz belki cayır cayır yanacak her tarafımız ama sonrasın da bu çalışmalarımızında meyvesini yiyecez keyfini çıkaracaz bol bol diiiimiiiii

sende olmasan bizi kim gaza getirecekkk
vee çok doğru sabredip hedefimize ulaşacazzz

yeni başlayanlar,
merak etmeyin ilk gün çok kolay geçicek
2.ve 3. gün bacaklarınız ve göbeginiz sızım sızım agrıcak ama bu iyiye işaret. demek ki bir şeyleri doğru yapmışsınız.. :130:
4. gün hafif bir agrınız olucak.. dayanılmayacak kadar değil. dayanacaksınız!
5. günden sonra hiçbir ağrınız olmucak. 1. güne geri döneceksiniz yani.. sadece kaslarınızın çalıştığını hissedecekseniz.

pes etmek yok!

Ben jilinin the biggest looser yarışmasında antreman yaptırmalarını izlemiştim millete mum söktürüyor:)Ağlayanlar,sızlananlar:)))
Bu videoda çok hoşmuş,Jili psikopat bir seri katil gibi

Bende size the biggest looser yarışmasının before-after resimlerinin videosunu veriyorum,motivasyonumuzu artırsın:)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L3LLCUdJcG8&NR=1

Son düzenleme:
ripped videosuna bi bakayım dedimde aman allahım o hareketler nedir öle yaa
ama 30ds bitsin ripped kesin yapacam bu arada 1/9 yapılmalı ama çok sinirliyim şu anda ve hiç yapmak gelmiyor içimdennn

YETER ARTIK BIKTIIIIM

14aylık oğlum var ve insanlar bana koca göbeğim yüzünden ikinciyimi yaptın hamılemısın diy
çok mutsuzum kızlar yaa kılom cok yok ama koca bı göbeğim var noluuur yardım edın bana yarın level1den baslıyorum destekleyelım bırbırımızı kurtulalım su gobekten..
aynı anda dıyette yapsam sarsılırmıyım acep..?

kızlar hepinize merhaba

bugün bütün evin camlarını sildim,yerleri süpürdüm, sildim,tozları aldım.
yetmedi jillian yaptım.yetmedi Mari ile buns &thigh yaptım.yetmedi debbies le 6 slim pack yaptım.

bugün büyük temizlik yapıcam muhtemelen egzersiz yapamam dedim ama vicdanım rahat bırakmadı..eve baktım hadi kendinede bak dedim..

kendi kendime ve size söz verdim bu kez son ya başarıcam ya başarıcam....

jilliana başlayalı 20 gün oldu.level 2 bitti bile....kızlar bakın zaman nasıl hızlı geçiyor.buraya başlayalı dün gibi...iyiki varsınız iyiki yanlız değiliz...

yarın level 3 inşallah...şimdilik elveda level 2...

canım ben evli bile değilim kışın kıyafet almaya gittim göbeği saklamak için bol bol alıyodum tabiki,,,satış elemanı çocuk bana dediki istersen daha büyüğünü verelimm çocuk büyüyünce giyemezsin dedi benbööle kaldımne diosun be bekarım ben dedim çocuk kaçtı başka çalışan geldibende istikrarsızdım sürekli diyet ve spora başlıyodum bikaçgün yapıp bırakıyodumm,,maşallah tam geçen pazartesiden bu yana diyetimi bırakmadım jill yapıyorum üzerinede 8dk abs videom var,,sabah aç karnına 1 yeşil çay ve aktivia içine 1kaşık keten tohumu(dadlumun biri verdi bu aklıda) bu arada diyetim gün içinde acıkdıkça light yoğurt ve aktivia ki hiç açlıkta hissetmiyorum,,1/9 yaptım henüz ve sonuçlar iyiye gidiyorr,,bende aslında zayıfım şu an 57,4 kiloyum ama göbek 85 cmlerde:26::26:çok uzattım bence hiç beklemeden başla canımmmm,,,jillin eski haline bak nasıl olmuş bizde olabilirz kararlı olmak önemli,,yarın yaptım demeni bekliyoruzzzz
maşallah sana canımmm ya valla bravoo aynen bu kararlılıkla devam ediyoruzzz herşey güzel olacakkk
amann deymesinn bizlereeee

imrebru burada kızların bir çoğu bu egzersizleri yaparken aynı zamanda 9 hayat çayıda içiyor.ben de dahil...
iştahı felaket azaltıyor..dolayısıyla daha az kalori almış oluyorsun..bu linki incelemeni tavsiye ederim...

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

level 2'nin 3.günü de bitti her ne kadar hareketleri tam yapamasam da

mari de yapcaktım ama çok sinirliyim şu an, o yuzden hiç yapasım yok, napsam bilemedim... sevdiceğimle atıştık da biraz... motivasyonum yerlerde

Son düzenleme:

OHH ellerine sağlık mis gibi olmuş :)
ben kalkıyorum 1/5 i yapmaya bu arada 70 kiloda sabitlendim sabah 69,9 gördüm demek ki faydası oluyor ben emzirdiim için diyet yapamıyorum başım dönüyor ama pide pilav makarna ve elimden geldiğnce tatlıyı yemiyorum.

görüşmek üzere.

bişi geldi aklıma eksikden strech film sarıp öyle yapardım egzersizleri belki faydası olur çok öptüm

level 2'nin 3.günü de bitti her ne kadar hareketleri tam yapamasam da

mari de yapcaktım ama çok sinirliyim şu an, o yuzden hiç yapasım yok, napsam bilemedim... sevdiceğimle atıştık da biraz... motivasyonum yerlerde

bende aynı durumdaydım canım ama yaptımm o sevdiceklerimiz bizi üzmeyi çook ii biliyorlarrrr
ben bi anlık sinirime yenilmedim ve yaptım görevimi tamamladım sende marinide yap bakalım hadi yarın pişman olmaa

canım bence çok ağır diyet yapman şart değil,porsiyonları küçült,tatlıyı kes bol su iç al sana diyet.. zaten spora başladın mı döktüğün terlerden sonra yiyemiyosun.en azından bende öyle oldu.spora başladıktan 4 gün sonra diyete başladım,diyete başladıktan 4 gün sonra da ramazan geldi ve ben ilk kez ramazan ayında diyet yapıyorum bırakmayı düşünmedim hiç.eskiden olsa bütün gün aç kaldığım için ifatardan sonra herşeyi yemek isterdim.hatta hakkım olduğunu düşünürdüm. ama bu kez çok kararlıyım buda bu topic ve sizler sayesinde...bence spor ve diyet peynirle zeytin gibi,ekmekle su gibi, tahinle pekmez gibi,smitle ayran gibi, :)) benzetmelere bakarmısınız umarım canınız çekmemiştir şekerler spor ve diyet ayrılmaz ikili demek istemiştim,sürç-ü lisan ettimse affola..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…