- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.161
Kızlar bişey soracam ben müzik programı indirmek istiyorum spor yaparken müzikle beraber yapmak daha çok keyifli oluyo youtube açıyorum müzik bitince tekrar başka müzik aç sonra tekrar spora dön vsss uğraşıyorum.İstediğim müzikleri şarkıları indirebileceğim program varmı istediklerimi indireyim sonrada otomatik sırayla çalsın.varsa link alabilir miyim.Burdaki topiktende araştırdım ama bulamadım.
mrh yok cnm yeni formatlandı eski indirdiğim programlarda gitti tabi tekrar indirmeye çalışıyorum ama virüslü galiba çoğu.bear indirmeye çalıştım olmadı hatta çalışmadı doğru dürüst error verdi sürekli.mrh programı varmı bilmiyorum ama istedğim müzikleri google da arayıp indiriyorum
level 3/1 yapıldııı bu ne, aman allahım :))))) daha da zor daha daa çok çok zor uzun zaman sonra bacaklarımın ağrıdığını hissettim. Şınav da zorlanıyorum burda da. sarışın kadınınkini yapıyorum mecburen... hadi bu bölüm daha da sıkılaştırmaya başlar inşallah.
Kızlar bende ramazandan sonra aranıza katılmak istiyorum videoları indirdim ama Jillian 30 Ripped ini indiremiyorum link bulamadım bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim
aaaa cnm oldumu şimdi Jillian Killer yap yada Brazil yap oda etkili bacaklarda hatta bodyrockta yapabilirsin orda da bacak hareketleri var.bende yaptım bir ara bacaklarım feci yanıyodu.bende aynı şekilde bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum jill yanında call ın bacak ve kalça hareketinide yapıyorum.görecez bakalım etkilerini.BugÜn itibariyle Jilliana devam etmeme kararı aldımLevel 2 nin sonuna kadar geldim fakat bacaklarım gram incelmedi evet sıkılaştı ,kendimi muhteşem hissediyorum ama sorunlu bölgem erimedi.Sorunlu bölgelerimi başka egzersizlerle erittikten sonra ,Jillina geçiş yapabilirim
aaaa cnm oldumu şimdi Jillian Killer yap yada Brazil yap oda etkili bacaklarda hatta bodyrockta yapabilirsin orda da bacak hareketleri var.bende yaptım bir ara bacaklarım feci yanıyodu.bende aynı şekilde bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum jill yanında call ın bacak ve kalça hareketinide yapıyorum.görecez bakalım etkilerini.
şebnemguducu canım biz seninle aynı spor günlerindeyiz.sabahtan beri level 3 yapsam yapmasam düşünüyorum.korkunç geldi bana..benim zaten bacaklarım dizlerim ayak bileklerim ağrıyor..şınav desen aynen level 2 de bende sarışın kızı tekrar ettim hep...cesaretimi toplayıp bir hışım yapıcam..burayada yazarım..mecburen yapılacak,yemek yemek gibi oldu benim için...yemek yemesek oluyormu olmuyor,o zaman spor yapmadan oluyor mu olmuyor....
kısacası yapılacak.....yapınca yazarım...
evet doğru senle aynı gidiyormuşuz biz :)) o zaman birbirinize destek canım bırakmak yok. zor olsa da devam sonunu getirelim...
yemek yemeden olur bence ama spor olmazsa olmaz. hayatımızın birinci sırası olmalı. Yemek sağlıklı az ve öz yicez.
haydi bekliyorum haberini yap bitir bakalım...
Bende dün okuyup bugün başladım 19 yaşında 168 boyunda 76 kiloyum tek sorunum göbeeeeek ve yanlarım :))
level1 i bugun yaptım peek zorlanmadım ama spor zaten 2 ay oncesıne kadar yapıyordum ama sorum su sizlere
Videonun hızından mı gidiyorsunuz yoksa örneğin warm up ı kendiniz süreyle mi yapıyorsunuz :S
merhaba, ben bu programı yeni gördüm. dün ilk kez yaptım level 1'i, gerçekten haşatım çıktı her yerim ağrıdıama kadının tipi bana çok gaza getirici gelmedi, erkeksi biraz... bir de bende dambıl yok, gerçi kaçlık ağırlıkla yapıyo onu da bilmiyorum... devam etmek istersem dumbbell almam gerekcek. şu an bu başlıktaki 150 sayfayı okuyamadım birkaçına göz atsam da, sonuç almış olanlar bana yorum yapabilir mi? benim temel sorunum, bacak kalça basen. eğer bu fazla işe yaramıyorsa brazil butt lift e geçicem çünkü.
lion81 senin yorumlarımla etkilenip başladım ama biraz daha motive edici sonuç görmeye ihtiyacım var
3/1 jillian tamamdir.hiç beğenmedim hem hareketleri beğenmedim hem kendi performansımı beğenmedim.çok zor geldi.haretler özellikle şınav pozisyonunda olanlarda çok kötüyüm.kendimi zorlayarak yapıyorum.sanki kol çalıştım.inanırmısın kollarım kas yaptı 20 günde.kas yaptı ama kol yağlarım erimedi sanki..ne bileyim devam etmelimiyiz.hakikaten kaslandığımı düşünüyorum kızlar.
sizin fikirleriniz nedir.
mesela Mari ile basen ve kalçadan çok memnunum...debbies le karın egzersizide beni mutlu ediyor.ama bu jillian kafamı karıştırdı.kas yapıcaz gibi geliyor.eşime gösterdim videoları bunları biz askerde yapıyorduk,elimizde dumbell yerine silah vardı demizmi..kafam karıştı..yardım edin,jillian yolundan çıkmak üzereyim mariye doğru gidiyorum yanına debbieside alabilirim...yeni videolarıyla... ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?