- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.201
Cnm ben 30 day e baktım bana göre olmadığı için Jillian killeri seçtim.Orda istediğin gibi çalışıyo bacakların dış kısmı iç kısımları üst bacak kalçada çalışıyo zorluyo yaparken.Brazil'e gelince sırf kalça hareketleri yok bacak için ayrı videosu var High&Thigh diye lastikle yapılıyo önce ayakta yapılan hareketler sonra yerde yapılan hareketler var.Yan yatılan pozisyonların çoğu zorlayıcı hareketler bacaklarım yanıyo yaparken resmen etkili olmaması mümkün değil.ilk zamanlar lastiğin orta zorlukta olanını yaptım sonra alıştıkça sert olanına geçtim.Vücut alıştıktan sonra yavaş yavaş zora doğru gitmek gerekiyo.Ben 12 hafta hem kalça hem bacak için 2 videoyuda arka arkaya yaptım.Bir müddet sonra bacaklarının toparlanıp daraldığını görüyosun.Kalça için olanını değilde bacak için olan videoyuda yaparsın.Benim Jill bitsin Brazil'e dönüş yapacam
ya cektiğim resimler büyükmüş... kabul etmiyor...
videoda ne varsa aynını yaıyoruz canım... ek olarak slim pack,killer, mari winsor vs videoları yapanlar var....
1 er kiloluk dambılla yapıyoruz... ben hic ölcü almadım benim sorunum göbek ve yan karın simitlerim yani..bende sonuc mükemmel.. bacak basen tabiki inceldi ama ağırlık olarak bel göbek ve sırtımdan gitmiş.. selülitlerim yok olmaya başladı... kiii dehşetti... tabi başka videolarda var.. sen bilirsin tabiki karar senin.. geri sayfalarda resimler var bulailirsen...kalca basen icin arkadaşlar buna ek olarak mari winsor plates yapıyorlar...onlarada bakabilirsin
hadi yaaa olmadı şimd,,:44::44::44:
canım eğer telefonla çekiorsan resimleri yatay olarak değilde dikey olarak çekip o şekilde dene bi istersen öyle boyut olarak daha az yer kaplıyor çünkü,,lioncum sende bi dene istersen
6w6p level 1/18 yapılacak bugün iftardan hemen önce yapmayı planlıyorum. kilom yine takıldı 70.5 höff bi çatır çatır kilo veremedim
Kayra hayırlı olsun bu arada :) inş ripped ile mutlu olursun ben bu kadar ilerlemişken bırakamıyorum 6w6packi level 2 den umutluyum 30 ds de 2. level sonunda baya fark etmişti umarım bundada tümü bitince fark muazzam olur
Ayrıca indiecandy arkadasım Jillian banada erkeksi geliyor yüz tipi falan ama kendisinin lezbiyen olduğunu biliyormuydunuz belki bundanda kaynaklanıyor olabilir :)
Bende şaşırdım şimdi bende facebookta gördüm adamın fotolarını.Ben bide şeyi merak ettim 2 tane çocuk var biri zenci çok tatlı bir kız çocuğu onu evlatlık aldı heralde diğeride beyaz kendi çocuğumu acaba yoksa onudamı evlatlık aldı acep merak ettim şimdi.:26:Lezbiyen mi
Ama facebookunda erkek arkadaşıyla resimleri var,hatta altına yorum yapmış işte benim erkeğim falan diye:44:
Bende şaşırdım şimdi bende facebookta gördüm adamın fotolarını.Ben bide şeyi merak ettim 2 tane çocuk var biri zenci çok tatlı bir kız çocuğu onu evlatlık aldı heralde diğeride beyaz kendi çocuğumu acaba yoksa onudamı evlatlık aldı acep merak ettim şimdi.:26:
Bende şaşırdım şimdi bende facebookta gördüm adamın fotolarını.Ben bide şeyi merak ettim 2 tane çocuk var biri zenci çok tatlı bir kız çocuğu onu evlatlık aldı heralde diğeride beyaz kendi çocuğumu acaba yoksa onudamı evlatlık aldı acep merak ettim şimdi.:26:
:26::26: KIZLAR BU KONUDA OK KARARSIZIM :26::26:
kızlar ben 23 kilo vermiştim ve maalesef spora pek önem vermeden. tabii ne oldu babaannemin vücudunun kopyası çok sarktım. etlerim yumuşadı. yürürken bacaklarım titriyor. o derece.
ama jillian yapmaya başladım. buna ek olarak da kol, bacak ve karın egzersizleri yapıyorum. süreyi ve egzersizleri yavaş yavaş arttırıcam.
şimdi benim vermem gereken biraz daha kilom var. sorum şu:
sizce ilk önce toparlanana kadar diyetsiz spor mu yapsam
yoksa sıkı bir diyetle spora devam mı etsem?
benim ilk hedefim sıkılaşmaktı. ta ki bu sabah annemin kiloma laf etmesiyle.
napayım şimdi ben?:18:
KIZLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?