- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.181
aaaa cnm oldumu şimdi Jillian Killer yap yada Brazil yap oda etkili bacaklarda hatta bodyrockta yapabilirsin orda da bacak hareketleri var.bende yaptım bir ara bacaklarım feci yanıyodu.bende aynı şekilde bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum jill yanında call ın bacak ve kalça hareketinide yapıyorum.görecez bakalım etkilerini.
level 1in 2. yaptim yarina nasil yapicam bilmiyorum resmen dokuluyorum
çok zor ya ben level 1 i zor yaptım. 1 hafta bacaklarım ağrıdı. daha hafif bi programla başlamakta fayda var, çok ham vücudum. birden ağır spor yapmamak lazımmış
Ben birsey merak etdim o egzersizler youtubede de var
Level 1 28 Dakika
Level 2 28 Dakika
Level 3 28 Dakika
Bunlari nasil yapmali hergün birinimi yoksa bir hafta boyunca mi biri leveli ?
En dogrusu hangisi ?
Cnm ben 30 day e baktım bana göre olmadığı için Jillian killeri seçtim.Orda istediğin gibi çalışıyo bacakların dış kısmı iç kısımları üst bacak kalçada çalışıyo zorluyo yaparken.Brazil'e gelince sırf kalça hareketleri yok bacak için ayrı videosu var High&Thigh diye lastikle yapılıyo önce ayakta yapılan hareketler sonra yerde yapılan hareketler var.Yan yatılan pozisyonların çoğu zorlayıcı hareketler bacaklarım yanıyo yaparken resmen etkili olmaması mümkün değil.ilk zamanlar lastiğin orta zorlukta olanını yaptım sonra alıştıkça sert olanına geçtim.Vücut alıştıktan sonra yavaş yavaş zora doğru gitmek gerekiyo.Ben 12 hafta hem kalça hem bacak için 2 videoyuda arka arkaya yaptım.Bir müddet sonra bacaklarının toparlanıp daraldığını görüyosun.Kalça için olanını değilde bacak için olan videoyuda yaparsın.Benim Jill bitsin Brazil'e dönüş yapacam'
Valla tatlım benim de hiç yarıda bırakacağım aklıma gelmezdi .Eninde sonunda Jillin 30 days 'e dönüş yapacağım ama şimdi doğru zaman değil .İstemediğim yerler inceldikçe deliye dönüyorummisal kalçam .
Hmmmmm ben de Call ,slim six ve Jillian killer yapmayı düşünmüştüm canım .Brazil'da bacak yerine daha çok kalçayı çalıştıran hareketler var gibi :44: diğerinide bakacağım .
Sizi arada takip edeceğim yine :) Umarım hayal ettiğimiz ölçülere kısa zamanda ulaşırız.
selamlar jillian killer veya brazil nedir? benim azıcık bacak ve popo çalışmam gerekiyorda.
selamlar kızlar,
bugün oğlanı dr götürdük alışveriş yaptım gıda alışverişi sonra hemen eve geldim akşama iftara misafirim vardı çok şükür herşey yetişti sonra çay sonra meyve ve gitti misafirler ben herşeyi bıraıp yaptım sporumu. 1/6 bitmiş oldu terlerim aksın diye bekliyorum sonra duş sonra bebek sonra yatış yarın akşama da misafir var yılmak yok yola devam.bugün kotumu giydim o kadr iyi hissettim ki kendimi inşallah kotun çok yakıştığı günleride görebileceğim.
sevgiler iyi akşamlar
Cnm sen jill 30 days a mı başladın sorunun bacak kalça ve basense boşuna 30 days le uğraşma.Kayranın da dediği gibi mari winsor plates veya diğer videoları jillian killer buns&thigs brazil butt lift vb gibi videoları yapabilirsin.Genellikle videodaki hareketler hemen hemen birbiriyle aynı.Keşke resim ekleyebilsem resim çektim ama buraya ekleyemiyorum değişimi zaman zaman gösterecemde bir ayarlayabilsem fotolarım bu resim ekleme bölümüne büyük geliyo küçültüp eklemeyide bilmiyorum.Bilen varsa anlatırsa bende resim koyabilirim buraya.merhaba, ben bu programı yeni gördüm. dün ilk kez yaptım level 1'i, gerçekten haşatım çıktı her yerim ağrıdıama kadının tipi bana çok gaza getirici gelmedi, erkeksi biraz... bir de bende dambıl yok, gerçi kaçlık ağırlıkla yapıyo onu da bilmiyorum... devam etmek istersem dumbbell almam gerekcek. şu an bu başlıktaki 150 sayfayı okuyamadım birkaçına göz atsam da, sonuç almış olanlar bana yorum yapabilir mi? benim temel sorunum, bacak kalça basen. eğer bu fazla işe yaramıyorsa brazil butt lift e geçicem çünkü.
lion81 senin yorumlarımla etkilenip başladım ama biraz daha motive edici sonuç görmeye ihtiyacım var
selaaaam ripped level 1/1 bitti.....
Aynen benimkilerde büyük diye kabul etmiyo resimleri.ya cektiğim resimler büyükmüş... kabul etmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?