- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.441
kilo:70.2
bel çevresi: 83
kalça çevresi:109
geçen gün bilinçsizce ripped in 30 ile başladım ve 2 gündür inanılmaz bi kas ağrısı çekiyorum. bu sefer topiği baştan sona okudum ve 30 day shared ile başlicam. 1 hafta sonra gelişmeleri yazıcam buraya.
çok kızdım kendime çook
bugün 1/3 yapıcam tabiki gece, oruç tuttuğumdan ancak yemekleri hazmettikten sonra yapabiliyorum yalnız kızlar kas ağrım var da kollarımdaki ağrı delirtecek beni elbisemi zor giydim bugün o derece, kas gevşetici kullanayım dedim ama zaten ben bu hareketleri kaslarım sıkılaşsın diye yapıyorum kas gevşetiici kullanmak çok mantıklı gelmedi, siz ne dersiniz
kilo olarak seninle aynıyız diğer ölçüleri bilmiyorum evde değilim 25 gündür ölçemedim :) gördüğüm kadarıyla sende 82 den inmişsin bende 81 i gördüm tartıda ve kafama dank etti. yalnız bi sorun var sanırım guatr ile ilgili ben ne kadar yemekten kıssamda o kiloyu yaklaşık 10 ayda verebildim :) kendimi paralıyorum ama kilo vermekte acayip zorlanıyorumsen ne kadar sürede verdin kiloyu?
kayra çok iyi görünüyosun..maşallah diyorum başka da bişey demiyorum..ne kadar sürede oldu bu gelişme?.bi de diyet yapıyomusun?.
yok canım yaaa diyet yapmıyorum... ramazandayız zaten ne diyeti.. ramazandan önce ekmek yemiyordum..ama şimdi yiyorum... sadece tatlıdan uzak kalmaya calışıyorum.. yesemde dondurma falan...
çok iyiymiş..ben 66,6 kiloyla başladım bakalım ne olacak 2 ağustosta başladım jiliana..30 temmuzda da çaya..kilom 65,4 oldu bi ara şimdi yine arttı..daha bi şekle girmedi yani..sabırsızlanıyorum bende işte..ne kadar zamanda şekle girdin diye sorayım başka da rahatsız etmeyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?