- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.481
sorun bendemi anlamadım ama kesinlikle nefes nefese kaldım dizlerime yüklenen hareket çok fazla zaten bi hareket var çözene kadar ne yaptım allah bilirdambıl bacak arasından geçiyo falan
he heee herkesi motive etmişim ama beni kim motive etsin.. 5 gün ara verdim.. baştan başlamam lazım... ama hala başlayamadım yahu... 4 gün hastalık dedik.. dün gecede eşim rahatsızdı hep dışarıda olunca oruc ve sıcak carpmış.... ben spor yaparken cocuklar ağlar ve yatağından kalkmasın diye yapamadım....eee ayıp olurdu o kac gündür bana bakıyordu dimi...benim ikizlerim gece uykusunu hala tam olarak uyumuyor... birkac defa kalkıyorlar....
kızlar link bulamıyorum özelden msj atamıyorum toplam 7 msj attığım için ben linki nasıl alabilirim:)
kızlar link bulamıyorum özelden msj atamıyorum toplam 7 msj attığım için ben linki nasıl alabilirim:)
Kayra
acaip farketmiş ilk resimlerinle son resim arası. durmak yok devam. bende senin kadar gibiyim sanırım ..
paylaşmak isterdim resimlerimi ama öyle bir fark yok henüz bende.
inşallah 12 gün sonra 3.level sonunda yni paylaşacağım.
Umarım düzbir karnımız olur ve bu göbeeekk bir daha gelmez.....
linklerin hepsi 277. sayfada
bu arada baldırlarım yanar diyodum ya bacaklarda birşey yok ama totom acıyo :))) level 1 e başladığımdada totom acımıştı onda üst taraftı şimdi tam yanlar :))))) nedir benim bu totodan çektiğim yahu.
277 .sayfada yok bulamadım:)
canım ben toparlamıştım yine hepsini alıntı şeklinde görünüyolar dikkatli bak
kimseler yok mu buralarda...
ben napiim bi akıl verin, birazn önce şu ağrılardan kurtulup şu üstümdeki çalışma azmi geçmeden spora başlamak istiyorum.
kızlar siz ilk başlarda bu ağrılardan kurtulmak için neler yaptınız...
bi el atın bana
hamlık ağrısı neren çalıştıysa dayak yemiş gibi ağrıyor yeni levellara geçişte bende oluyo dün 6w6p level 2 ye geçtim yanlarım ve totomda acı var. Masaj aletin varsa kas gevşetici sürüp masaj yapılabilir bana hep iyi gelmiştir.
bu arada 2 gündür iki ayrı kas gevşetici ilaç alıp bir kerede merham sürdüm..ama nafile tık demedi.
sizce bu ağrıda boyun tutulası gibi ilaç alsan 1 hafta almasan 7 günde mi geçer???ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?