- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.461
çook geçiş olsun moveniuscum. ))): tiroid varsa işte o çok kötü. boşver, yavaş olsun ama sağlıklı olsun, sağlık daha önemli canım. hiç moralini bozma hem yavaş vermek aslında daha iyi vücudun daha iyi toparlıyor kendini, kiloyu daha kalıcı veriyosun. :)))
aslında benim ölçüler bana göre fena değil çünkü göbeğimin 106 olduğunu biliyodum göğüslerimden de öndeydi bi zamanlar :)) işte armut tipi vücudum ve ona göre ölçülerim var. üst bölge zayıf. göbek ve kalça ise maşallahı var yani :)) canım ben martta 82'yi gördüm mayısa kadar spora gittim bir ayda 1,5 kilo verebildim. sonrasında sporu bıraktım çünkü sınavlarım başlıyordu bi de işe yaramadı moralim bozuldu. sonra hırs yaptım baya . işte elma sirkesiyle + çok dikkatli yiyerek nisan ortasından itibaren kilo veriyorum tam randımanlı olarak. yani 5 ayda 11 kilo vermişim :))) şimdi ise yüzüm kaşık kadar, kollar da öyle ama göbek, simit ve kalça sallana sallana yürüyor benimle birlikte :))) onları toparlamam lazım benimde :)))
yok canım yaaa diyet yapmıyorum... ramazandayız zaten ne diyeti.. ramazandan önce ekmek yemiyordum..ama şimdi yiyorum... sadece tatlıdan uzak kalmaya calışıyorum.. yesemde dondurma falan...
Elma sirkesini yemeklerden önce mi içiyosun canım:44:
eveeet :)) sabah kalkar kalkmaz, öğle yemeğinden 1 saat önce, gece yatmadan önce içiyorum canım. formülü ise su bardağına1 tatlı kaşığı bal+1 tatlı kaşığı elma sirkesi +kaynar değil, sıcak su :))
hem tok tutuyor, hem göbeğin şişliğini alıyor, hem metabolizmayı hızlandırıyor, hem vücuttaki toksini atıyor hem de bağışıklığını güçlendiriyor. zinde tutuyor, kemik erimesine birebir filan.. daha da devam eder bu :))
umarım faydasını görürsün canım, ben çok mutluyum hatta kendisine aşığım :)))
oo herşeye iyi geliyomuş tamam yarın bende başlıyım ama tadı nasıl ben pek bal sevmem de
tabi balsızda içebilirsin. bende kendime göre 2-3 yemek kaşığı sirke koyuyorum 1 tatlı kaşığı bala mesela, oldukça da güzel oluyor. elma sirkesi oldukça ekşi ve kötü kokusu olmasına rağmen alışınca vazgeçilmez birşeydir. kimisi kokusunu duyunca kaçıyor ama ben hiç öyle zorlanmadım. ilaç ve şuruptan tiksinen içemeyen biri olarak rahatlıkla içiyorum ben bunu. topu topu 1 bardak bişi çok büyütmemek lazım. 4 yudumda tamam :)) bazı arkadaşlar çok etkileniyorlar mesela, içemiyorlar. bence yazık ediyorlar
tabi balsızda içebilirsin. bende kendime göre 2-3 yemek kaşığı sirke koyuyorum 1 tatlı kaşığı bala mesela, oldukça da güzel oluyor. elma sirkesi oldukça ekşi ve kötü kokusu olmasına rağmen alışınca vazgeçilmez birşeydir. kimisi kokusunu duyunca kaçıyor ama ben hiç öyle zorlanmadım. ilaç ve şuruptan tiksinen içemeyen biri olarak rahatlıkla içiyorum ben bunu. topu topu 1 bardak bişi çok büyütmemek lazım. 4 yudumda tamam :)) bazı arkadaşlar çok etkileniyorlar mesela, içemiyorlar. bence yazık ediyorlar
Sirkede sorun olmaz benim için bakalım yarın deniyimde fikirlerimi yazarım hemensabah ballı içerim öğlende sevmezsem balsız
geçen sene ben denedim içerken hiç sorun yaşamadım ama bana hiçte faydası olmadı :/ 1 ay içtim yarım kilo bile veremedim
yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi benim bünye biraz inatçı ondan etki etmedi büyük ihtimal
niyetli oluyorum ben sabah öğle falan yok tek öğün günde :)) ondada çorbadan sonra bişeyler yiyebilirsem yiyorum sonra full meyve istiyor canım bu aralar fazlasıyla incir yiyorum iftardan sonra tabiki davul gibi şişiyorum hiç sevmem şişliği ama meyveden alamıyorum kendimi tabi su , çay , meyve şişiriyor sahur falan yapamıyorum haliyle tek öğünle geçiyor ramazan 2.5 kilo verdikten sonra geri almiimde :/
son kez olmak üzere tekrar başladım. dün akşam 6w6p level 1, 1.gün tamamlandı...inşallah ara vermek zorunda kalmadan tamamlayabilirim bu kez:78:
movenius,
çok mu zor beah :18: ? nasıl 30ds gibi nefes nefese mi bırakıyor? level 1 öyle değil çünkü...
ebru hoşgeldin.
bence level 3 e baştan başla...sonra istersen ripped yada diğer videolarından biriyle devam edersin. Tatilde göbekte bi değişiklik oldu mu peki? benim gibi şişirip gelmemişsindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?