- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.501
tamamladım ve geldim. Valentina, inan o agrılar hepimizde oldu. 4 gün merdiven inip çıkarken ölüyorum sandım, sonra 2. Levelda dizlerim ağrımaya başladı ama öle böle diil. Zorlamadan devam ettim. Az daha sık disinimovenius naber? Toton nasıl:) sebnem hadi, üşenme! Suan yapmıs olmanın verdıgı o mutlulukla 4 köseyim:) sen de olmak istemezmısın
ben geldimm öfff nete giremiyorum kaç gündür ösledim ben konumu ve içindekileriii
2/5 yaptım bugünn ama fark yok yok yokk,,dün hiç hevesim yoktu ve yapmadım bugün kalk dedim faydası yoksada spor yap ne olacak yani dedim ve yaptımmmm,,ama nedense 2 gündür çook acıkıyorum ve sürekli bişeyler yiyip içmek istiyorum ve engel olamıyorum ondanda etki etmiyor olabilir sporum ve motivasyonumda düştü zaten yiyorum diyorum ve bırakasım geliyor
yarından itibaren işsiz olacağım için kendimi spora verecem aksatmak yok fırsatı değenlendirip spor ve diyetimi düzene sokacam tekrarrr....
uyku vakti rapor vermeye geldim sırff (ogltkn resim demişsin ama yook resim beklerizz yeni fotolarrr)
hoççakalınnnn bebeklerrr
6w6p level 2/2 bitti resmen küfür ede ede yapıyorum neden bu kadar zorlanıyorum anlamadımbir ter bir ter 19 gün nasıl geçicek bööyle hiç bilemiyorum
tırstırma beniiii:18:
Kayracım bişey sorcam neden ripped e değilde 6w6p ye başladın 30 day sharedden sonra:26::26::26:
Malesef hep öyleyiz herşeye yetişmemiz lazım iş güç çocuk koca ev temizlik vs bide Ramazan haliyle spor aksadı benimde.İşten eve git iftar hazırla sahur hazırla derken bende 2 gündür aksatıyorum.Bayramdan sonra işlerde sporda düzene girer.Bu arada ben Jillian'a ara verdim level 2 ye geçmiştim çok zorladı her işe yetişmekten jille halim kalmadı tabi.Allah kolaylık versin cnm çok iyi anlıyorum seni benimde haylaz yaramaz huysuz çok hareketli 2 oğlum var delirmek üzereyim gerçi büyüdüler artık ama hala birbirleriyle didişmekten kavga döğüş kafa kalmadı artık.Allah sabır versin hepimize.6w6p ye göbek sorunum olduğu icin başladım ama bıraktım 5 gün falan yaptı m sanırım.. cok sıkıcı geldi bana...kardiyosu cok az.. sonra ripped a başladım ama maslesef 2 gün yapabildim ve 1 haftadır yapamıyorum... kızlarım gece uyumuyor benim.. gec vakitlere kadar onlarla uğraşıyorum.. en kısa zamanda tekrar başlayacağım inşallah... akşamda yapacağım diye kendime söz verdim ama kızlarla saat 1.30 kadar uğraşınca yapamadım...
arkadaslar level 1 le baslayip kac gün sonra 2 ye geciliyo yoksa hepsi birden ayni günmü yapiliyo??yani hergün 1,5 saat mi egzersiz yapilmali anlamadim orasini??
30 day shared yapıcaksan her level 10 gün yapılıyo. yani 3 level 30 gün sürüyo
6w6p level 2/3 yaptım ama nasıl yaptım :) çok susadım ama niyetliyim 4-5 saat nasıl geçicek bilmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?