Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

tamamladım ve geldim. Valentina, inan o agrılar hepimizde oldu. 4 gün merdiven inip çıkarken ölüyorum sandım, sonra 2. Levelda dizlerim ağrımaya başladı ama öle böle diil. Zorlamadan devam ettim. Az daha sık disini movenius naber? Toton nasıl:) sebnem hadi, üşenme! Suan yapmıs olmanın verdıgı o mutlulukla 4 köseyim:) sen de olmak istemezmısın

kızları uyutuyorum inşallah birazdan yaparım................. ramazan yoğunluktan dolayı zorladı beni...vakit bulamadım yani..akşam ezanı zaten gec vakitte... toparlanıp kızların uyuması sahur hazırlığı falan zor oluyor... kendime şart koydum ramazandan sonra adet dönemim haricinde ara vermeyeceğim... adet dönemindede en fazla 2 gün ara... sonrası bu kış hep burdayım... bu göbek dümdüz olana kadar... ve sonrasıda devam.... bu kış kiloda almayacağım...benimle kimler burda olacak göreyim beğenileri........

Son düzenleme:

efferin sana kuzuuuum

ben geldimm öfff nete giremiyorum kaç gündür ösledim ben konumu ve içindekileriii
2/5 yaptım bugünn ama fark yok yok yokk,,dün hiç hevesim yoktu ve yapmadım bugün kalk dedim faydası yoksada spor yap ne olacak yani dedim ve yaptımmmm,,ama nedense 2 gündür çook acıkıyorum ve sürekli bişeyler yiyip içmek istiyorum ve engel olamıyorum ondanda etki etmiyor olabilir sporum ve motivasyonumda düştü zaten yiyorum diyorum ve bırakasım geliyor
yarından itibaren işsiz olacağım için kendimi spora verecem aksatmak yok fırsatı değenlendirip spor ve diyetimi düzene sokacam tekrarrr....
uyku vakti rapor vermeye geldim sırff (ogltkn resim demişsin ama yook resim beklerizz yeni fotolarrr)
hoççakalınnnn bebeklerrr

şu 9 lu cayı sendemi denesen acaba

sözde deneyecektim ama bulamadımki canım neyse bi süre boş olacam araştırma yapar bulurum onuda içersem inş etkileri görürüm bende artık yaaaa???
yarın görüşürüz tatlım uyumam lazım yarın son iş günüm laf duymayalım son dakka bol bol görüşürüz yarın senin resimlere tekrar baktım canım bu arada hamilelik fotolarınada şu halde olman bile mucize gibi canım ve gelişmelerde süpperrr bi arkadaşta yazmıştı kim hatırlayamadım şu an sorry:26:desenlerden anlaşılıyor diye gerçekten öle...

bende yapıcam inş. Kuzenimle muhabbet falan fırsat bula,adım ama gece kaç olursa olssun yapıcam acıyan totomla :-D totom derken yanlarımında acıdığını gün içinde fark ettim. Bence level 2 sonunda fark baya olucak

Bacılar level3 u ilk kez yaptım bugün aman nazar değmesin resmen güle oynaya yaptım allah izin verirse arefe günü resim koycam ama ciddi bende fark yok sadece daha zindeyim ki bu bana yeter. Bayramdan sonra inşallah basen ve göbek yaparım. O zaman da rapor vercem en kısa zamanda 90 kilo olmak içim bayramdan sonra 9 bitkili çayda mi alsan sizden duydun ama nasil birsey anlamadım

bende level 3 geçtiğim günleri görebilsem keşke, ramazanda çok zor oluyor benim için, malum bu saate geceye kalıyor, 1/4 beni bekler hepinize iyi geceler

6w6p level 2/2 bitti resmen küfür ede ede yapıyorum neden bu kadar zorlanıyorum anlamadım bir ter bir ter 19 gün nasıl geçicek bööyle hiç bilemiyorum

tırstırma beniiii:18:

zaten seni çok merak ediyorum. acaba benmi zorlanıyorum yoksa herkeste aynı etkiyi yaratacakmı onu sende görücem :)))
3.30 da yattım 5.30 da totomdaki yanlarımdaki acılara uyandım :))) spora yeni başlayanlar gibiyim totom tutulmuş durumda resmen sırtım ve yanlarımda.
bugün gündüz yapmaya çalışıcam akşam iftar sonrası çok ters oluyo benim için evimde olsam hiç sorun değil de hala ankarada kuzenimin yanındayım iftar sonrası sohbet, çay , film derken gecenin bi yarısında yapmakta zorluyo olabilir beni

Kayracım bişey sorcam neden ripped e değilde 6w6p ye başladın 30 day sharedden sonra:26::26::26:

6w6p ye göbek sorunum olduğu icin başladım ama bıraktım 5 gün falan yaptı m sanırım.. cok sıkıcı geldi bana...kardiyosu cok az.. sonra ripped a başladım ama maslesef 2 gün yapabildim ve 1 haftadır yapamıyorum... kızlarım gece uyumuyor benim.. gec vakitlere kadar onlarla uğraşıyorum.. en kısa zamanda tekrar başlayacağım inşallah... akşamda yapacağım diye kendime söz verdim ama kızlarla saat 1.30 kadar uğraşınca yapamadım...

Malesef hep öyleyiz herşeye yetişmemiz lazım iş güç çocuk koca ev temizlik vs bide Ramazan haliyle spor aksadı benimde.İşten eve git iftar hazırla sahur hazırla derken bende 2 gündür aksatıyorum.Bayramdan sonra işlerde sporda düzene girer.Bu arada ben Jillian'a ara verdim level 2 ye geçmiştim çok zorladı her işe yetişmekten jille halim kalmadı tabi.Allah kolaylık versin cnm çok iyi anlıyorum seni benimde haylaz yaramaz huysuz çok hareketli 2 oğlum var delirmek üzereyim gerçi büyüdüler artık ama hala birbirleriyle didişmekten kavga döğüş kafa kalmadı artık.Allah sabır versin hepimize.

arkadaslar level 1 le baslayip kac gün sonra 2 ye geciliyo yoksa hepsi birden ayni günmü yapiliyo??yani hergün 1,5 saat mi egzersiz yapilmali anlamadim orasini??

arkadaslar level 1 le baslayip kac gün sonra 2 ye geciliyo yoksa hepsi birden ayni günmü yapiliyo??yani hergün 1,5 saat mi egzersiz yapilmali anlamadim orasini??

30 day shared yapıcaksan her level 10 gün yapılıyo. yani 3 level 30 gün sürüyo

6w6p level 2/3 yaptım ama nasıl yaptım :) çok susadım ama niyetliyim 4-5 saat nasıl geçicek bilmiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…