- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.541
An itibariyle 2.10u bitirmiş bulunuyorummmmm
Dilsahcım yaaaa o kadar motive oldum ki sayende.... Ben şimdiye kadar zaten inceliyor olduğumu hissettiğim için çok mutluydum, sen bi de level3'te daha bi hızlanıyor incelme gibisinden şeyler diyince tam gaza geldimmmm...Seni de azminden dolasayı koccaman tebrik ediyorummmm Bu akşam tartılcam bi ay sonra ilk kez... Bakalım nolcak, çok merek ediyorum :18:
kızlar,
benim popo düşük, 15 yıldır da memurum üstüne otura otura baya da bi düz...
şimdi ben bu level 1'i yaparken, bu jillian'ın başka bi programını da ek yapsam mı, yada böyle popo kaldıran bir programı var mı?
kıdemli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
bir de ben sporu yapmaya başlarken 65.4'tüm, sonra benim bacaklar mahvoldu 4 gün yürüyemedim falan hiç kaçamak yapmadığım halde 66.2 oldum.ya bu spor yapmak neden kilo aldırıyor, yani daha kas falan yok ortada ilk gün bir yaptım bacaklarım felç oldu zaten 4 gün hiç hareket etmedim.
bilginiz var mı spor yapmanın hemen akabinde neden tartı artar ve tabi ki o tartı geri nasıl düşürülür?
Merhaba valentina,Mari winsorun kalça ve basen toparlatan 20 dakiikalık bir programı var onu da yapıyorum.ama jillianın kalça konusunda da bayağı toparlattığını düşünüyorum.bacak ağrısı çok oluyor ancak hergün yapmaya devam edersen zamanla azalıyor.aldığın 800 gr. kafana takma derim.gün içinde bile 1-1.50 kilo oynamaları normaldir.ama sen yinede takip et tabii...
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...tmek-isteyenlere-onerilir-8.html#post25953606
teşekkür ederim dilşah, yarın başlıyorum, açtığın sayfada görüşürüz.
bunu jillianın hemen arkasına mı yapıyorsun?
10 dakika dinlenip yapıyorum.günde 1 saatimi spora veriyorum malum duş olayı var.arka arkaya yapıp duşumu alıyorum..
kızlaaaaar
şok oldummmmm... hemen paylaşıyorummm haberi... Tam 12 temmuzda kilom: 69.7'ydi. Veee bugün iftardan hemen önce tartıldım, yani tam bir ay oldu son tartılmamdan bu yana... Ben 19 Temmuz'da Jillian'a başladım ve bugün Level2'yi tamamladım. Ağırlık kullanmadım. Adam akıllı bir rejim yapmadım. Sadece daha önce de anlattığım gibi temiz doyarak ve jillian ileeeee şu andaaaaa tammmmm 63.8 kilo olmuşummmmm
6 aydır görmediğim dişçime gittim bugün, bana direkt "nolmuş sanaaa, erimişsinnn" dedi...bi de boyum 1.76 olduğu için kilo alsam da versem de pek çaktırmazdım... ama demek ki bu sefer sporla baya farkedilir hale geldiiii
Çooookkkk mutluyummm, hepinize teşekkürleeeerrrr
3-2 yaptımm bu kez belime popoma filan streç sarmıştım iyice su içinde kaldım gerçi terden döküldüler hep streçler ama olsun baya faydasını gördüm iki kat terledim bugün :)
süper olmuş ne kadar çok vermişsin..senin adına çok sevindim.boyun 1.76 ise mükemmel görünüyorsundur.tebrik ederim..
arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......
ya linki banada atabilir misiniz bende bu hafta başlayıp 1 ay yapıcam
canım ben hiç indirmedim, youtube'da var zaten. Jillian michaels 30 day shred yaz gelir.
kota sorunun varsa, indirmek için eski sayfalarda linkler var, bi forumu gez istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?