Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

o zaman yemek problemin de yoksa bence de koşu bandına yüklenebilirsin. benim evde yer olsa ben de alırım da ev küçük. ay tez vakitte gitsin şu kilolar artık

o zaman yemek problemin de yoksa bence de koşu bandına yüklenebilirsin. benim evde yer olsa ben de alırım da ev küçük. ay tez vakitte gitsin şu kilolar artık

evet sabahtan 20 dk da olsa yürüyeyim ben....bende kilo takıntısı da var, inceleyim ama söyle 58-60 kilo falan da olayım.36 beden giyip gene 66 kilo kalsam gene kafaya takarım ben

ay bende de var kilo takıntısı. 50 leri görmek istiyorum hep 60 lı kilolardayım :)

sorularımızın cevabı burda herhalde:

'İnceldim Ama Kilo Veremiyorum. Nedeni Nedir?
Fitness çalışmaları Kassal (Ağırlık) ve Cardio çalışmalarını birlikte barındıran bir bütündür. Yağ yakmak için kassal antrenman yapmanız gerekmektedir.
Kassal idmana yeni başlandığında vücut kas içi su organizasyonunu sağlayamayarak suyu kas ile deri arasına sıkıştırır. Buna ‘Ödem’ denir. Düzenli egzersize devam edildiğinde ödemler dağılır.
Ödem bir nevi vücudun su toplamasıdır ve toplam kiloyu artırır. Egzersize yeni başlayan öğrencilerim genelde ‘Kilom aynı ama pantolonumun kemerini 1-2 delik daha sıkı bağlıyorum’ derler. Bu, gidişatın iyi olduğunu gösterir. Çünkü aynı anda hem yağ yakıldığı hem de kas kazanıldığı anlamına gelmektedir. '

ben de merak ediyorum, 30ds sırtıma çok iyi gelmişti...şimdi 6w6p'te o eksikliği hissediyor vücudum. Sırt egzersizleri yapsam çok iyi olacak. Belki 6w6p'ten sonra ripped'ı denerim kim bilir.

level 2 sanırım kol dışında her ihtiyacı giderecek gibi ilk ağrılrımda sırtta var benim ya da benmi çok abarttım bilemiyorum.

gündüz yapamadım şimdi 6w6p level 2/4 beni bekliyor loy loy evimde rahat rahat yapıcam bitince yazayım ne kadar zorlanıp zorlanmadığımı :)

1/8 tamamlanmıştır :) level 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum, 1 e vücudum iyice alıştı çünkü, bugün sabah killer buns&thigs indirdim sözde bugün onu yapacaktım ama nerdeee, izleyince şok oldum ben o hareketleri 30 ds sonrasında ripped yaptıktan sonra ancak yapabilirim kalçalarım çok geniş ve basenlerim var 30 ds basende çok etkili değil gibi geliyor sizce ek bişi ilave etmeliyim :44:

ben daha hiç vermedim bi de benim tartım elektronik değil belki de o yüzden bilmiyorum tam aldığımı verdiğimi:) ben rejim yapmıyorum ama bi de rejimle birlikte jilli yapanlara sormak lazım kilo verdiler mi??

Ben hem jillian yaptım hem de yediklerimi kıstım..Kalori hesabı ile günde 1000 caloriyi geçmemeye çalıştım. Ve 30ds bittiğinde 4 kg vermiştim...tabi cm olarak da inceldim. Ama tartılma işini level 3'ün ortalarında yaptım ben. Dediğiniz, sporla birlikte kas kütlesinin artası gibi sebeplerden kg almış gibi zannedip motivasyonum bozulsun istemedim. Bence tartıya ara verip jillian + diyete devam edin.

bugün ripped 1/4 yapmam lazım.. ama gözümden uyku akıyor
tebrikler, uykuya rağmen yapmışsın

kesinlikle ayakkabılarımla ve kendi evimde daha rahat yaptım
ogltkn ne alemdesin? ben bitirmeden yetiş level 2 ye sızlanacakmısın bekliyorum
ben burdayım...level 1 /5 bitti ama akşam yapmak için çook zorladım kendimi...üstelik perşembe gününe misafirim geliyormuş. Yatılı, bayramda bendeler yani. Onlar varken nasıl yapıcam Yine mi yarım kalacak bu arada sırtım çok rahatsız ediyor. iş yerinde yapılabilecek sırt egzersizi arıyorum nette. ayakkabı olayı kesinlikle doğru...ben ayakkabısız yapamıyorum. zaten level1'deki side plank'i ayakkabısız yapanı alnından öpmek lazım :)

ee sen kilonla yorumlardan bahsetmiyorsun hiç, herkes şoke oldu desene?

jillian 3/6da kalmışım en son kalan 4 hak getire ( yarım kaldı yine. valla bu sıcakta canım hiç istemedi yapmak. Biraz serdim kendimi ama tabi sporu bırakmadım yürüyüş filan. şimdi rippet 6w6s yapayım. dün jillian kick boksu nu yaptım gayet eğlenceliydi.

hani resim :) bitince paylasicaktin :)

nihayet 30 gün programını tamamladım tüm leveller bitti...kilo kaybım olmadı yahu ama bariz inceldim giyemediğim pantolonlarım artık bol bile oluyor , uzun zaman sonra ilk kez görenler farkı fark etti
halimden çok memnunum giydiğim her şey daha çok yakışıyor ,

levelden sonra ripped demişsiniz özellikle kayra...sen başlamışsın linki indiremedim ben başka programlar açılıyor ,yükleme olmuyor ...kolay bi yolu var mıdır ??
artık vücudum çok alıştı spor hayatımın bir parçası oldu devametmem lazım.

valla sayfa 189 daki 6w6p yi indirirken tesadüfen ripped dıda indirdim...nasıl yaptım bende bilmiyorum............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…