- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.601
aslında benim boğazda da bişey yok ben kaç aydır karatay yapıyorum(gerçi ilk aylar hiç kilo veremedim, sonra canan karatayı dinleyip bi york testi yaptırdım), maya intolerasım da çıktı zaten 2 aydır da mayasız (peynirsiz ekmeksiz yoğurtsuz) yaşıyorum.(mayayı kesince 2 ayda 7 kilo verdim), günlük şeker tüketimim orta kahvedeki küp şeker, bi de 7den sonra su dışında hiç birşey yok.ben akşamları jillian yapıyorum, sabah işe gitmeden önce koşu bandında yürüyüş mü yapsam acaba, o kas yapmıyor kalori yaktırıyor, ne dersin?
o zaman yemek problemin de yoksa bence de koşu bandına yüklenebilirsin. benim evde yer olsa ben de alırım da ev küçük. ay tez vakitte gitsin şu kilolar artık
evet sabahtan 20 dk da olsa yürüyeyim ben....bende kilo takıntısı da var, inceleyim ama söyle 58-60 kilo falan da olayım.36 beden giyip gene 66 kilo kalsam gene kafaya takarım ben
ay bende de var kilo takıntısı. 50 leri görmek istiyorum hep 60 lı kilolardayım :)
ben de merak ediyorum, 30ds sırtıma çok iyi gelmişti...şimdi 6w6p'te o eksikliği hissediyor vücudum. Sırt egzersizleri yapsam çok iyi olacak. Belki 6w6p'ten sonra ripped'ı denerim kim bilir.
kesinlikle ayakkabılarımla ve kendi evimde daha rahat yaptım
ogltkn ne alemdesin? ben bitirmeden yetiş level 2 ye sızlanacakmısın bekliyorum
lütfen banada link gönderir misiniz özel mesaj yollayamadığım için burdan istemek zorundayım gönderirseniz çok memnun olurum
iyi geceler kızlar.
level 1,1/3 ü tamamladım.
ama ben buna başladım beri tartıda kilom arttı kızlar ya, yaklaşık 500-800 gr.fazla gösteriyor.
ben karatayla 7 kg vermiştim ne güzel, haftada 800-1000 gr azalıyordum.
jillian da tecrübeli bayanlar kaçar kilo verdiniz bi yazar mısınız?
ben daha hiç vermedim bi de benim tartım elektronik değil belki de o yüzden bilmiyorum tam aldığımı verdiğimi:) ben rejim yapmıyorum ama bi de rejimle birlikte jilli yapanlara sormak lazım kilo verdiler mi??
tebrikler, uykuya rağmen yapmışsınbugün ripped 1/4 yapmam lazım.. ama gözümden uyku akıyor
ben burdayım...level 1 /5 bitti ama akşam yapmak için çook zorladım kendimi...üstelik perşembe gününe misafirim geliyormuş. Yatılı, bayramda bendeler yani. Onlar varken nasıl yapıcamkesinlikle ayakkabılarımla ve kendi evimde daha rahat yaptım
ogltkn ne alemdesin? ben bitirmeden yetiş level 2 ye sızlanacakmısın bekliyorum
tatlım 277. Sayfada linklerin hepsi var oradan indirebilirsin
jillian 3/6da kalmışım en son kalan 4 hak getire( yarım kaldı yine. valla bu sıcakta canım hiç istemedi yapmak. Biraz serdim kendimi ama tabi sporu bırakmadım yürüyüş filan. şimdi rippet 6w6s yapayım. dün jillian kick boksu nu yaptım gayet eğlenceliydi.
nihayet 30 gün programını tamamladım tüm leveller bitti...kilo kaybım olmadı yahu ama bariz inceldim giyemediğim pantolonlarım artık bol bile oluyor , uzun zaman sonra ilk kez görenler farkı fark etti
halimden çok memnunum giydiğim her şey daha çok yakışıyor ,
levelden sonra ripped demişsiniz özellikle kayra...sen başlamışsın linki indiremedim ben başka programlar açılıyor ,yükleme olmuyor ...kolay bi yolu var mıdır ??
artık vücudum çok alıştı spor hayatımın bir parçası oldu devametmem lazım.
valla sayfa 189 daki 6w6p yi indirirken tesadüfen ripped dıda indirdim...nasıl yaptım bende bilmiyorum............
valla sayfa 189 daki 6w6p yi indirirken tesadüfen ripped dıda indirdim...nasıl yaptım bende bilmiyorum............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?