Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

aynen bir suçluluk bir suçluluk arada 2 gün yapmadım ya içim içimi yedi :18:

ben,ogtlkn,movenius,sebnem kazık caktık topiğe diğerleri hep değişiyor yaaa.........

kbrasıngr.asdfgh,bulutolsam,lion,maritsa,trendy,tuannan,,,,vsvsvs nerde bu millet yaaaaaaaaaaaaaa

Bayram dönüşü ben de başlayabilirim :)
Şimdi başlarsam bayramda yarım kalacak.
Keşke zamanında başladığım sporları bırakmasaydım şimdiye tığ olmuştum

bence bayram dönüşünü bekleme şimdi başla level 1i yarılamış olursun:) bende başta ramazanda yapamam bitsin öyle diyodum ama level 1 bitti bile yarın level 2 ye geçicem merakla bekliyorum bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun...

Ben de simdi yaptım tok karnına valla cok zor oldu benim icin . Kızlar iftar dan önce tartıya çıkıyorum 106 kilo gece sahurda 109 kilo . Nedir ya üç kilo yemek mi yiyorum altı saatte :-(

ben,ogtlkn,movenius,sebnem kazık caktık topiğe diğerleri hep değişiyor yaaa.........
kbrasıngr.asdfgh,bulutolsam,lion,maritsa,trendy,tuannan,,,,vsvsvs nerde bu millet yaaaaaaaaaaaaaa
Cnm bende burdayım sporumu aksattığım için tabi utancımdan yazamıyorum şaka şakaCnm ben bayram sonrasında ciddi bişekilde dönüş yapıcam.Tabiki hırslıyım ve kararlıyım geçen haftaya kadar yapıyodum iftara iki eltimlerde gelince yatılığa tabi yapamadım.Bu haftada çok yoğunum akşama inan iftar sonrası sofrayı bile toplayacak halim kalmıyo.Zaten Cuma sabahıda yola çıkıyorum.Memlekete Amasya'ya çocuklarımı almaya gidiyorum.Annem ve kayınvalidemler ordalar çocuklarımı tatil yapsınlar diye gönderdim.Onları alıp dönecem orda da bol bol temiz hava depolamış olurum ciğerlerime temiz hava dolar gelince de bu enerjiyle sımsıkı sarılırım sporuma.Yapmak zorundayım ara vermek yok artık Ramazan'da akşama kadar aç kalıp akşamda kıtlıktan çıkmış gibi yiyince sahurda da aman gündüz acıkmayayım diye de habire tıkınırsam öyle de eteklere olan pantolonlarımada sığamam tabi.Mağazaya gittim yeni etek alayım dedim kafamdan da nasıl kombine ederim diye de canlandırmışken bi denedim büyük bi hayal kırıklığı tabi.40 bedene sığamadım.Düşün yani 38 bedenden 42 lere kadar çıkmışım 40 giydim belden iyi ama basenlerden bacaktan milim yukarı çıkmıyo.Yani bu gidişe bir dur demezsem evdeki kıyafetlerede sığamayacam.
Bayram sonrası hareketlenir topik merak etme hayatım.

Valla ben başka egzersizlere geçtim .Arada sizi de takip ediyorum .Lion nun önerdiği egzersiz ,benim açıtıgım konudaki egzersizler ,artı bir de call yapıyorum.
Çok manyak bir değişim yaşamadım henüz.Gerçi hepsini pek düzenli yaptığım da sayılmaz
Yalnız ne zaman spora ara versem ,sırt ağırımlarım artıyor

Son düzenleme:

Haklısın aslında ama şu an da boş durmuyorum :)
Bölgesel egzersiz yapıyorum ama belli bir program değil.
Süreci hızlandırmak adına başlamak istiyorum bu seriye :)

iradesizz kararsızz tuannann yine burda 1 haftadır bıraktım sporumu ve diyetii:26:
bi sonuç alamayınca umutsuzluğa kapılıyorum 1 gün ara verince hepsi boşa gitti sanıyorum,,daha doğrusu göbeğimden kurtulacağıma hiç inancım yok desem daha doğru olurrr!!!
çok sıkıldım yaa bayramdan sonra tekrar başlicam ama nasıl ne şekilde yapacam karar veremedim,jill de çok yoruluyorum ter atıyorum ama 2 gün bırakınca herşey eskiye dönüyor yaklaşık bir ay yaptım tam anlamıyla olmasada ama hala aynı ben duruyor
kesin çözüm bulsam gelişmeleri görsem asla bırakmicam ama bi türlü başaramadım o noktaya gelmeye

bende buradayım fakat 1 haftadır misafir, mülakat aksadı baya yapamayınca moral bozuk oluyor bu aralar aksak gecsede insallah bayramdan sonra full yapıcam

level 2 yi izledim ilk defa,şimdi yapmaya başlayacağım gene başlangıç seviyesindekiler için olan kızı izleyeceğim galiba diğeri çok ağır geldi

killer 2/1 yaptım spor yapınca daha mutlu hissediyorum kendimi sonuc alamıyorum diye üzülmeyin lütfen azimle devam ederseniz zaten muhakkak bir degişim olacak yapılmadıgında bir süre sonra tekrar baslayıp gene bırakırsınız. kilo vermek için doktorun önerdiği bir diyet listesi ile birlikte uygulandığında etkisi daha iyi olacaktır.arkadaslar lütfen spor yapmayı bırakmayalım bir bayan için spor hersekilde sart yoksa selülit sarkma hak getire.

Tuannan,
ben iki doğum yapmış bir kadın olarak, o kocaman göbeğimden kurtulmuşsam, ve şuan neredeyse düz bir karına sahipsem, sen neden inanmıyorsun yapabileceğine? seni çok umutsuz gördüm. lütfen toparla kendini. sen sporunu belki 1 ay yaptın evet ama beslenmen yanlıştı...başlangıçta yemene hiç dikkat etmedin, sonrasında ise yoğurtla işi götürmeye çalıştın. inan beslenme bu işin kilit noktası. istediğin kadar jillian yap, abartı yemeye devam edersen kg versen bile göbek gitmiyor. ben birazcık fazla yesem göbeğim yine çıkıyor. bedenimin kabul ettiği limit belli. o bedeni istiyorsam da anladım ki o kadardan fazla yememeliyim.bu sabah tartıda 1 kg daha verdiğimi gördüm. şu an itibariyle 57kg yum ve boyum 173cm. Mayıs sonunda başlamışım jilliana ve diyete...diyet derken herşeyden yedim ama porsiyonlarımı çok minik tuttum..günde 1000 kaloriyi asla geçmedim, ve eğer o gün az yemişsem akşama yine limiti aşmadan çikolatamı da, dondurmamı da yiyebildim...ben yaptıysam sen niye yapamayasın ki?

motivasyon olsun sana bu yazacaklarım; son zamanlarda beni görenler senden bir sen daha çıkmış gitmiş gibi diyorlar. önceden de kilolu değildim ama karnım belim şimdikinin iki katı gibiydi. hamileliklerin izleri üzerimdeydi. şimdi aynada baktığımda ben bile kendimi çok ince buluyorum artık. bu yüzden sakın ümitsizliğe kapılma. motive ol, ve hedef koy, incecik kuğu gibi bir gelin olmayı hedefle mesela kendine

not: bayramda da tatlılara gömülme

canıım canımm cansınız siz valla yaa,,,doğru söylüyorsun tatlımm neden olmasınki???zaten senin kararlılığına o kadar imreniyorumki,,bu aralar istediğim herşey hep içimde kalıyor mutsuzluktan dolayıda bu şekildeyim belki ama genelde başarısız olacağıma inandırmışım kendimimotivasyonun için teşekkür ederim canımmm bayramdan sonra inşş bende sizin gibi verdiğim kilolardan dolayı mutlu olacam vee bende motivasyon dağıtacam
yok yok gömülmem tatlılara yani inş umarım
aman allahımm kuğu gibi bir gelin güzeldi buu yuppiii düşünmek bile güzel
senden giden diğer sene selam söle bi daha gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…