- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.561
Merhaba,
Youtube'dan videoyu buldum (yaklaşık 28 dakikalık bir video) fakat anlamadığım bazı şeyler var,bu hareketleri 30 gün boyunca mı yapacağız ?
Yani 30 gün sonra level 2'ye mi geçeceğiz ?
Bu hareketleri günde 1 kez yapmamız yeterli mi yoksa sabah-akşam falan mı ?
Biliyorum çok soru sordum ama rica etsem açıklar mısınız ?
arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......
arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......
Ben her yaptığımda bacaklarıma sarıyorum spor yaparken kayıyo ama olsunsanırım spor yaptığımdan dolayı kaslarım su tutuyor, diette yapıyorum ama julliana başlayalı kilo vermem yavaşladı gibi geldi bana:44:ama dış görüşüş olarak büyük fark var önemli olanda kilo değil görüntü bence 1/6 beni bekler
Merhaba Kayra,
Ben konuyu henüz okudum ve yarın başlamak istiyorum level 1'den,ama sizin dediğiniz shred,mari winsor-6w6p vb gibi terimleri anlayamadım
Rica etsem bana açıklar mısınız ?
Bir de ben youtube'dan videoyu buldum,level 1 olan videoyu yani,30 gün boyunca sürekli bu hareketleri mi uygulayacağım ?
Video yaklaşık 28 dakika ama siz 50-55 dakika demişsiniz.
Kafam çok karıştı,çok özür dilerim çok soru sordum ama rica etsem açıklayabilir misiniz bana her şeyi ? :26:
önce jillian 30 day shred i var, hepimiz yapıyoruz onu. level 1, level 2, level 3 her bir level i 10 gün yapıcaksın. yani level 1 i 10gün yap bitir level 2ye başla. o şekilde. bazı arkadaşlar bunun yanında mari winsorun bunns and thigh diye bir programı var onu yapıyorlar. bu basen ve kalçalar içinmiş. ayrıca 6 week 6 pack diye bir programı var o da özellikle göbek bölgesi içinmiş. o 2 levelden oluşuyo ve her level i 21 gün yapıyorsun. son olarak bi de jillian ın ripped in 30 diye bir programı var onu bilmiyorum. ben de onu merak ediyorum :) ben şu an sadece jillian 30 day shred yapıyorum. bitince ripped e başlamak istiyorum. dediğim gibi bazı arkadaşlar, 30 day shred ile birlikte mari winsor ve 6w6p yapıyorlar. bu sana bağlı. ben hepsini yapabilirim dersen yaparsın. önce bi kendini ddene istersen.
Anladım,çok çok teşekkür ediyorum açıklamalarınız için
Peki kaç dakika yapmamız gerekiyor ?Videolar genellikle 30 dakikalık videolar,günde bir kez 30 dakika yapsam kafi mi ?Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Benim sorunum bel bölgesinde,kıvrımlı bir bel ve sert bir karın istiyorum.Ama belim incelirken kalçam incelmesin istiyorum.
O halde ben 6 week 6 pack programını çalışmalıyım sanırım ?
Kızlar bende simdi otuz günlük olan jillianı yapıyorum bugün level 3 un 3. Gününü yaptım. Sizden cok cok rica ediyorum bilen konuyu açan arkadaş 6w6p mari ripped gibi şeyler tam olarak nedir ne için kac gün gibi şeyleri anlatsa ve link koysa forum da aradıkca kafam karışıyor . Bu program bitince ne yapsm karar veremıyorum . Anlamıyorum. Umarım yardımcı olursunuz.
jillian ın diğer videolarını da şu linklerden indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Kickbox FastFix Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Killer Buns and Thighs (2011) DVDRip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Extreme shed & shred Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels: Frontside, Backside for Beginners Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels Fitness Ultimatum (2010/Wii/ENG) Free Downloads - Flmsdown
arada linkleri böyle güncelleyelimde isteyenler buradan ulaşsınlar bi kaç link daha buldum buyrun :)
The Biggest Winner - How to Win by Losing: Cardio Kickbox Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Yoga Meltdown Level 1-2 DVDrip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - No More Trouble Zones Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Body Revolution (2012) Free Downloads - Flmsdown
hepsini indiremedim bazı linklerde sorun olabilir
ripped in 30 videolarını buradan indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Ripped in 30 (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Merhaba Kayra,
Ben konuyu henüz okudum ve yarın başlamak istiyorum level 1'den,ama sizin dediğiniz shred,mari winsor-6w6p vb gibi terimleri anlayamadım
Rica etsem bana açıklar mısınız ?
Bir de ben youtube'dan videoyu buldum,level 1 olan videoyu yani,30 gün boyunca sürekli bu hareketleri mi uygulayacağım ?
Video yaklaşık 28 dakika ama siz 50-55 dakika demişsiniz.
Kafam çok karıştı,çok özür dilerim çok soru sordum ama rica etsem açıklayabilir misiniz bana her şeyi ? :26:
valla çok doğru söyledin kayra, sırayla yapmak en iyisi galiba. ben de 30 ds bitince hangisine başlasam diye düşünüyorum. hangisini önerirsiniz?
ben de şuan kilo vermiyorum kilom aynı hala... dediğin gibi dış görünüş değişiyo, toparlanma oluyo ama kilo vermek biraz zaman alıcak galiba. bi de ben yiyorum bu ara iştahım açıldı epey fazla kaçırdım. bu gün ne yedim biliyo musunuz, iftar sonrası, puding, dondurma ve cipsüstüne jill i yaptım büyük bi suçluluk duygusuyla:) şu ramazan bitsin hemen ciddi bi rejime başlamak lazım. bide şu 9hayat çayının etkisini gören var mı?
Kızlar ben normalde başka bir cd den hergün 45 dk ya da 1 ssat arası spor yapıyordum jillian sizce 45 dk nın yerini tutar mı şimdi birden 28 dk ya düşersem vücut tempom düşer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?