Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Cnm üzülme bi tek sen değilsin bu konuda bende ihmal ettim Ramazan oruç dolayısıyla programımda aksadı tabi.Bayram sonrası tamamen kendimi spora vericem oldukça kararlı ve hırslıyım.

ogltkn

Cnm mesajım gelmiyomu sana merak ettim engelleniyomu acaba noldu küstünmü kızdınmı bana anlamadım.Cevap bekliyorum cnm senden.

Bu arada ben yarından itibaren bayram sonuna kadar yokum.Bütün herkesin mübarek bayramını kutluyorum.İyi bayramlar sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

şekerler uzun bir aradan sona selamlar
1/6 da kaldım ben kardeşim askere gitti oğluşum ota kulak iltihabı oldu peşinden 6.hastalığı geçirdi bayram temizliği derken bugün akşam başlıyorum tekrar 1/7 yapacağım.

sizlerden ne var ne yok bu arada 69 kiloyum hala

bugün titreyerek yaptım valla 2/2 yi, ilk yapışımda bile bu kadar zorlanmamıştım bu arada bir kilo daha gitmiş ilk başta spor yapmam kilo vermemi durdurdu gibi geldi, kas kütlesi su tuttuğundan sanırım:44: şimdi yavaş yavaş gidiyor kilolar

kızlaaar, her gün takipteyim sizi ama yazcak zaman bulamadım

ben dün yapamadım jillian, uzuuun bi yolculukla geçti günüm... iftarı bile yolda yaptım... neyse, bugün level3/3. gün bitti... Annemlerin yatakodasına geçiyorum, ohhh, kimselere görünmeden yapıyorum...Her gün devam etcem inş...

Bu arada bomba haberimmm varrrr... beni ekimde istemeye gelceklermiiiişşşş, sevgilim arayıp söyledi... İyki başlamışım spora ve kilo vermeye, ay ne tutuşurdum yoksaaaa çok güzel olmalıyım, çoookkkk

bayramdan sonra jillian ripped in 30'a başlayayım diyorum yoksa 6w6p mi yapsam kızlar nediyorsunuz?

bu arada bayramdan sonra da resimlerimi paylaşıyorum :))

Son düzenleme:
meraba jilliancı kızlar
bende jillian yapmak istiyorum.topiğin ilk sayfalarından baya okudum ama tam olarak sorularıma cevap bulamadım o yüzden size sormak istedim.

30 day shred videousunu indirdim.level1 leve2 ve level 3 kaçar gün yapmam gerekiyo?kaç günde bir dinlenmem gerekiyo bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…