- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.701
6w6p level 2/11 bitti artık hiç durmadan yapabiliyorum
bu arada göbek, bel çevresinde sorunu olanlara kesinlikle jillianın 6w6p videolarını öneriyorum. ilk level sıkıcı ve zorluyor gibi gelsede level 2 de resmen posanızı çıkartıyorama boşa çıkarmıyor. kesinlikle çok etkili. 42 günlük 6w6p hareketlerinin son 10 günündeyim. sonra gelsin ripped :) ( bu arada 6w6p sonrası rippedın ilk videosuna baktımda çok basit göründü banamı öyle geldi yapanlar bi yorum yapsın bakim :)
Merhaba arkadaşlar...ben bu egzersize eylül ayında başlıcam ve ekime kadar devam edicem.videolarımı bugünden hazırladım bile:)
benim sorunum 5 kilocuk ve inanılmaz bıngıl bıngıl olan etlerim inanılmaz yumuşak bi yapım var.
benim SORUM şu 30 gün boyunca 30 Day Shred ile 5 kilo verebilir miyim ve selülitlerime faydası olur mu ?? Bi de çok ağrılı oluyormuş ilk günler egzersiz öncesi 10-15 dk kondüsyon bisikletine binsem faydası olur mu ağrı olayını azaltmaya?
Şimdiden teşekkürlerrrrrrr :)
slm arkdaşlar; linklerin bulunduğu sayfa numarasını bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
277. sayfada var canım
diyet yapmadan kilo veremezsiniz ama öyle bir sıkılaşırsınızki kilo vermiş kadar olursunuz benim selülitlerim yok olmadı ama gözle görülür bir azalma var... ısınma icin olur tabi niye olmasınız egzersiz süreniz uzar uzadıkca yağ yakımı hızlanır..
şeker kızlar size son bir resim daha jill bitti ya bi resim daha koyayım dedim, artık bu son :) anca bi 5-10 kilo daha verirsem o zaman bi resim daha koyarım ripped sonrası
Eki Görüntüle 493225
çok şaşırdım tabi senin adına da mutlu oldum 1 ayda bu deişim fevkaladenin fevkinin de fevkinde :))ben level 2/7 yapıcam az sonra ben de hissedilio ama bu derece değil tabi..level 3 te mi bu derece şekillenme oldu..bi de bunun yanında ne yaptın ?diyet çay vs.??bu bi ayda kilo deişimin ne oldu?çok soru sordum :))bence taş gibisin ama kendini nasıl mutlu hissedersen öle devam et :)
şeker kızlar size son bir resim daha jill bitti ya bi resim daha koyayım dedim, artık bu son :) anca bi 5-10 kilo daha verirsem o zaman bi resim daha koyarım ripped sonrası
Eki Görüntüle 493225
Eki Görüntüle 493225
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?