- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.681
meraba jilliancı kızlar
bende jillian yapmak istiyorum.topiğin ilk sayfalarından baya okudum ama tam olarak sorularıma cevap bulamadım o yüzden size sormak istedim.
30 day shred videousunu indirdim.level1 leve2 ve level 3 kaçar gün yapmam gerekiyo?kaç günde bir dinlenmem gerekiyo bilgi verirseniz sevinirim
rippede başla diye öneririm ben öyle yaptım..üstelik zevkli herleveli 6 gün yapıp bir gün dinleniyorsun bir ayda bitiyor.
Bende yapmak istiyorum cnm bilgi verirmisin :26::26:
bebem54 merhaba ben 30 day shred la başladım.bitti.şimdi ripped 4 week yapıyorum.kesinlikle tavsiye ediyorum.you tube videoları var.istersen d&r da dvd leri satılıyor.Ayrıca forumu baştan okursan bütün detayları bulabilirsin...
30 day shred level 1 videosu
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
ripped in level 1 videosu;
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
linklerinden videoları izleyebilirsin.
ripped için ayrıca topik açmıştım okursan daha açıklayıcı olur..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/550836-jillian-michaels-ripped-in-30-a-2.html
umarım yardımcı olmuşumdur.
bu arada kayra , ogltkn nerdesiniz kaytarmıyosunuz dimi?
Ogltkn misafirler geldimi durum nedir?
Son sahurumda zıvanadan çıkmış gibi yemenin vicdan azabıyla uyku haram bana :-(
ripped e başliycam inşallah yarın veya öbürgün,,, sonunda bitiyor 30 ds :) bir yandan da oryantal aerobik yapıyorum,, toplamda 37 dk filan srüyor, çok eğlenceli onu da tavsiye ederim, her bölgenizi çalıştırıyor...
2/4 yapılmıştır, bayramdan sonra babamda yapayım dedi tabiii gördü bendeki incelmeyibayramda da elimden geldiğince kaytarmamaya çalışıcam, şu oryantal aerobik videolarından hangisini yapıyorsun canım
sen ripped mı yapıyorsun canım ben de başliycam inşallah da nasıl eğlenceli mi?? youtube da oryantal aeorbik yaz, ayrı ayrı 4 part var... 4 partı ardı ardına yapıcaksın birbirinin devamı. çok hoşuma gitti benim. ilk 2partta dans ediyorsun, sonraki videolarda yer hareketleri yapıyor, göbek ve basenler için.
Selam kızlar bayramınız mübarek olsun
Ben dün başladım level 1 i çok zorlanmama rağmen tamamladım dün dizlerimden aşağısı resmen tutulmuştu bugün yapmadım gezmeye gitcem yarın daha fazla acımasın diye
Herneyse bugün ağrım daha da çok arttı bacaklarım komple acıyo omuzlarım falanoturup kalkmakta zorlanıyorum
Bunlar normal mi diye merak ettim size sorayım dedim :26::26::26:
canım kimisi çok etkilenmese de hemen hepimiz aynı aşamalardan geçtik.. hatta ben her yeni level da tekrar tekrar tutuldum :):) ağrıyor diye bırakma, yapmaya devam et birkaç güne düzelicek
Demek ben çok hamlamisim :) bu kadar acı çektiğime göre. Yapmaya devam edeceğim canım teşekkür ederim. Sen ne kadar zamandir yapıyosun bi incelme oldumu merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?