Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 1-10 gün level 2-10 gün level 3-10 gün ==30 gün yapılıyor dinlenmeyi tam olarak bilmiyorum sanırım 6 günde bir falan

6w6p level 2/8 bitti. kimseyi sadece 2.5 kilo verdiğime inandıramıyorum herkes çok daha fazlasını verdiğimi sanıyor kimisi yeter daha verme diyor. Zevkten 4 köşeyim

bu arada kayra , ogltkn nerdesiniz kaytarmıyosunuz dimi?
Ogltkn misafirler geldimi durum nedir?

Son sahurumda zıvanadan çıkmış gibi yemenin vicdan azabıyla uyku haram bana :-(

Selam kızlar bende jillian la spor yapmak istiyorum ama hiç bilgim yok videoları nerden nasıl indiriyorsunuz:26::26:
Saat kaçta spor yapmak daha etkili olur:26:
Bilgi verin kızlarrr hem diyet yapıp hemde sıkılaşmak istiyorummmm:103::103::103:

Bende yapmak istiyorum cnm bilgi verirmisin :26::26:

bebem54 merhaba ben 30 day shred la başladım.bitti.şimdi ripped 4 week yapıyorum.kesinlikle tavsiye ediyorum.you tube videoları var.istersen d&r da dvd leri satılıyor.Ayrıca forumu baştan okursan bütün detayları bulabilirsin...

30 day shred level 1 videosu

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

ripped in level 1 videosu;

Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion

linklerinden videoları izleyebilirsin.

ripped için ayrıca topik açmıştım okursan daha açıklayıcı olur..

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/550836-jillian-michaels-ripped-in-30-a-2.html

umarım yardımcı olmuşumdur.

Çok teşekkür ederim hemen başlıycam aldığım sonuçları paylaşırım

ripped e başliycam inşallah yarın veya öbürgün,,, sonunda bitiyor 30 ds :) bir yandan da oryantal aerobik yapıyorum,, toplamda 37 dk filan srüyor, çok eğlenceli onu da tavsiye ederim, her bölgenizi çalıştırıyor...

bu arada kayra , ogltkn nerdesiniz kaytarmıyosunuz dimi?
Ogltkn misafirler geldimi durum nedir?

Son sahurumda zıvanadan çıkmış gibi yemenin vicdan azabıyla uyku haram bana :-(

valla ben yine 3-4 gündür kaytarıyorum.... kızların uykusu iyice bozuldu... sahura kadar onlarla uğraşıyorum.. gündüz zaten yapamıyorum... level bölük pörcükde olsa bitti bana göre cünkü hic zorlamıyor beni... level 2 den bayram sonu gündüz yapmak üzere devam edeceğim... hatta diyette eklemek istiyorum... şu an 58 kiloyum... 55 e inmeliyim... 9 eylülde düğünümüz var kıyafet almam lazım......

2/4 yapılmıştır, bayramdan sonra babamda yapayım dedi tabiii gördü bendeki incelmeyi bayramda da elimden geldiğince kaytarmamaya çalışıcam, şu oryantal aerobik videolarından hangisini yapıyorsun canım

2/4 yapılmıştır, bayramdan sonra babamda yapayım dedi tabiii gördü bendeki incelmeyi bayramda da elimden geldiğince kaytarmamaya çalışıcam, şu oryantal aerobik videolarından hangisini yapıyorsun canım

sen ripped mı yapıyorsun canım ben de başliycam inşallah da nasıl eğlenceli mi?? youtube da oryantal aeorbik yaz, ayrı ayrı 4 part var... 4 partı ardı ardına yapıcaksın birbirinin devamı. çok hoşuma gitti benim. ilk 2partta dans ediyorsun, sonraki videolarda yer hareketleri yapıyor, göbek ve basenler için.

yok canım 30 dayshred level 2/4 yazmak istemiştim oraya :44: bitirince rippede başlayacam direk, ara ara bu oryantal videolarını da yapabilirim...şimdi izliyorumda izlemesi bile zevkli

kızlar ben sizin sonuç ve gelişme topiğine yazmışım bunları yanlışlıkla burayada kopyaladım okursanız cevaplarsanız sevinirim.
kızlar bende 2 gün yaptım ama bayramdan sonra devam etmeye karar verdim bu arada çok kısa sürede 6 kilo aldımgöbek desen 49 kiloyken vardı 55 kiloyken dahada çıktı.sanki bütün kilom göbekte.ne kalça var ne göğüs tahta gibiyim göbek iğrenç duruyor haliyle.keşke kilom orantılı dağılsaydıneyse size sormak istediğiğm bu 2 günde sadece kalçalarım ağrıdı.merdivenide rahatlıkla indim çıktım.ne ağrım oldu ne sızım.nede zorlanmam.acaba ben yanlışmı yaptım yada başka bir şeymi yaptım:))

Selam kızlar bayramınız mübarek olsun
Ben dün başladım level 1 i çok zorlanmama rağmen tamamladım dün dizlerimden aşağısı resmen tutulmuştu bugün yapmadım gezmeye gitcem yarın daha fazla acımasın diye
Herneyse bugün ağrım daha da çok arttı bacaklarım komple acıyo omuzlarım falan oturup kalkmakta zorlanıyorum
Bunlar normal mi diye merak ettim size sorayım dedim :26::26::26:

canım kimisi çok etkilenmese de hemen hepimiz aynı aşamalardan geçtik.. hatta ben her yeni level da tekrar tekrar tutuldum :):) ağrıyor diye bırakma, yapmaya devam et birkaç güne düzelicek

canım kimisi çok etkilenmese de hemen hepimiz aynı aşamalardan geçtik.. hatta ben her yeni level da tekrar tekrar tutuldum :):) ağrıyor diye bırakma, yapmaya devam et birkaç güne düzelicek

Demek ben çok hamlamisim :) bu kadar acı çektiğime göre. Yapmaya devam edeceğim canım teşekkür ederim. Sen ne kadar zamandir yapıyosun bi incelme oldumu merak ettim :)

Umarım herkes sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçiriyordur... bugünde sporda aksama olmadı ve 2/5 yapıldı, çok yorgundum ama hadi başlangıç seviyesinde olan kızı yaparsın diye kandırdım bugün kendimi baklavalardan ve dolmalardan da uzak durdum, iki dilim baklava 1,5 saat spor demekmiş ben jullianın yarım saatine dayanamıyorum çarpı 3 öldürür beni herhalde

Demek ben çok hamlamisim :) bu kadar acı çektiğime göre. Yapmaya devam edeceğim canım teşekkür ederim. Sen ne kadar zamandir yapıyosun bi incelme oldumu merak ettim :)

1 ay oldu cnm bitirdim 30 day shredi.. incelme fotolarımı bi 15 sayfa filan geride bulabilirsin sanırım :) şuan daha bi değişiklik yok bakalım ramazan bitti, artık rejimi de katıcam spora umarım daha etkili sonuçlar alırım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…